Új hozzászólás Aktív témák

• szmayer1

senior tag

válasz Byk01 #45577 üzenetére

Most lehet hogy nagyon láma kérdéssel fordulok az ittlévőkhöz, de valóban tényleg annyival többet tud egy FF (D610) váz, mint amilyennek mindenki mondja??

Nekem még soha nem volt dolgom FF vázzal, tehát nincs viszonyítási alapom, de mindenki azt beszéli, hogy az FF a fényképezőgépek szent grálja.

Tényleg annyival többet ad mind egy DX-es váz?? Egyáltalán ez miben nyilvánulna meg, tehát mivel adna nekem többet, az árához képest, mint egy DX pl: (D7200). :F Én is olvastam az FF vázakról sokat, de sajnos egyik ismerősömnek sincs, hogy kipróbáljam, vagy hogy olyan tapasztalatokat osszanak meg velem, hogy valójában mivel is nyújt többet a mindennapi használatban. Sokszor hallom hogy iso-ban, meg színekben verhetetlen.
    De valóban megérné azt a plusz többletköltséget, úgy hogy én nem ebből élek, csak hobbi? Persze csurran cseppen belőle, de nem ez a fő foglalkozásom.

Bocs a laikus kérdésekért, de ha valaki leírná, hogy tényleg annyival jobb, akkor még gyűjtenék egy FF vázra!

iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.

Új hozzászólás Aktív témák