- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz dptrsk #25032 üzenetére
hát, lehet, hogy igazad van...én most telenoros okostarifában vagyok, ami számomra egyértelműbb és jobb is. 90 perc, abból 45 hálózaton belül, 45 hálózaton kívül 3000 Ft-ért.
egyébként a honlapon a "forgalmi adatoknál" ugyanúgy lehet követni a smarttarifát is, mint az okostarifát? de mit ír ki? hálózaton belül/kívül felhasznált percek számát, mint az okostarifánál, ami alapján könnyen meg tudod állapítani, hogy milyen irányba hány percet beszélhetsz még, vagy összegeket?[ Szerkesztve ]
-
-
club1
veterán
válasz dptrsk #25089 üzenetére
Mivel üzleti előfizetők esetében a hűségszerződések automatikusan megújíthatóak (és láss csodát, a szolgáltatók valamiért ezzel élnek is), ezért esetükben kötelezően előírt ennek a lehetőségnek a biztosítása. Gyakorlatilag már a szerződés megkötésekor nyilatkozhatnak, hogy a hűség lejártakor fordulónappal felmondják a szerződést, de legkésőbb a megújulást megelőző 90 nappal ezt meg is kell tenniük, különben újabb 2-3 évre a szolgáltató ragaszkodhat hozzájuk...
-
kokokka
őstag
válasz dptrsk #25093 üzenetére
Logikus, de akkor is csak leszűkítik, nem is kicsit! Érdekes, mielőtt más szolgáltatónál lejárna a hármas előfizetésem fel tudnak hívni, hogy közöljék ezt. Ilyenkor megkérdezik, hogy szeretnék-e hosszabbítani és ha igen, már csinálják is. Nem kell pont aznap, nincsenek kikötések az időre vonatkozóan! Én látom rosszul vagy ide még nem ért el a 21. század?
-
válasz dptrsk #25144 üzenetére
A telefonbeszélgetésnek is van egy x sávszéleségigénye, amit (megfelelő térerő estén)t minden körülmények közzött teljesítenie kell.
Vagyis egy cella annyi telót enged bejelentkezni, amit biztosnásogsan le is tud kezelni. Ez adatkapcsolat esetén nem járjató?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz dptrsk #25148 üzenetére
Amikor 1 cella megtelt,
- Átdobja egy másik cellára, ahol még van hely.
- A 4g kapcsolatot ledobja, átkapcsol 3g-re, a 3g-t ledobja, átkapcsol 2(.5)g-re. 2g-n pedig 0 a válalt minimum.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
moli.hu
őstag
válasz dptrsk #26624 üzenetére
"""MyTelenorba belépsz(egyszeri SMS kóddal) és lemondod."""
es mi ez a mytelenor? probaltam utanaolvasni, de nem fogalmaznak vilagosan. ez egy eletronikus szamla vagy egy android app?
-elektronikus szamlat nem akarok
-android nincs, butatelefonismet: egy 80 eves, tavol tartozkodo szemelynek kell lemondani a hangpostajat, magat a szolgaltatast (tehat a telenor szerveren legyen a hangposta flag false), es nem az atiranyitast kell babralni. olyan egyszeru megoldas kell, amit egy 80 eves szemely is tavoli iranyitassal meg tud csinalni, mint peldaul az XHP betuket elkuldeni sms-ben a 1270 szamra. human eroforrassal beszelgetni nem tud.
-
LámaZ
addikt
válasz dptrsk #26690 üzenetére
Én 2001. óta vagyok a Vodafone ügyfele (hang alapú hívások).
Mondjuk ott soha nem voltam havi előfizető, „csak” vitamaxos, tehát nem volt lehetőségük nagyon trükközni. Azt akarom csak ezzel mondani, hogy alapvetően hűséges típus vagyok.A Telenort azonban, ha letelik ez a kicsalt 2 év hűségidő, azonnal otthagyom, mint szart az útszélen. Egyébként meg, lehet hogy maradtam volna náluk is újabb 10 évig...
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
club1
veterán
válasz dptrsk #27093 üzenetére
Ezt "az esetek nagy részében" meghatározást az NMHH feledtette a szolgáltatókkal, azóta csak az esetek 100%-ára adható meg vállalás. (Ezért lett 0 Mbps.)
A szolgáltató a lassításra sem ad meg garantált sebességet, csak a maximumot (a minimum marad 0 Mbps). Szerencsénkre telenoréknak az általuk megadott maximum betartatása nem az erőssége. -
club1
veterán
válasz dptrsk #27095 üzenetére
http://www.telenor.hu/upload/letoltes/4es_melleklet/min-4-mell-2013-10-10.pdf
Minden egyéb csak marketing/rizsa/nem számonkérhető. -
MODERÁTOR
válasz dptrsk #27241 üzenetére
Lehet, hogy jobban is kezelhetné a megrendeléseket, meg a készülékek elérhetőségét a szolgáltató, de amíg van olyan bolt, ahol kapható a készülék, addig az árlistán is szerepelni szokott -korlátozott vagy limitált jelzővel.
Apropó. A 1220 rálát a boltok készletére, tehát felhívhatóak, hogy hol van az adott készülékből, és a bolttal egyeztetve (ténylegesen elérhető-e náluk a készülék) megvásárolható ott a telefon.
Xiaomi 13T
-
club1
veterán
-
club1
veterán
válasz dptrsk #27330 üzenetére
A Telenor nem Telekom. Ez egy vérbeli kínai hálózat, optimalizálási kísérletekkel, amik helyenként bejönnek, helyenként nem. 2G azért jellemzően a legtöbb helyen van, próbáld a készülékeden a csak 3G módot kettős (vagy csak gsm) módra visszaállítani. Nekem az utóbbi működik, így nincs gondom ezzel a csodás hálózattal, azaz mindenütt tudok beszélni rajta. Második kártyának meg tök jól elvagyok a Telekom adatkártyával csak 3G módban... (Na jó, utóbbi sok helyütt a Telenorhoz hasonlóan szépen elszáll, mert ennyit tud a 2.1 GHz.)
-
Kerto
tag
válasz dptrsk #27344 üzenetére
Köszi!
Igen erre gondoltam én is,hogy beetetés az egész.
Túl szép is lenne havi 1000ft-ért 880Mb internet + 220perc hálózaton belüli hívás + sms.
Továbblépve viszont irreálisan magasak a mobilinternet árak. 100Mb csomag havi 1000ft,ami éppen csak böngészésre elég,de még arra sem. Mindegy várjuk a változást hátha egyszer történik valami. -
AtHoS
nagyúr
válasz dptrsk #27490 üzenetére
Ez általános érvényű lehet vagy helyi adottság erősen befolyásolja?
Én Miskolc külvárosi részén lakom egy dombokkal övezett völgyben, családi házas környezetben. Jó pár éve vagyok a vodánál és eddig nem volt problémám. Főnököm telekomos, azzal sem volt gond, de igazából nem is tudok olyat, aki panaszkodott volna.
Annyit viszont tudok, hogy az egyik domb túloldalán (azért pár km távolság van és mások a terepviszonyok) lakó egyik ismi csak pannon hálózaton tud netezni (stick-kel, laptopon), mert többi szolgáltatóval nem működik a net, pedig bepróbálta mindet (vezetékes net nincs arra ill. telefonvonalon sem tudnak netet biztosítani, annyira kiesik már az a terület)
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest