-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nasinas
tag
válasz
Tav-Csoves #29484 üzenetére
A zár élettartamára sem a neten, sem a vásárolt gép magyar nyelvű használati utasításában nem találtam adatot.
Egyetlen számra bukkantam fél óra böngészés után a neten: kb 100.000-re becsülik úgy általában a dsrl gépek esetén.
Egy másik szám adat szerint: 200.000 expóra teszi a becsült értéket.
Magyarul: megy a mismákolás, még tesztelt eredményt sem találtam, pedig csak van fogyasztóvédelmi vagy gyártói teszt.Más nem adott, úgynevezett normál körülmények között....
Esetleg valakinek sikerült?
Az egy akksival készített képek számát az alap kitobival CIPA szabvány szerinti működéssel 750 képre teszi, a felvett videó összes hosszát 55 percre full HD-ben 60p-vel.
Az akksi üres állapotból 1 ó 50 p alatt töltődik fel a mellékelt töltővel.
Mindez 23 celsius fokon értendő, a cucc 0-40 celsius fok között használható.Hát, ennyit kukáztam össze...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samyang 35-150 2-2.8 Sony e
- Eladó Sony A7 IV váz 26 111 expóval, még 1 év garanciával, makulátlan állapotban ajándék akksival
- Sony FE 35mm F1.8 Sony E-bajnottes objektív
- Lamax W9.1 Akciókamera, 4K, Állvánnyal, Vízálló , Lassítíott felvétel, Timelapse, Ütésálló, WLAN, ÚJ
- Eladó komplett Nikon D5300 tükörreflexes gép
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest