Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOEPAPA
tag
Rádiumra itt írta valaki, lehet másik topicban, hogy direkt rákérdezett, mondták neki, hogy Magyar lokalizációs, és szitázottat kapott..Én is csak itt olvastam...
De 120 ért soknak tűnik, amikor már tavaly megjelent 400dolláros indulóáron...A Brazos még borít az árakon, vagy már normalizálódott?
[ Szerkesztve ]
Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.
-
wwhy
veterán
nyugi, az E350-es x120e még az USA-ban is minimum 4 hét, de beszéltem a supporttal (USA) és nem tudtak határidőt garantálni, hogy mikor tudnák szállítani, ha most megrendelem ("sure more than 4 weeks")
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Romvr
őstag
Igazán nincs mit.
Igen az x120e nekem is szívem-csücske kategória, csak sajna nem Angliában élek, mert ott kb 20 font árkülönbséggel tudnék venni E350-essel szerelt változatot. Mert egymagos-t még netbookban sem vagyok hajlandó beszerezni.
Az kinézetre olyan pöpec hogy a legnagyobb régiós meetingre is simán be merném vinni, mert nem lógna ki (az amúgy 90%-ban Lenovo ThinkPad-et, csak X301, X201, T61..stb használó) a többiek közül. Így marad az Ideapad s205... ha nincs ló akkor jó a szamár is alapon.
Én is úgy néz ki várni fogok még, mert azt a pénzt még őrizgetik odafent egy kicsit amiből vettem volna. Lehet a kamatokat ők akarják zsebre tenni nem tudom, pedig jövő hétre volt ígérve, de most jött a levél hogy a könyvelés meg a szomszéd néni reumás térde miatt lehet mégsem férek bele a gazdasági hónapba...[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
"Nem kevés az 500:1 kontraszt?"
Egyáltalán nem. Vagy ha kimondottan azt figyeled akkor lehet feltűnik valami.
"Asus netbookoknak jobb a képe?"
Kétlem.. ám az ára 30-40 ezerrel több cserébe. Használtam már Asus, Acer, Fujitsu netbookot és a képe egyiknek sem volt olyan hűde más mint a többié. Vagy csak én nem láttam lényeges különbséget. Az Acer-nek mintha erősebb lett volna a fénye, de lehet ez is csak optikai csalódás volt (nem egy időben használtam őket és nem ugyanolyan körülmények között). Szóval csak azért plusz tízezreket ne költs az ASUS-ra mert annak talán egy bolhafingnyit jobb a képe... amit mondom erősen kétlek. Ilyen méretben meg aztán főleg nem az az elsődleges hogy most 800:1-hez 500:1-hez vagy 15millió : 1-hez. Ami már parasztvakítás a köbön. Amit kell nézni az a fényerő, mert ugye szabadban is akarod használni, akkor meg jól jön minden plusz érték. Ott meg már pont le fogod tojni hogy most 500:1 vagy 6 csillió az 1-hez, ha nem látsz semmit
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
greenisland1
csendes tag
Én maximálisan megvagyok elégedve.
Már írtam azt kaptam amit vártam!Anyagminőség szerintem megfelelő. Műanyag minden de látszatra és tapintásra a jobb fajtából.
A 12"-es méret pont elég a netre és dolgozni is jó Pl.(word, excell).
Szerintem a 10"-es kicsi lenne.
Én főleg ölben használom, és igy nagyon kényelmes és könnyű is.
Egyedüli furcsaság nekem a win7, mert eddig xp volt. Most kezdem szokni és tanulni.
Amire én használom ( film nézés HD is, net, e-mail,word, excell) arra ez a proci bőven elég!
Már írtam a billentűzet német de magyarra fel van matricázva. Mondom a többieknek engem egyáltalán nem zavar.Előtte egy 15,4" Asus laptop-ot használtam, és úgy érzem hogy jól választottam a Lenovo s205-sel.
-
Mercutio_
félisten
Mekkora vinyó van az S205-ben azt jó lenne tudni, nehogy ne férjen a helyére az SSD valamint, hogy garvesztés nélkül cserélhető-e SSD-re?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Romvr
őstag
- Fényes kijelzős, amennyire tudom a "szabvány" fényesség él. Tehát napfényben is látszik, de beltérben az igazi.
- SSD-nek mindig van értelme ha van rá pénzed. Egy netbook is szárnyakat kap. Atom Z520-as (vagy ilyesmi) proci mellett próbáltam SSD-t és leesett az állam a sebességétől. Én csak a kínált tárhely-ár arányával nem vagyok kibékülve.
- Ha minden igaz nincs matt. Mostanában mindent fényes kijelzővel hoznak, mert gondolom legyártottak X milliót belőlük és valahogy el kell adni, mert rájuk rohad.
(#13234) kutyuska: Gyakorlatilag meg csak 2 bolt árulja a német import S205-ösöket... Mégis csak fel fogom hívni őket hogy mondjanak pár olyan helyet Budapest-en ahol van hivatalos magyar, minden extrájával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest