-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ahogy azt korábban már írtam a Nikon úgy is beszállhatna a top mirrorlessek piacára,hogy közben 100%-ig kitart a jelenlegi DSLR vonala mellett.
Szerintem nagyon adná magát, hogy kihozzanak egy cserélhető keresős DSLR vázat. Lenne hozzá optikai prizma és EVF feltét is. Utóbbi esetén felcsapott tükörrel menne.
És tervezhetnének hozzá pár mélyen a vázba belógó objektívet is. Ezeket nyilván EVF-fel felcsapott tükörrel lehetne használni.
Így részben magukévá tennék a mirorrless rendszerek előnyeit, de közben mégis maradnának a gépek alapvetően DSLR-ek.Persze úgy néz ki ez csak az én lázálmom marad, mostanra már kiderült a Nikon Df biztosan nem lesz cserélhető keresős.
Bár lehet holnap még meglepnek és lesz a történetben még egy csavar. Mondjuk az optikai keresőbe be tud vetíteni elektronikus keresőképet is. De hogy őszinte legyek látva a képeket már ebbe se nagyon bízom. Nagy valószínűséggel kimerül majd a történet a külsőségekben.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest