Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépemen a Win7-t és valamilyen okból kifolyólag nem tudom működésre bírni a nyomtatómat, egy HP LaserJet 1300-at. Az illesztőprogram telepítése után megjelenik a nyomtató csak éppen nyomtatni nem nyomtat. Ami még érdekes, hogy bár USB csatija van a nyomtatónak a számítógép nem jelzi az új eszköz csatolását amikor bekapcsolom a nyomtatót.
A dolog már csak azért is érdekes, mert telepítés előtt gyönyörűen működött a nyomtató.
Továbbá az "Eszközök és nyomtatók" menüben a "Nincs megadva" menüsorban van egy "HP LaserJet 1300" elem de az nem csinál az ég világon semmit. Sem működésre bírni nem tudom, sem pedig javítani, esetleg eltávolítani.
A segítségeket előre is köszönöm!
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
A HP LaserJet 1300-as nyomtatóm etetőjének a az egyik rögzítő füle letört. Megpróbálom megragasztani (bár nem sok reményem van, hogy tartani fog), de van esetleg lehetőség csak egy etetőt/adagolót venni valahol? Egyáltalán létezik bontó valahol?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Nem régiben kaptam egy HP LaserJet 1300-as nyomtatót, amit be szeretnék üzemelni viszont nem tudom az illesztőprogramot telepíteni valószínűleg a Windows 7 miatt.
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogy tudnám mégis működésre bírni?
Próbáltam leszedni drivert Win7-hez, de az csak csupa .dl_, .dll, .ex, .gp és .hl kiterjesztésű fájlokból áll és lövésem sincs, hogy mit kezdjek vele.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Video digitalizálás
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Samsung Xpress SL-M2026,a legkisebb A4 mono lézernyomtató,91% tonerrel,számlával,garanciával
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc, 15 ezer lap a tonerben
- Canon ImageRunner 1133if
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 400.000 Ft egyben az egész 19 mill. helyett