- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
http://torley.com/how-to-boost-the-mic-volume-on-your-realtek-audio-codec < itt találtam megoldást a problémára.
Kurvajo vicc: neki "output"nál kell beállítani, ott nincs is mikrofon így van. De Rear Pink In (...no comment) az van, és máris be lehet nyomni a Speciális Szabályozókat, és HŰŰŰ , fel lehet nyomni a hangerőt, be lehet a boostot állítani, ha kinyomod az elnémítást, akkor hallod saját magad.
Namost azért ez egy kicsit no comment. DE TÖK JÓ A HANGJA, nagyon jó minőségű. Googlebe beírtam hogy " ALC888 boost", és az első lap ez a megoldás -
waveson
tag
válasz
AMD Power #1156 üzenetére
a lap jó, és baromira tunningbarát. Stabil, hangtalan (passzív nagy délichipsethűtés..).
Ajánlomén csak a hangkártyájával szívok picit még, mert nem tudok mikrofont használni mert kéne boost.
Nem tudom van -e erre esetleg külön program? vistával jó mert ott lehet automatikusan driverfüggetlenül +30dB-t állítaniCsak vistát utálom.
-
waveson
tag
Hali!
Ilyen lapom van: GigaByte M55S-S3 nForce 550 chipsetes am2 ddr2 lap.
Hangkártyája: Realtek ALC888 High definition audio controller.
Problémám: nem lehet boostot beállítani, nincs speciális tulajdonságok, pedig a driverét felraktam. Illetve a speciális tulajdonságok fül "szürke", tehát nem használható.
Ilyen akkor volt nkeem anno amikor nem volt az egész drivercsomag feltelepítve.
Mit csináljak? meg lehet ezt oldani? mert senki semmit nem hall abból amit mondok, és egy nagy kalap szar a gyári drivere.
Köszönettel: wave
Új hozzászólás Aktív témák
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest