Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz aprokaroka87 #104596 üzenetére
Egy állomás modernizációja jellemzően kb. 1 hét.
1-3 nap: előkészítés, előkábelezés, szekrény és antennacsere. (rövid megállások vannak ilyenkor általában, de a régi rádiós berendezések üzemelnek)
4. nap: swap azaz a régi lekapcsolása, majd az új rendszer elindítása (jellemzően ekkor van a legnagyobb kiesés)
5. nap takarítás, bontás, cleanup. (rövid megállás lehetséges)+ pár hét: amíg zajlik az optimalizálás.
Az a táblázat amit belinkeltél csak terv, akármi közbejöhet (időjárás, betegség, anyaghiány, stb) - van olyan állomás rajta ami több dátummal is szerepel
-
4Grider
nagyúr
Csanádapácán papíron már bő hete elkezdték a modernizációt.
-
Landsmann
addikt
Nem tudom meddig tart a modernizálás. De a szomszéd városban még nem voltak és eddig a listában sincsenek, úgyhogy egyelőre még nincs vége a munkálatoknak.
Amúgy nálunk sem akkor volt amikor kiírták, hanem durván 1 hónappal később.[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
rin33
senior tag
Csanádapácán ma reggel húzták fel kötéllel az antennákat. Itt is modernizálnak.
-
Sword
őstag
válasz 4Grider #104579 üzenetére
Yettelnél is ez volt az első kérdésem az üzletben
Ha nagyon sikeres lesz ezzel a Yettel, szerintem, mint termék bazi gyorsan bevezethető lenne a többieknél is, kérdés, hogy az infrájuk, hogy áll.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #104212 üzenetére
köszi...
Én akkor ezt kihagyom azt hiszem -
sfdrakex
nagyúr
válasz SztiviVander #104585 üzenetére
Ez így nem igaz. A hangalapú előfizum megy net és online apn-el is, és vagyunk ezzel páran így a topicban. 😉
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
yanna
addikt
válasz SztiviVander #104585 üzenetére
Pontosabban az adatkártya megosztójára gondoltam, hogy nem-e a főkártya Ip címéhez kapcsolódik valahogy. (Bocsánat a szakmaitlanságért.)
-
SztiviVander
őstag
-
Sword
őstag
válasz donjohnson #104578 üzenetére
au
Hát ez valami fura hibrid cumó, nem tipikusan vezetékes net leváltására szánták...
Mobil S 80 perc lebeszélhetőség routerben nem túl életszerű
Viszont 2 db multi sim ingyen, tehát 3 korlátlan net.
Lehet van akinek ez megérné De valóban jobb lenne harmad ennyiért és nem kell a sok egyéb mellé... Ráadásul a router sincs ingyen... 95 ezer, de vásárlás, cserébe nem kéneThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #104578 üzenetére
Csak messziről ugatják az otthonnetet, mert ezek a Telekom előfizetések mind hang alapúak, vagyis nem adatkártyák, publikus ip cím nélkül.
-
donjohnson
addikt
válasz Sword #104577 üzenetére
a telekom-nál is van az otthonnethez hasonló, de nem veszi a kutya se, mert 14 ezerért drágább, mint a vezetékes net: Szolgáltatás 2 év hűséggel
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Sword
őstag
válasz Masato #104575 üzenetére
Lehet 2 év elég hosszú idő, még az is elképzelhető, hogy a többiek is beszállnak a buliba. Nem tudom vannak-e iparági pletykák a témában. Telekomost megnéznék azért milyen lehet....
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
TeeJay
félisten
válasz aprokaroka87 #104573 üzenetére
Amit mértem pont BP 18 ker egyetlen tornya amin B7 üzemel az is csak erre az irányba amerre a panel lakás van nekünk.
B1-B3-B7-B8-B20-B28 + N78-as torony és felém mind a 6darab 4G és N78 is van kb. 120méterre. Ha erkélyre kiállok 5. emeleten telibe látom a szemközti tömb tetején a tornyot igaz a Samsung A54 "csak" 4CA-t tol így 20+20+10+100MHz a maximum amit láttam tőle. Pedig mintha úgy olvastam volna hogy 6CA képes az Exynos 1380 de Yettel 4G-re csak 4-et enged max talán
A többi tornyon nincs B7 de majd nézek itt is 5G mérést csúcsidőben mit dob B3 és B1 kiegészítésselMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #104573 üzenetére
A legnagyobb sávszélességgel bíró sávot (B7) kevés helyen kapcsolják be, mert viszonylag kis területet fed le. A tapasztalat pedig az, hogy ahol azért kapcsolták be, mert időnként sokan használják (pl. stadionok és egyéb rendezvényhelyszínek), azzal együtt is eldugítható a 4G.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #104571 üzenetére
A bázisállomásokon nem hiszem hogy tárolják az adatot, ergo odáig mindennek el kell mennie, akár naponta sok ezerszer is.
-
TeeJay
félisten
válasz 4Grider #104563 üzenetére
Nem csak akkor a 4G-től nem igazán lesz gyorsabb egy idő után.
Az meg nem boldogít sokakat hogy hajnalban meg 1,5-1,6gigabitet is mérünk most mert akkor éppen senki se használja az 5G-t
Kíváncsi leszek így a karácsonyi időszakra amikor tényleg mindenki otthon dekkol majd este mert 3napig kb. minden bolt zárva leszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #104565 üzenetére
Nyilván ha egy bázisállomáshoz jobb esetben optikán felmegy 5-10 Gbps, nem lehet abban gondolkodni, hogy a környéken mindenkinek lesz 1 Gbps-os nete, mert ez csak attól függhet, hogy épp hányan és milyen intenzitással használják épp a tornyot.
Amúgy pedig otthoni körülmények között marha kevesen tudnak kihasználni egy 1000 Mbps-os net előfizetést néhány százaléknál jobban. Hiszen az teljesen kihasználva havonta kicsivel több mint 300 TB adatforgalmat jelentene... -
Sword
őstag
válasz SztiviVander #104565 üzenetére
Bizony... Nekem messze dealbreaker lenne...
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
nfsu17
veterán
válasz aprokaroka87 #104564 üzenetére
A 4K youtube mennyit használ?
max 50-60 mbit/sec-et?
Á, fele annyit esetleg.
Itt pl 33mbit körül a 4k60
És csomó videó "csak" 4k25/30
a 8k60 van 50mbit körül.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #104564 üzenetére
Azért az 5G SA-ban még ott van néhányszor 10 MHz, szóval még egy kicsit lehet majd több kakaót is nyomni (feltéve hogy bírja a felhordóhálózat).
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz TeeJay #104561 üzenetére
A 4K youtube mennyit használ?
max 50-60 mbit/sec-et?
mondhatja azt is Szolgáltató hogy annyi sávszélességet fogsz kapni abban a pillanatban amire szükséged van.
A 2gbit/sec meg ki tudja, lehet eleve rossz konfiguráció eredménye 😁De azt el kell felejteni hogy majd hosszabb távon gigabites lesz az 5G.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz TeeJay #104550 üzenetére
Ja, de a kulcsszó az hogy "ahol van" meg "ha van". Csak épp sok helyen nincs és nem a peremkerületekre gondolok. Itt az utcában pl végig van telekom optika (mellesleg szolgáltat rajta a vodafone is) aztán van amelyik házba behúzták az ftth-t, van ahova nem. Itt nálam fttb van, házban koax hálózaton, kösz, egy határ sz*r. Garantált (erősen idézőjelbe téve) 100/15 ugyanannyiért (7280Ft) mint két házzal arrébb optikán a 800/500... Dugják fel maguknak pont oda, inkább a yettel, az legalább most még jó. Ha meg túlterhelődik akkor nem csak a mobilosok fognak szopni hanem mindenki.
-
TeeJay
félisten
válasz Masato #104557 üzenetére
Hanem azért hogy egy idő után lassabb legyen mint a 4G mert az otthon netesek tolják rajta a 4K youtube-ot meg a stream szolgáltatókat?
Nem is az a cél hogy 1,5gigabit legyen mindenkinek csak ha alig hogy elindult máris ekkora esések vannak akkor mi lesz itt 3-4év múlva?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
Sword
őstag
válasz donjohnson #104554 üzenetére
Nekünk azért jobb lett volna, ha megmarad mindkét irányvonal (külső antennás szerelős és ez), én továbbra is amellett maradnék, a többi szempont akinek fontos, vihetné az egybekütyüt.
Az én kis listám :
- külső antennával szinte biztosan jobb a vétel, mint egy belvárosi lakásban, 60 cm-es falak mellett a lakás közepén (ha már a Wifi-t is egy kütyüről akarom nyerni).
- nincs modem mód, kénytelen vagy használni amit adnak
- adtak (kölcsön) Mifi routert a SIM kártyával, hogy amíg megjön a szerelő, legyen neted, szóval ha várni is kell 1 hetet (nekem 2x is annyi volt), volt min netezni.
- szívesen lemondanék a "hordozhatóságról", mint ahogy eredetileg nem is volt opció (van még multi sim-ekkel együtt vagy 3-4 korlátlan Telekomos SIM-em és van még céges Vodás borzalom is 10+50 gb.. szóval ha utazgatni kell, akkor is van megoldás.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Masato
tag
válasz TeeJay #104553 üzenetére
Egy ilyen szolgáltatás akkor rentábilis, ha minél több előfizetőnek lehet értékesíteni. Eleve a szolgáltató olyan helyre telepít kapacitást, ahol a népsűrűség nagy, mert ott valószínűbb, hogy talál ügyfelet. Vidékre meg nem fog fejleszteni, mert nagy területet kell lefedni relatíve kevés ügyfél részére és az infrastruktúra fejlesztése is drága.
Konklúzió: nem azért telepít a Yettel drága 5G-t, hogy neked 2 gigabit legyen a speedtest.
-
4Grider
nagyúr
válasz TeeJay #104553 üzenetére
Mindent szét lehet terhelni, de azért a bőven 1 Gbps feletti egy aau-ra jutó sebességet kicsit nehezebb, mint a 4G egységekre jutó 1-200 Mbps-ot.
Ráadásul az otthoni neteknél ott a nem is olyan apró betűs részben, hogy bizony megkaphatják a qos-t hamarabb, mint az egyéb mobilnet előfizetések. -
donjohnson
addikt
válasz TeeJay #104550 üzenetére
mert praktikus, egyszerű elintézni, hogy kihozol egy dobozt a yettel-től és sok helyen majdnem olyan gyors mint a vezetékes.
a vezetékes internet-szerelőre meg várni kell 1-2 hetet, hogy kijöjjön.
ha valaki albérletben lakik, akkor esetleg nem engedi neki a főbérlő hogy szétfúrkálják a falat.
városban leginkább ezért váltanak az emberek ilyenre.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
TeeJay
félisten
válasz aprokaroka87 #104551 üzenetére
Lehet pár száz forinttal olcsóbb csak ugye ha van FTTH meg DOCSIS3.1 is amin van 1000-es net akkor miért a mobil hálózatos "otthoni" nettel kell minden mobilost majd szét sz*patni? Vidéken megértem ahol nincs kábel vagy csak ADSL oda tökéletes de sűrűn lakott panel telepen 5G-t lezabálni kár lesz.
Mértem most vagy 10-et, 4CA-t ír a telefon 20+20+10+100MHz-en és minden mérés 800megabit alatt volt, több mérés inkább 600megabit felé. Azért mikor megvettem szeptember végén a telefont akkor még 1200-at mértem este 8-kor isVégre már 5G-vel eljöhetett volna az hogy korlátlan csomagokat lehet adni normális áron vagy ha nem is korlátlan akkor 100-200-300GB-os korláttal de így ha az otthon netesek gyorsan leszívják valahol vissza kell fogni azok meg a mobilosok lesznek
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
pjen
félisten
válasz aprokaroka87 #104551 üzenetére
Lehet praktikus, nem kell peldául külön kütyüt venni ha rossz a WIFI . Ezt magaddal viheted akárhová. Teheted a lakásban olyan helyre ahová egy vezetékes routert nem tennél.
-
TeeJay
félisten
válasz Avayasoft #104532 üzenetére
Panel telepen ahol van DIGI FTTH meg Telekom Docsis 3.1 sok IQ harcos Yettel otthon netre vált és majd szépen szívják az 5G hálózatot nehogy gyors legyen évekig még Ajj ez így hamarosan tré lesz vagy tényleg 5G CA kell 140MHz-en
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rover45
őstag
válasz RoyalAirForc #104547 üzenetére
Ilyenről én csak álmodok.
-
rover45
őstag
válasz RoyalAirForc #104545 üzenetére
Erre nem is tudok mit írni
-
Moonline.
aktív tag
Halló.
Most nézem ezt az otthoni netet, elég jó dealnek tűnik 5G routerrel, tudnám munkába használni.
A tájékoztatóban azt írják, csak lakossági ügyfelek részére érhető el. Viszont, amikor rámegyek a megrendelésre, ott meg lehet adni jogi személyt is a számlázási címhez. Akkor most lehet vagy nem cégesre kötni?
[ Szerkesztve ]
-
rover45
őstag
válasz 4Grider #104542 üzenetére
Gyári leírás alapján nem
Alapvetően szeretem az iQ-t, korábban lényegesen olcsóbb volt, mint a Telenor, ha bármi gondom volt, 2-3 csörgés után felvették a telefont és segítettek. Direkt rákérdeztem az 5G-re náluk és elmondták, hogy rajtuk keresztül csak 4G elérhető. -
rover45
őstag
válasz bacskait #104539 üzenetére
Van itthon egy SMA csatlakozós ilyen antennám itthon, nem tudom van-e értelme rákötni...
4Grider: Ez egy iQpro flottás kártya. Az iQ ügyfélszolgálata szerint csak a 4G engedélyezett rajta és az 5G-s Huawei router alapján sem megy fel, csak a 4G-s hálózatra. De minden ötletet meghallgatok
-
4Grider
nagyúr
-
bacskait
tag
válasz rover45 #104536 üzenetére
Nálam ugyanilyen routerrel hasonló a helyzet.
Annyi, hogy nem látok rá a toronyra, mert van egy családi ház köztünk.
Egy helyen volt eddig csak az 5G gyenge és instabil, a többi helyen nem is volt.
Az ügyfélszolgálat alapján a szélén vagyok az 5G lefedettségnek.
Egy külső antenna beszerzésén gondolkodom, csak várok még egy itteni tapasztalatra.
A padlástérben vagy a cserép fölé rúdra kirakva tudnám megoldani az antennát. Jelenleg csak 4G van.
Tegnap este pl. a netflix-en is visszavette a felbontást. A router újraindítása után jó lett. -
SztiviVander
őstag
-
rover45
őstag
Sziasztok!
Elhoztam egy OtthonNetet kipróbálásra egy TP Link NX510v-routerrel. A lefedettségi térkép és a ügyfélszolgálat alapján is rendben van az 5G lefedettségem, gyakorlatilag 600 méterre van torony, szabadon rálátok az ablakból, ahová a routert tettem. Eddig egy szintén korlátlan Yetteles kártyát használtam egy Huawei 5G CPE Pro 2 routerben (a kártya csak 4G előfizetéses flottás kártya). Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy alkalmanként annyira belassul a net, hogy bár csak egyetlen TV-n néztünk tartalmat, de durván visszavette a felbontást. Ilyenkor a jó öreg speedtest, és 10-15-20-as sebességeket szoktam mérni. Ez a csomag havi ~5600Ft, mondom akkor havi 5900-ért az 5G csomag csak megoldja ezt a problémát.A két mérést azonos időben végeztem, beltérben, a routerek egymástól 30cm távolságban, abban az ablakban ami rálát a toronyra.
A Yettel által biztosított yettel.hu/jelerősség oldal a 4G-t stabil és jó kapcsolatnak írja, az 5G-t pirossan, instabilnak és gyengének és az 5G értékeinél mindnhol nullát látokMit csinálok rosszul?
u.i: Többször felmerült itt a kérdés, hogy a TP Link NX510v routerben van-e bridge mód, de hosszas olvasások után nem találtam erre vonatkozó információt.
Szeretném határozottan megerősíteni, hogy nem, nincs erre vonatkozó opció.[ Szerkesztve ]
-
pdr755
tag
Volt itt téma a Yettel applikációban található "meglepetés" menüpont. Ha valakinek nem megy nézze meg hogy nem használ e DNS alapú reklámblokkolót (DNS.adguard.com beállítva vagy ilyesmi). Nekem ki kellett kapcsolni hogy működjön ez a meglepetés funkció a Yettel appban.
-
TeeJay
félisten
Létezik az hogy 5G N78 cella napközben már olyan szép terhelést kap hogy 4CA mellett 400megabitet mértem lent az utcán és van B7 B3 B1 B8 B20 B28 is ugyanazon a tornyon?
Ennyire megnőtt az 5G forgalom csúcsidőben délután?
20+20+10+100MHz-et ír Netmonster most és 670megabitet mértem máskor 1,2gigabit megvolt lazán hajnali kutyasétáltatáskor meg 1,5-1,6gbit is.
Vagy szimplán csak a torony optikai betápja kezd tele lenni a környező tornyokkal együtt?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok! Az létezik, hogy nem lehet kapni a yettelnél egyáltalán iphone 15 prót? Vagyis elméletileg lehet kapni, csak nincs készleten.
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #104525 üzenetére
Az nem is olyan sok. Ennek utána nézek.
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #104522 üzenetére
Renben de akkor mit kell fizetnem? Tv és net hűség nélkül van. A routerre mennyi lehet a havi kedvezmény amit vissza kell fizetni?
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
Üdv.Kihoznék egy tv L és 5G otthon net csomagot, 2 éves router bérléssel, havi 1000ft. A Tv re.és a netre nincs hűség csak a routerre. Mi van ha lemondom a tv t és a netet hisz nincs rajtuk hűség. A router után fizetem két évig a havi 1000 ft ot. Tudom használni valamire?
-
zoli62
addikt
válasz 4Grider #104518 üzenetére
Néha töltök felfelé is pl. képeket. Egyébként ezen a címen elérhető a T FTTH, a másik címemen még van Digis optika. Gondolkodtam azon is, , hogy ott lemondom a Digis netet, és itt Telekom optikát kérek eleve. Viszont három évig ezen a címen, ahová az Otthonnetet kértem, csak mobilnetet használtam, és nagyon nem volt hiányértetem. Megmondom őszintén a gigabites netet se használtam teljesen ki korábban a másik címen. Amíg az a lakás megvan, a Digis optika lenne tartalékban, pedig már nem olyan olcsó, ahogy indult.
-
4Grider
nagyúr
válasz zoli62 #104517 üzenetére
Akinek nincsenek nagy igényei, annak az N78-as 5G tökéletes lehet. Nálam fontos a feltöltési sebesség és a kis csomagkésés, így otthon egy darabig még nem fogom lecserélni az optikát. (Persze van két szolgáltatótól korlátlan 5G elérésem backupként, de nagyon ritkán van rájuk szükség.)
-
zoli62
addikt
-
martonl
senior tag
válasz burgatshow #104512 üzenetére
Köszönöm. Szabonagyurnak is.
Nem vagyok ájfonos, de szeretek tájékozódni arról is. -
trec12
addikt
válasz ajapi #104509 üzenetére
Azt érted alatta, hogy megy is a vowifi? Nekünk aktív egy note7-en kapcsoló bekapcsolva sms visszaigazolás is megvolt mégsem megy egyelőre. Realme gt2 szintén, Telekommal azt írják bekapcsolható. Nekem Yettellel kapcsoló sincs a menüben yeti oldalról pedig bekapcsolva a vowifi.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz donjohnson #104505 üzenetére
Köszönöm., az adatlapot láttam, mennyi elméleti maximum letöltési sávszélleséget várhatok tőle ha jó lesz a beltéri 5G lefedettség? Persze nyilván a használt eszközök Wifi adaptereitől is függ. Többségében olyan eszközök vannak, amik 802.11 n/ac képesek.
-
burgatshow
veterán
válasz martonl #104508 üzenetére
Az hogy adott szolgáltatónál adott képesség van-e vagy nincs a telco részéről azt a modemhez tartozó Service Provider verziója befolyásolja (vagy úgy is mondhatnám, hogy firmware-e). Az egy "szerencsés" véletlen, hogy Yettel kapcsán a vowifi kapcsoló az iOS 17-tel szállított újabb verziójú Service Provider hozza.
De közben amúgy kiderült, hogy valóban nem iOS 17-es az érintett készülék.
-
félisten
-
ajapi
tag
Helló,
Xiaomi telefonon bekacsoltam a vowifit, rendeben is van, de egyidejűleg eltünt a beállítások közül a CA carrier aggregation. Ez nem baj, ill melyik a fontosabb?
köszi -
Landsmann
addikt
Szombaton volt módom nagyjából tesztelni a telefont 5G-ileg. Csak azért nagyjából, mert Debrecenben és Nyíregyházán áthaladtam, nem álltam meg így nem volt lehetőség nézni, hogy SA hálózatot lát-e a telefon. A Netmonsterben egyértelműen látszott, hogy csak NSA hálózatokon volt a telefon. De ha minden igaz, ez nem is csoda, mert natúr feltöltőkártyás SIM-el még nem lehet SA hálózatra menni. Az SA mód aktiválása megtörtént, de ugyebár igazán tesztelni mégsem tudom.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Csaba197412
csendes újonc
Sziasztok. Yettel otthonnet előfizetésem van, és van hozzá egy ZTE MC801A routerem. Sajnos a lakásban nagyon gyengén teljesít, letöltés feltöltésben is és a ping is gyenge. Az lenne a kérdésem, hogy külső antennát lehet e ill milyen külső antennát javasolnátok hozzá. Kültéren egyébként általában 200/30 mb a sebesség a ping is jó. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz zoli62 #104504 üzenetére
persze, ez egy rendes, wifi6-os router. szerintem nem fog kelleni második router mögé.
NX510v adatlap
AX3000 Dual-Band Wi-Fi 6 Speed: 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz)ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
zoli62
addikt
válasz donjohnson #104501 üzenetére
Még nem kaptam meg, azért kérdezem előre főleg azoktól, akik már rendeltek ilyet.
-
donjohnson
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest