- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AutoCAD
- Mozilla Firefox
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
Sziasztok!
Volt egy helyszíni bírságom még februárban. Ott helyben be is fizettem a biztosuraknál pos terminálon. Errefel tegnap hoztam haza az újszülött lányomat meg az anyját és az első ajándékom egy végzés a bíróságtól, miszerint elzárásra akarják átváltani a bírságot, mert nem fitettem be. WTF?!?!?!?!? Nincs helye semminek, 8 napon belül igazolhatom h befizettem. Bementem a bíróságra, mivel a weboldlaukon nincs kiírva, hogy a korona miatt nem lenne ügyfélfogadás, de az zárva. Kösz, ezt vártam. A biztonságiak adtak telefonszámot, ahol azt mondták küldjem el a bizonylatot h befizettem és akkor majd lesz valami. Nem válaszolnak az emailemre, egyszer majd csak kapok levelet. De kérdem én, ha az áll a levélben, hogy nyolc napon belül kérhetek tárgyalást és mondjuk az letelik, ők nem válaszolnak semmit, akkor mi a teendő? Egyszercsak jönnek és elvisznek? Ezek után kinézem ebből a tetves rohadt bandából. De akkor nem három napra visznek, mert igazságtalanul nem fognak csak erőszakkal. Mellesleg a telefonos ügyintéző azt mondta ne a levélben lévő e-mail címre küldjem, hanem ő mond egyet. Én alküldtem mindkettőre, az ügyféles csaj által mondottat visszadobta. Egyáltalán megérkezik-e hozzájuk? Miért nem képesek egy rohatd emailre válaszolni? Aki volt már hasonlóban, vagy ismeri ennek a menetét legyen szíves felvilágosítani. Hova forduljak, stb. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...