Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz Somatom #60427 üzenetére
9k flotta +5k feltöltés 14e ft/ho fix kiadás
nem mondom azt hogy megoldható otthoni net is 14e ft-bol efi-vel ez igaz de havi 2eft -al ami a feltöltés nem tudsz kihasználni egy 300e ft-os telot, ha a flottá is hozzá veszed mert teszem azt dual sim akkor már havi 11e ft amiböl kilehet de a flotta az hüséges vagy sem? mert az sem mindegy nah meg nem mindenkinek adot a lehetöség, bár mindig betalál 1 flottás ilyenkor, de flotta szerintem igen is erös kivételt képes az alap csomagoktol ráadásul hogy nem lehet kamatmentes részeltre sem venni telot.flottásat ne hasonltisunk lakossági ügyfélel mert nem ugyan az, még ha csak iqpro vagy hasonlo flotta vagy céges is, én a sima mezei user-röl irtam az nem fog flotás lenni bár annak nincs 300e ft-ja csak ha 2éven keresztül gyüjt hogy vegyen egy olyan telo-t. addig efi-vel részletre 20e-böl meg van, és ez a nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest