- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybm
csendes tag
válasz greenisland1 #13103 üzenetére
Wow! Gratula!
En is egy ilyen gepen gondolkozom, az alternativaja: HP Pavilion dm1-3101eg LE942EA.
Viszont errol aztolvastam hogy eleg hangoska tud lenni a ventillatora. Mennyire hangos a Lenovo? Csak ilyen lila szinbe lehet kapni ? Jah es ha nem vagyok indiszkret hol es mennyiert vetted ? Biztosan hulye kerdes, de hatha ... lightrrom 3-ast nezted rajta hogy fut ?udv
cbymps. jajj, bocs most latom hogy az ido tulhaladt ezen, es mar regebbe ez a hozzaszolas :Đ
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz greenisland1 #13245 üzenetére
Én most a Lenovo ThinkPad Edge 11-el is szemezek. Amit tudok róla hogy a Windows élményindex a következőket adja a gépre:
CPU: 3,6 (Neo K325)
RAM: 5,6 (4gb)
Aero VGA: 3,2 (HD4225)
Játék VGA: 4,7
HDD: 5,9 (500Gb)Én is arra használnám amire te: Net, Word/Excel, Filmnézés (HD is). Semmi másra. És mivel sokat utazom, mozgok, ezért jó lenne ha bírná 4-5-6 órán át akksiról is.
Illetve a Lenovo Idepad U165-öst is néztem. Kb tudásban a fentebbit hozzá, de a ThinkPad kinézetre jobban bejön.
Csak nem tudom hogy mondjuk egy E-350 / HD6310 -hez képest hol van teljesítményben a Neo K325 / HD4225
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Kapti
tag
válasz greenisland1 #13243 üzenetére
Nagyon érdekelne ez a kis laptop. Elégedett vagy vele? Méret, Anyagminőség, LCD, billentyűzet, Windows 7 használatra elég ez a pici proci?
Légyszíves írd meg tapasztalataidat. köszi.Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
-
greenisland1
csendes tag
válasz greenisland1 #13242 üzenetére
Szóval az én Lenovo s205-öm 5 óra és 15 percet bír!
Ha egy kicsit le van véve a fényerő! A Lenovonak saját energia gazdálkodási rendszere van és ezzel működik az 5 óra!
A gépre 1 év nemzetközi garancia és plusz egy év kereskedői garancia van. -
Romvr
őstag
válasz greenisland1 #13197 üzenetére
Eh... Ez így kicsit necces dolog. Német billentyűzet + kisker garancia? Mivel Magyarországon erre a típusra nincs hivatalos garancia ezért gondolom hogy kisker.
Matricázott billentyűzet is milyen már? Ezek szerint egy bontott, garancia nélküli gépet akarnak 90-120-ért eladni? Hol élnek ezek?
Remélem hogy azért nem mindegyik gépük ilyen. Minden esetre holnap azért felhívom őket."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Mercutio_
félisten
Szia!
Ez a verzió 1x2GB, vagy 2x1GB ram-ot tartalmaz?
Garanciát milyet adnak, hol érvényesíthető?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Numspa
tag
Köszi a linket. Sajnos nekem ez drágának tűnik. Ennyiért már egy nagy-teljesítményű notebookot kapok. Mindig itt kötök ki. Aztán cipelem.
-
kutyuska
aktív tag
Üdv!
A garija hova szól?
A Lenovo "International Warranty" " oldalán az S205-nél meg sem említik Mo.-t.
[link][ Szerkesztve ]
" Babra munka, de megéri! "
-
csabiks
senior tag
Szia, Az mit jelent, hogy német billel szállítják? Arra van rányomva a magyar matrica? (hülye kérdés, de akkor bontott az egész doboz vagy mi? )
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Numspa
tag
válasz greenisland1 #13191 üzenetére
Mibe fáj ez jogtiszta w7 home premiummal? Dobj légyszike egy linket.
-
Romvr
őstag
válasz greenisland1 #13191 üzenetére
Köszi... akkor megnyugtattál. Nem tudom miért húzták le ennyire nekem... lehet az illető nem szereti a Lenovo-t. De akkor csak megerősítettél benne hogy ezt fogom megvenni a következő fizukor (ha még lesz belőle eladó példány).
Még egyszer köszi!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Sobi_888
csendes tag
válasz greenisland1 #13103 üzenetére
Hol és mennyiért sikerült beszerezned?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest