Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
válasz Mercutio_ #23489 üzenetére
Még facebookolni sem? Édesanyámnak kínálták, nem egy gyors gép, de lehet neki, hogy kicsit böngésszen meg facebookoljon, épp elég lenne. Vagy nem éri meg a kis pénzt sem?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
NTonee
veterán
válasz Mercutio_ #23432 üzenetére
Oké, de az N2840 2mag +ht. Ráadásul ezzel szerelt asus gép nem is régen volt nálam. Visítottam tőle, de az előtted szólóval abban egyetértek, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Én a 720p-s yt videóknál is téptem a hajam.
Szembeállítva egy alig használt pl 2570p-vel, amire még garit is kapsz, hát... szerintem nem kérdéses, de ezt már mindenki döntse el maga.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Mercutio_ #23327 üzenetére
IGP-nél egyértelműen az új generációnál a pont - nálam ugye az n3700 játszik (16EU, Broadwell-generáció). Sacc/kb ugyanott lehet, ahol a Haswell Y-k 4200-asa (20EU, a Haswell pentiumokban csak 10EU). Ez nekünk grafikai teljesítményként bőven elég.
A CPU-használhatóság izgat leginkább, bár ez nem csak a procitól függ, hanem a konkrét netbook hűtésétől is - hiába mehet elméletben 2.4GHz-ig a proci, ha passzívban megfőzik és 800MHz-en jár - tartok tőle, hogy az új EeeBook is ezt fogja csinálni
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
beloadjoker
őstag
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #23294 üzenetére
Utólag visszaolvasva kicsit hülyén hat így, hogy kimaradt 2 szó
Tehát: Mindenképpen a 4 magosat venném, árban nincs akkora különbség, viszont teljesítményben érezhető a különbség.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Joci42
tag
válasz Mercutio_ #23264 üzenetére
Én egy Asus x200-as notit használok 4 gb rammal, n2920-as procival. Tavaly vettem 75.000 forintba fájt windows nélkül. Win 8.1 64bit-tel használom és a gyári HDD-vel tökéletesen fut, 20 másodperc alatt bootol maximum (még sose mértem, de gyors). Egyszer sem találkoztam lefagyással és társaival, pedig van, hogy megy Youtube, Facebook és mellettük kb. 6-7 böngésző lap anyag gyűjtéshez a képernyő egyik oldalán és mellette meg powerpoint, a háttérben skype és torrent. Erről szoktam prezentálni prezivel vagy office 2013-mal, sok animációt és áttűnést használok és nem gondolkozik váltásnál és nem is fagy le (előadói módban is rendesen jelzi, hogy mi következik, akadás nélkül). Nem azt mondom, hogy jobban megérte, mint a fentebb linkelt használt üzletiek, de szerintem arra a felhasználásra egy ilyen is elég. Akksiről wifivel közepes fényerővel kb 4-5 óra között megy. Ebben nem vagyok biztos, de az open office meg tudja nyitni a microsoft office-os fájokat is, szóval akár egy linux is lehet windows alternatíva. Nem akarok senkit meggyőzni, hogy ilyen vagy ehhez hasonló gépet vegyen, csak leírtam a véleményem és a tapasztalataimat.
Diákok és tanárok ingyen letölthetik az Office 365-öt, csak regisztrálni kell az edu vagy a tiszta szoftver oldalán valahol.
-
enginev3.0
félisten
válasz Mercutio_ #23169 üzenetére
Igazából pont egy nasra cserélem
Gigabit egyelőre még nem kell, csak 50mbites net van itthon, ha ezt ki tudja szolgálni szépen akkor már jó
Utorrenten kívül semmit nem akarok rajta futtatni
Az arm procis nas-nál gondolom erősebbA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
legenda007
aktív tag
válasz Mercutio_ #23118 üzenetére
szia!
NTFS volt a pendrive.
Nincs benne külön usb beállítás vagy nem találom, secure boot standard-on van, de ezt sem tudom állítani.
ebben menüben van olyan hogy set hdd pasword és set supervisor pasword, -ennyi amire rá lehet menni, de ekkor kódot kér.a hátértárakat a boot menüben sorba raktam, de f12-re csak a Hdd-t látja.
-
Bird
addikt
válasz Mercutio_ #23110 üzenetére
Róla lenne szó: [link]
A dedikált VGA kifejezetten a tetszik. Jó tudom nem egy nagy szám... Nekem irodai alkalmazások, filmnézés, netezés, egyszerűbb játékok a fő csapásirány. A kijelző már nem annyira tetszik... De ennyi rá a keret.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
kovimre
tag
válasz Mercutio_ #23059 üzenetére
Uhh, megszületett! A megoldás, amit a másik topicban írtál, AIDA-val megnéztem a pontos típust és arra kerestem rá google barátommal. itt pedig a driver Azért ez gáz, hogy az Acer oldaláról leszedett driver nem jó hozzá és úgy kell összevadászni a megfelelőt ...
Ultimate erős a kicsikének? Maradjon inkább a Home? -
Kreash
aktív tag
-
Pferi
senior tag
válasz Mercutio_ #23000 üzenetére
Szia! Tudnál linkelni esetleg egy tesztet ahol a Bay Trail Celeron processzorokat vetik össze a 1007-es vagy 1017-es régebbi Celeronokkal? Olcsó netbookot csak ilyen processzorokkal találtam.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz Mercutio_ #23000 üzenetére
Szintetikus tesztekben több pontot kap (tudom ez nem teljesen mérvadó) és egyre több program fogja kihasználni a 4 magot, ami hosszabb távon előnyösebb.
Az Intel Celeron N2930 nem Atom, azok tudtommal a Z jelölésűek.
Ettől függetlenül single threadben tényleg valamivel gyengébb, mint az 1007u.[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
NTonee
veterán
válasz Mercutio_ #22994 üzenetére
megabyte/sec Kell hozzá egy izmos pendrive is persze, de az usb3-as hdd-re is min 80 szokott lenni. Nagy méretű videó állományok például.
Van egy transcend jetflash 780 32gb pendrive (az egyik leggyorsabb a piacon), meg egy wd my passport ultra 2tb hdd-m.
szerk: a gépemben meg egy ssd és egy wd black (7200rpm) hdd van.[ Szerkesztve ]
-
blackstar93
csendes tag
válasz Mercutio_ #22985 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Közeljövőben.(hetek)
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
120k
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Irodai munka főleg, órán jegyzetelés, netezés. (office)
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
nem
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
11.6''
(8) Netbook tömege?
mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
lehetőleg vele. de nem létszükséglet.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
tárhely: nem kell túl nagy..max 500GB, RAM: hát igazából fogalmam nincs mennyire lenne szüksége ahhoz hogy a fentebb leírt feladatok lassulás nélkül bírja..2GB?
Optikai meghajtó: nem kell
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webcam nem lenne rossz..de szintén nem életbevágóan fontos.(teszem azt van egy nagyonjó gép, de nincs rajta webcam, az nem probléma)
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
nem
(13) Eddig kinézett netbookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó netbookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
nem keresgéltem még
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
csak új. -
sz.balazs.95
veterán
válasz Mercutio_ #22966 üzenetére
mondjuk a bt még nem akkora gond, mert külső nano egységgel megoldható, illetve az usb3 sem létszükséglet, de jó ha van.
akkor úgy néz ki, ez a befutó.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Chosen
addikt
válasz Mercutio_ #22920 üzenetére
Az X200 jó lenne, de nagyon kár, hogy nincs rajta touchpad.
Most jutott eszembe, hogy mivel elég sokat fogok utazni vele, ezért nem jönne rosszul egy robosztus felépítés (persze a tömeg alacsonyan tartása mellett). Ha azt mondom, hogy hosszabb távra szeretném (1-2 év), Office és webhez elegendő hardverrel, és esetleges majdani SSD bővítéssel, akkor mi lenne a jó választás? Ha picivel többért van olyan, ami ezen a hosszabb távon is jó munkagép lehet, akkor lehet, hogy inkább rászánnék annyit. (tehát közelítenék a ~70k felé)
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Mercutio_ #22824 üzenetére
én több ilyet láttam, de ott gyerekek is voltak és használták is rendesen. Apuka/anyuka vitte ide-oda. Persze nem vigyáztak rá megfelelően, nem volt tok, csak táskába hajítva, otthon asztalon lerakva, gyerekek autóztak rajta. Borításon festék kopva, touchpad billek kopva, zsanér kiszakadva. Ez az állapot 1év alatt. Szóval igazi családtag volt a gép.
-
-
NTonee
veterán
válasz Mercutio_ #22770 üzenetére
persze, ha kell a plusz gari, akkor egyértelmű.
baboska: Nem lebeszélni akartalak ezzel, csak megmutatni, hogy az eladóknak nem az a fontos, hogy mi kell neked, hanem hogy a lehetőségekhez mérten a drágább modellt adják el neked.
Ha van gyerek, akkor mindenképp hasznos a casco. Egyik ismerősnél 2év alatt közel nullára tette a gyerkőc az Acer notit. -
baboska
tag
válasz Mercutio_ #22753 üzenetére
Akkor "nagyon jó" infót kaptam a hivatalos helyről memo ügyben .
Egyébbként én is úgy érzem,hogy egy V5-131 4GB DDR3 verzió 80-ért teljesen jó lenne...de a Travelmate nem csak a prociban jobb(jó csak egy kicsit) hanem a +1év gari+un. casco 3 évre+ Usb3(persze aki kihasználja)+állítólag stabilabb kivitel...és mivel nem 1-2 évre vennénk talán megérné a +30-at.
Amennyiben a V5-131 mellett döntök, matt kijelzőt szeretnék(ha jól tudom van matt is fényes verzió is) mert hordozva is lenne de olvastam olyat,hogy sokkal? tompább a képe? Igaz ez?
A lényeg,hogy 110 környékén egy másik vonalon sem tudtak jobb alternatívát Travelmate helyett(Acerben ez jó gép állítólag-én amúgy tartok kicsit a márkától) -
baboska
tag
válasz Mercutio_ #22751 üzenetére
Acer shoppal beszéltem,ők mondták: egyikben sem lehet ramot bővíteni(V5-131), a Travelmate az erősebb és stabilabb procival és a masszívabb felépítésével notebook kategória(hiába kicsi) és nem netbook.
A véletlen sérülésre annyit mondtak,hogy minden külső és belső sérülésre(főleg leejtés,odaverés) vonatkozik de a kijelzőre van 10-20eft önrész.Nem tudom ki intézi. -
Viktoár
addikt
válasz Mercutio_ #22703 üzenetére
Aha,értem köszi szépen. Ha jól informáltak akkor C60-as,általánosságban nézve megéri az árát?
A mostani AO521 nekünk már itt-ott kevésnek bizonyul,Athlon II K125 1.7ghz-es proci és HD4225-ös integrált videokártya van benne.Ehhez képest a 722-s már használhatóbb gépnek tűnik,legalábbis a leírás alapján.
Asszony szeret facebookozni és közben még pár dolgot egyszerre csinálni a gépen .Az 521-s néha besokall tőle.
Üdv:Viktor
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz Mercutio_ #22695 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Sajnos nincs infó a modulokról, csak a mennyiségről, így gyanítom én is, hogy 1x4GB lesz.
Tudom nem játékra van, de melóhelyettközben el lehet ütni az időt, a pár éves játékok egész jól futnak a mostani Intel igp-kel.
Egyébként összességében nem rossz gép ez az X201, újonnan biztos nem ezt vettem volna meg, de 4 hónaposan 40k-ért simán megérte és így SSD-vel elég fürge kis gép."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
d@minator
addikt
válasz Mercutio_ #22683 üzenetére
Ez a lasso lehet segített, mert a jelenség elmúlt. CCcleaner is futattam. Ám mikor Crome-ot akartam telepíttettem amikor elindult egy kéretlen oldalra akart irányítani és a kikapcsolt NOD32 megfogta. Utána ez is jó lett.
(#22682) Benőke: Ma kikapcsoltam az előtöltést és mindent ami nem kell, hogy fusson. A NOD32 magot és a Super Anti Spyware magot is leállítottam e szerint. [link] A gép meg is táltosodott. Érezhetően gyorsabb lett és a 720p, 1080p videokat is szaggatás nélkül viszi azóta. Így nem telepítek újra de köszi a tippet, hogy a Home gyorsabb. Ezt nem tudtam.
Ami még probléma az a Youtube. A 240p is "szaggat" és 100% a proci teljesítmény. Atomos procival 1GB RAM-mal ez normális? Nem lehet gyorsítani?
-
Packersbay
tag
válasz Mercutio_ #22675 üzenetére
Igen azt már elolvastam,de ezek a játékok nincsenek a tesztben. Mondjuk a gépigényüket megnézve a Gta még elfuthat viszont az NFS már nem biztos a VGA miatt. Akinek esetleg van itt ilyen gépe akkor nagyon megköszönném ha megnézné.
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
válasz Mercutio_ #22668 üzenetére
Köszi! (ronson88-nak is!)
Arra gondoltam, hogy ha vmi apró kis mintázat lenne rajt, máris nem lenne olyan "gáz", ill. én is gondolkodtam, hogy egy lapotopmatrica megoldhatná a kérdést, csak nemtudom létezik-e ilyen kicsi méretben. Ahol eddig néztem ott csak 15"-os volt. Ill. még a szélei is neccesek, mivel íveltek, nem szögletes.
Nem tudom van itt külön fóruma a matricázásnak? (pimpelésnek) de szép magyar szó...)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #22662 üzenetére
dxdiag parancsot kiadva, azt mondja hogy a 11-es directX van fent
mpc-hc-t felraktam. Vagy javult a helyzet vagy csak placebó
Ezen a videót próbálgatom mindig. 1080 at nem tudja most sem, 720 at most egész jól viszi, de csak ha végig tölti az egész videótELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #22660 üzenetére
E450-es, tehát az erősebb e125.
Több rendszeren próbáltam már:
win 7, 8.1
ubuntu, kubuntu, ubuntu-gnome
32 és 64 biten egyaránt. De csak a streamelt videókról beszélek. 720p szaggatós, 1080 meg diavetítős..
Igazából nem tudom mit kéne még felraknom, mert a windows telepítés után nem nyavalyog semmiért az eszközkezelőben. Flash playert felrakom nyilván, mert ha nem akkor szólna is a youtube.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Mercutio_ #22658 üzenetére
+arcszesz
Köszi, már tárgytalan, mert mindenképp 11,6 os gépet szeretnék. Háromnaponta viszem magammal, jó időben biciklivel/motorral. Itthon is ez az állandó gépem (volt asztali is, a terv az volt, hogy itthon azt használom, de egyszercsak azt vettem észre, hogy már fél éve be sem kapcsoltam ). Előfordul, hogy játszogatok, de tisztában vagyok ezeknek a gépeknek a korlátaival. Ebben a lenovoban is csak a tapipad idegesít, mert ilyen szart még életemben nem tapicskoltam Nem tudom, hogy gondolták ezt Lenovóéknál förtelem... (már régebben írtam, hogy még a 30-40k -s NETbookon is jobb volt, amit próbáltam.
A másik meg az, hogy lassú. Nem tudom minek köszönhető, de 4gb rammal szerintem lehetne gyorsabb. Most win8.1 van, de szerintem megy vissza a 7, mert még az is kicsit jobb volt. Youtube-on a HD videó lejátszása inkább diavetítés (bár van amikor egész tűrhető).
A linuxot már nem is használom jó ideje, mert beletörődtem, hogy nem való Amd gépre... Egyszerűen lassú. (tudom, nem muszáj KDE-t meg csilli-villit használni, de nekem az tetszik még a gnome-shell sem megy rendesen)
Röviden ennyi
Már csak el kell ezt passzolnom, még az is lehet, hogy anyumé lesz, de előbb össze kell kaparni a különbözetet, ami így autó-vásárlás után, síelés előtt, nem könnyű feladat
Addig míg meglesz, lehet, hogy jön valami más kiszemelt[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
bozsozso
őstag
-
ronson88
tag
válasz Mercutio_ #22632 üzenetére
Gondolom ipon lapon elírás a 3 db usb3
Nem, tényleg USB 3.0 mind a három (kék színűek és az olvasási/írási sebességük is igazolja).
NTonee Karácsonyra megleptem magam egy új routerrel (ASUS RT-AC66U), de ez a gép azzal is csak 72 Mbps elvi csatlakozási sebességet tud (pl. a telefonom 294-t, a Dell notim 450-et), szóval elkönyveltem, hogy ez nem hibája, hanem tulajdonsága.
Az "ajándékozott" (kisebbik gyermekem), viszont gond nélkül használja a lakás bármely pontján, szóval marad így, ahogy van.
Mindkettőtöknek köszönöm az eddigi segítséget és előre is Boldog Új Évet Kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
ronson88
tag
válasz Mercutio_ #22606 üzenetére
Mint felhasználótól (és elégedett gazdától) kérnék egy kis segítséget.
Hogy tudnám rávenni a wifi adapterét (Broadcom), hogy az Acer support által állított 300Mbps csatlakozást produkáljon a routereimmel?A mh-i TP Link 1043ND-vel 65Mbps a maximum, az otthoni Linksys WRT610N-nel pedig 72 Mbps a max, amit el tudok érni, de ha egy helységgel arrébb megyek (közénk kerül egy fal), a csatlakozási sebesség leesik kb. 5,5 Mbps-ra, a speedtest szerinti letöltési sebesség pedig, az elvi max 30-ról pedig kb 2,5 Mbps-ra.
A support szerint 300 Mbps-os n-es wifi adapter van benne, de a mérhető sebességnél még egy 2 éves Samu Galaxy Mini (anno 20e Ft-os telefon) is többet tud.
A support szerint valami ad hoc 11n beállítást kéne engedélyeznem a gépen, de ilyet sehol sem találok.
Minden segítség jól jönne.
Előre is köszönöm.
üdv.
-
Silentfrog
veterán
válasz Mercutio_ #22551 üzenetére
Nem akarom szétszedni,az egész alja egyben csak jön le,nincs szerelőablak. De ha fix a memoria akkor nem lehet,hogy a merevlemez is fixálva van?
A lánynak teszik ez a lényeg,én nem adtam volna el a Toshiba-t ezért ,de neki ez kellett és minimális ráfizetéssel megvolt a csere.
Ami nekem érdekes,hogy monitoroztam végig a cpu-memoria használatot és a programok telepítése és a frissítések között sem ment a proci és a memoria használat 60 százalék fölé.
Viszont a Intel Core i3-380M szerelt Toshiba ami volt sokkal fürgébbnek érződött,ugyanennyi memoriával.Ssd-vel kipróbálnám,de mint mondtam ezt szét nem szedem.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
válasz Mercutio_ #22521 üzenetére
Megjött a lánynak a gépe a kis huncut csak a fehér Asus-t rendelet. Midegy,nem az enyém...
Nem tudom,hogy ,hogy csinálta,de 70 volt postával együtt az Iponról.
[link]Ami meglepett,hogy nincs hozzá 32 bites driver? Csak win 7 és win 8 64 bites op rendszerhez van fent az Asus oldalán.
Ha sikerül életet lehelnem a gépezetbe adok neki,és majd véleményezem![ Szerkesztve ]
-
Levwi
aktív tag
válasz Mercutio_ #22528 üzenetére
akkor válaszolok az 1. hsz kérdéseire.
1. Karácsonyra kellene
2.max 30 ezerért
3. Netezni, Youtube(nem muszály HD), Netes játékok, filmet nézni.
4.Csak netes játékok
5.Minőség és teljesítmény egy köztes megoldást keresnék aminek nem silány a minősége, de a teljesítménye elég.
6.Nem igazán de ha van lehetőség ssd-t rakni bele akkor megfontolom
7.Kijelző méret legalább 10 col felbontás 1280x720 azért jó lenne matt vagy fényes mindegy.
8.tömege lényegtelen
9.oprendszer nélkül is lehet ha itthon megoldható a telepítés(nem túl macerás)
10. tárhely legalább 80 giga ram legalább 1 giga
Eddig egy MSI Wind u100-at néztem de azt mondjátok ezekre kevés.Xiaomi 14
-
Chaser
legenda
válasz Mercutio_ #22403 üzenetére
Fogalmam nincs. Volt már pár chinese droid tabletem, 1-2 "nagy" gyártónak azért oda tudnak verni. Ezért az árért elgondolkodtam ezen a jószágon Mivel W8 és intel, kompatibilitási gondok biztos nem lesznek, csak maga a minőség kérdéses, esetleg a szerelhetőség és persze tartósság, de az úgyis csak idővel derül ki. Itthon ilyen hw-rel talán még netbook sincs, már nem követem egy ideje. De touch kijelzővel, tablet móddal, W8-cal, ivyvel sejtem ha van is ilyen akkor mennyiért
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest