- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopot venni a belépő szintű árkategoriába.Különösebb elvárásaim nincsenek a géppel kapcsolatban kapcsolattartásra szeretném használni meg max filnézésre szóval max 120000-ig.Szóval ennyi pénzért melyik a legjobb?
-
CHIPman
nagyúr
válasz Magnum_ #11495 üzenetére
Világosíts fel. Van a koliban egy 20/10-es diginet, amihez tudjuk a jelszót, de a mi szobánkban nem lehet befogni. Lehet, hogy nagy antennával lehetne használni? Egyes jelerősségnél is tudtam a Galaxy S-el tölteni 200-500kB/s-al a folyosón, de ha becsukom az ajtót, akkor reménytelen.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz upszilon #11492 üzenetére
Ez már kezd nagyon off lenni: én is értem, Te is érted. A saját akksiját fogom tudni tölteni a kocsiban, természetesen. Egy rendszeresen feltöltött állapotban tartott pótakksi csak a "derékszíjjal biztosított nadrágtartó" szerepét töltené be, mondjuk a kesztyűtartóban... sima (és fölösleges) túlbiztosítás, de megnyugtató lehet tudni, hogy ott van. De nem fog rá sor kerülni, az ára miatt sem.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz upszilon #11487 üzenetére
A havi 3GB-os RELAXNET M-re összesen 175660-at fizetsz ki két év alatt, a kezdőrészlettel, meg a 24 havi nettel együtt. Ha nekem magánemberként kellene, most ezt választanám (nem több mint 3GB az ottnoni, kábelnetes forgalmam sem havonta)
#11487 : nekem sem jutna eszembe bevinni a hálózati töltőt sehová sem (nincs is nálam), de két megbeszélés között fél óra - több óra autózás van, a kocsiban a 12V-os meg elfér, nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz upszilon #11487 üzenetére
Mindent a vevőért!
(Amúgy meg 84e pénz a Samu máshol, XP-vel, ehhez meg jön a kb 15k-t érő belső modem, a SIM-kártya, ja meg azért 2 évig neted is van fixen.... nem olyan vészes az!)
szerk:
#11489 Saint: egyelőre nem égető a probléma, de a későbbiekben lehet, hogy ezt fogom tenni. Bár ha a kocsiban menetközben tölthetek, akkor nagy baj már nem érhet. Eddig még a 6-8 órás akkuidő is elég volt, de most lesznek hosszú meneteim a munkámban...[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz upszilon #11478 üzenetére
Én az akkugondomat úgy fogom megoldani, hogy veszek egy autóstöltőt. 6-7 ezer pénz nem a világ. Amúgy, ha nem lenne olyan eszeveszett drága, egy pótakksit kellene venni, az lenne a legtutibb. Csak nem szabad elfelejteni időnként fetölteni...
CHIPMAN: Legolcsóbban a t-mobile-nál. Az ráadásul alapból WIN7-es, és benne van gyárilag a 3G modem is. [ehun van e!]
Igaz, némi hűségnyilatkozattal, meg előfizuval jár, de hát az ember valamivel úgyis netezni akar...
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz upszilon #11482 üzenetére
Ja, most nézegettem én is, ez az 1001PX egy érvágás kb. Eddig win7-es netbookot akartam, de néztem, hogy az n150-hez vannak 7-es driverek, a rendszer meg sose volt gond.
Hol lehet a legolcsóbban, Samu garival hozzájutni újonnan?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
Ha már így belemerültetek a flamewarba, és nem segítetek, akkor egy utolsó kérdés, aminek a válaszára talán nem kell várnom 5 napon túl.
Samsung N150 vagy Asus 1001PX?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
upszilon
őstag
válasz ArrayOfLilly #11475 üzenetére
...elhiszek én mindent, mert én vagyok a mindentelhisznagyapó. Csak én mást tapasztaltam, mást olvastam a tesztekben és nekem a 6 óra is kevéske. Dehiszen ezt már írtam. Most még le kell írnom ezt ide többször? Tessék felfogni, a hordozható gépek jelenlegi korlátja nem a HD-film lejátszás. Nem az élenjáró játékok futtathatósága. Nem bizony! Hanem a konnektorhoz-kötöttség. Elbírnék én egy hátizsák akkut is hozzá, mert mint mondtam, nagydarab erős ember vagyok, de akkor már ott lennénk, ahol a 70-es évek vicceiben az orosz-kvarcóra.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ArrayOfLilly #11475 üzenetére
56 kWh-ás akkuval egy villanyautó is elmegy 6 órát.... az nem kunszt!
(bocs, nem bírtam kihagyni, 56Wh lesz az)[ Szerkesztve ]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz upszilon #11468 üzenetére
Plusz egy pozitív tapasztalat a CULV mellett:
kétmagos SU 2300 (1,2 MHz/1 MB L2 Cache,), Intel GMA 4500MHD mellett, 56 KWh-s akkumulátorral, szintén 90% körül/felett szintén megvan a 6 ó.
Win 7 HP, areo bekapcsolva, indexelés, minden alapértelmezett service fut, a saját hülyeségeim is, mint pl. rocketdock, wallpapa, azureus, avg, battery bar, poweriso virtual drive, stb..
Használat: MS Office 2007, PS, Netbeans+ vmi appserver, böngészés sok ablakban, filmnézés, flash játékok - valamikori reflexive.com-ról.
Egyedül a fényerőt szoktam levenni, de azt azért, mert nem kell erősebb. Néha letiltom a bluetooth-t, mert vevőegységgel használom az egerem és szintén nem kell.
Energiamenedzsment: max performance, azalatt nekem lassú.
A gép egy HP dm1-1020ed.
[ Szerkesztve ]
http://www.arrayoflilly.com
-
coqito
tag
Sziasztok!
Kicsit megtörném a fönti vitát egy kérdéssel:
Mi a véleményetek a Samsung NB30-as netbookról?Előre is köszönöm!
Üdv:coqito[ Szerkesztve ]
-
klaczi
aktív tag
Ha tényekre vagy kiváncsi ime:
A nejem egyik nap csak lehúzta töltőről, bevágta a táskájába. Nem vette észre, hogy nincs kikapcsolva! Kb. 10 órát volt oda. Mikor hazaért még volt benne kb. 15%. Közben olyan 4-5 órát használta a gépet mondjuk közepes intenzitással.
A gyártók persze az akkuídőt illetően azért egy kicsit hazudósak
Egyébként ssd van benne. Tehát a gép nem cukorból van. Lehet rángatni bátran. -
Tim82
félisten
Ha nem tudod elfogadni, hogy más más eredményeket mért, mint amit te be nem idézett tesztekben valahol, valamikor olvastál (állítólag), azért nem nekem kell szégyellnem magam. A személyeskedést nem én kezdtem egyébként - nem én vontam kétségbe a te szavahihetőségedet. Ha nem vagy képes a minimális tiszteletadásra a másik fél iránt, akkor tulajdonképpen miért is vagy meglepődve, hogy ha azt kapod vissza, ahogyan te viselkedsz?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chris Kiki
senior tag
Ha megnézed, hogy hányas számú felvetésre és kinek a hozzászólására válaszoltam, akkor szerintem egyértelmű. Igen, ez is Neked szólt
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
upszilon
őstag
"tisztában vagyok azzal, hogy nem az első eset, hogy lehazugozol másokat. A stílusod finoman fogalmazva érdekes."
Nem kellene személyeskedned. Nem 5 óra csak 2,5-3 óra a használat. Ez tényadat. Megtalálható a reálisabb tesztekben is. Ezzel szemben úgy érvelsz ahogy itt fent is idéztem tőled. Szégyen amit művelsz...
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11466 üzenetére
Hadd ne mondjak semmit - tisztában vagyok azzal, hogy nem az első eset, hogy lehazugozol másokat. A stílusod finoman fogalmazva érdekes. Ismerve korábbi aktivitásodat, szerintem kettőnk közül inkább te vagy hajlamosabb a csuklásra.
Tudod, valaki megtaníthatott volna már arra (például szülők, tanárok), hogy attól még, mert te nem azt tapasztaltad, mások mást tapasztaltak (és nem élből hazugok azért, mert mások a tapasztalataik). Erről lehet kulturált hangnemben eszmét cserélni. Neked ez nem megy - és ez valóban nem az én problémám.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11464 üzenetére
Nem veszem túl jó néven, amikor burkoltan lehazugoznak, úgyhogy legyél szíves visszafogni magadat. Kb. 4-5 ULV Pentium M-es subnotebook-ot használtam ill. használok, mindegyiket hosszú távon, nem egy-két hétig és wifis netezéssel, általában közepes fényerőn ki tudtam belőlük hozni 5-6 órás használatot, igaz, ez 90% feletti állapotú (tehát új vagy majdnem új állapotú) akkukkal van.
Nem én vitatkozom, a tapasztalataimat írom meg, és nem különösebben érdekel, hogy erre olyan kijelentéseket teszel, hogy "ez nem igaz", alátámasztás nélkül. Nem én folytatok hitvitát és nem vontam kétségbe a 8-10 órás üzemidő előnyét - teljesen higgadt hangnemben leírtam, amit én tapasztaltam. Ha nem tudod elfogadni, hogy másnak sikerült ilyen eredményekkel használnia a notebook-ját, az, tudod, nem az én problémám.
-
upszilon
őstag
Én többet is, nem csak próba-szinten, és nekem össze szokott jönni az 5-6 óra használat.
Használat? Ne haragudj, de ez nemigaz! Mondjuk bekapcsolod és otthagyod az asztalon 5-6 órát. Mire visszajössz, kifogyott. Na-úgy igen. De valódi használat mellett abból nem lehet 2,5-3 óránál többet kicsavarni.
De miért vitatkozol egyáltalán? Nem megírtam, hogy az 5 óra is kevéske?
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11460 üzenetére
Frászt! Én próbáltam ilyet.
Én többet is, nem csak próba-szinten, és nekem össze szokott jönni az 5-6 óra használat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz upszilon #11460 üzenetére
Hadd szóljak hozzá én is: területi képviselőként szándékosan egy atomos netbookot kértem a cégtől, mert az csak 1,2 kiló, és valóban elmegy 6-8 órát egyhuzamban, akkuról.
A teljesen alap aktatáskámban röhögve elfér a mappám és a katalógusaim mellett.
Arra, amire kell, arra teljesen OK. (N450, 6 cellés akksival, márkát most direkt nem írok, nem reklámozni akarom) Persze ténylegesen napi max. egy-két órát van használva, de így nem lennék meglőve akkor sem, ha egy egész napos tárgyalásra ülnék be vele.Az ára sem volt mellékes persze, mert az ecélra kapott pénzből még egy olcsó lézernyomtatóra is futotta...
-
upszilon
őstag
"átlagban 5-6 órás üzemidejűek"
Frászt! Én próbáltam ilyet. Az-az 5-6 ra aztán a valóságos használat lemmeltt mindjárt leszűkült 3 órára. De ne vitatkozzunk ezen. Már csak azért sem, mert az 5 óra is kevés! Valódi használat melletti 10-12 óra lenne szerintem a valódi használhatóság minimuma. Olyan minimum, ahol nem kell spórolni, nem kell kényelmetlenkedni. Ahol az ember arra koncentrálhat amit valóban csinál. Ezt a szintet éppencsakhogy elérték az N450-esek. Kisebb üzemidejű gépről hallani sem akarok! Azok számomra egyszerűen nemléteznek.
-
Bogyó bá'
nagyúr
"Valaki egyébként elárulhatná, hogy az Atom CPU-s gépekhez miért mindig 32 bites oprendszert adnak, pedig (elvileg) 64 bites processzorok. "
Ha jól emléxem, az Intel az Atomos netbookokat 1 GB rammal specifikálta hajdanán. Az meg a 64 bites WIN7-tel a dögvész kategória..... én mondjuk az asztali géppel próbáltam, sokkal erősebb procival, de leírhatatlanul sz@r volt. Szerintem még 2GB ramra sem érdemes felszenvedni. Annál többet meg nem is kezelnek a mostani atomok (pl. N450)
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11457 üzenetére
Valamit elnézel, az ULV Pentium M nem azonos a sima Pentium M-mel, átlagban 5-6 órás üzemidejűek az ULV procis gépek. (ULV = Ultra Low Voltage)
-
upszilon
őstag
Nem szeretem az Atom-os gépeket, mert konkrétan egy ULV Pentium M procis gép nem fogyaszt sokkal többet, de sok szempontból jobb.
Nem, ez nem így van. Egy netbookkal az ügyfélnél valóban nem kell táp. Míg az ULV-seknél meg kell. 2-4 óra a 8-12 órához. Ez a valódi arány. Szerintem. De nehogy félreérts, én még a két-három hetes használati időre sem mondanám azt, hogy sok. Sőt, nagyon is kívánatos lenne számomra. Ha létezne ilyen -megfizethető árban-, én bizony megvenném a kéthetes akkut! Mert ez nekem kellene! A Skype-kapcsolat is kell! A csendes (hangtalan) működés is kell. A HD-film-lejátszás, vagy a játék viszont nem kell. Arra én egy peták vasat nem áldoznék. OK?
[ Szerkesztve ]
-
eryca
csendes tag
válasz Chris Kiki #11455 üzenetére
ez nekem szólt? ha igen akkor köszii
Legyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
Chris Kiki
senior tag
Jó. A fényes műanyag ház szereti gyűjteni az ujjlenyomatokat. Teljesen hangtalan (na jó, a HDD-nek van valami hangja), melegedni hajlamos erős processzorhasználat esetén, ezek a passzív hűtés velejárói. A billentyűzete és a kijelzője kitűnő, a drájver ellátottsága is hibátlan.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #11426 üzenetére
Segitene valaki? Meg a heten meg szerettem volna rendelni, igy is csuszok legalabb egy hetet. Uj cucc kellene, es netbook. Ilyen fujitsut, amirol beszeltetek, hol lehet szerezni? Suly nem szamit.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
eryca
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne
Úgy néz ki egy Dell Inspironom lesz, kicsi netbook...nem tudom milyen igazából..vélemény?
köszönöm előre isLegyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11449 üzenetére
Számomra a lélektani határ 1,8 kg, ennél nehezebb notebook-ot nem hurcolászok, csak ha nagyon muszáj. Szerintem sokat számít a megfelelő táska, én pl. jól kiegyensúlyozott hátizsákokra (Lenovo Backpack, Logitech Kinetik) esküszöm. 2 kg fölötti notit cipeljen az, akinek két anyja van.
A Lifebook P7120-nak egyébként 5-6 órás akkuideje van + lehet az optikai meghajtó helyére is tenni akkut, azzal együtt 8-10 óra.
Nem szeretem az Atom-os gépeket, mert konkrétan egy ULV Pentium M procis gép nem fogyaszt sokkal többet, de sok szempontból jobb. Részemről most egy Thinkpad X41 tablet van hurcolászásra, az mondjuk a lélektani határnál van a 8 cellás akkujával, cserébe kárpótol a tablet PC mivoltából fakadó sokoldalú használat és a gyönyörű, jó betekintési szögekkel bíró IPS kijelző.
Valaki egyébként elárulhatná, hogy az Atom CPU-s gépekhez miért mindig 32 bites oprendszert adnak, pedig (elvileg) 64 bites processzorok.
-
upszilon
őstag
"nincsen egészen 1,3 kg, ez még bőven hordozható"
Persze, az már nem nagy különbség. De onnan már a normál notebookok súlya sem olyan nagy különbség. Egyébként nagydarab erős ember vagyok. Ezért cipelek már egy éve dögnehéz notebookot. Mondhatom meg se kottyan, de nem is a súly (vagy helyesebben a tömeg ) az igazi probléma, hanem a rövid akkuidő. Már nemegyszer volt, hogy elakadtam a vezetékben. Ha egyszer tényleg lerántom az asztalról, biztosan váltani fogok egy könnyű és hosszú akkuidejű, -valóban csendes netbookra. Ez -jelenleg egyértelműen- valamelyik N450-es Dell netbook. De ki tudja. Szemezek az új táblagépekkel is...
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11443 üzenetére
P7120 nincsen egészen 1,3 kg, ez még bőven hordozható. Persze érthető, ha te tényleg súlyosnak érzed ezt a súlyt, akkor nem szóltam. Lehet csökkenteni egyébként a súlyát, kiveszed az optikai meghajtót és a helyébe weight saver-t teszel. Úgy máris kb. 20 dekával kevesebb.
SSD-t is tudsz belerakni (50 pin-es ATA).
De nem akarlak rábeszélni, csak jelzem, hogy nem ilyen egyértelmű a dolog.
-
Dave™
nagyúr
-
upszilon
őstag
Igen, akkor pontosítok: Olyan kellene amiben a billentyűzet gombjain kívül nincsen mozgó alkatrész.
A Fujitsu Lifebook P7120 nekem nem tetszik. Nagy a képernyő felbontása, ezért kicsik a betűk. És súlyos a cucc. Nekem az tetszene, ha mondjuk egykiló alatti. Szerintem karácsonyra lesznek még 450-esek...
-
ro_bert17
őstag
Valaki esetleg?
-
Tim82
félisten
válasz upszilon #11433 üzenetére
Hangtalan hűtésű vagy passzív?
Netbook-okkal versenyképes cucc a Fujitsu Lifebook P7120, az teljesen passzív, nincsen benne ventilátor.
-
CHIPman
nagyúr
válasz Magnum_ #11427 üzenetére
Elfelejtettem irni, hogy uj kene.
Ja, es netbook.
Szerk: most nezemvhogy te irtal. Nem tudod veletlenul, hogy a hotspotokat(hotspot_pecs) mennyire lehet geppel hasznalni? Vannak popupok meg ilyenek? Droidos telefonnal nincsenek popupok, csak az elejen be kell lepni.[ Szerkesztve ]
-
Cardea
csendes tag
Srácok srácok, valaki tud segíteni? Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol az ASUS EEE 1215N és a 1215T között a különbséget megmutatja? Mármint a specifikációt ismerem, de valaki tud tanácsolni valamit hogy melyiket válasszam és miért? Gyorsabb-lassabb-megbízhatóbb vagy valami... nagyon megköszönném mert én sajna sík hülye vagyok az ilyenekben...
Részben asszonynak kell netezésre és esetleg a gyereknek a kocsiban hogy ellegyen egy kis játékkal meg rajzfilmmel...
Köszönöm!
Toshiba Qosmio x770-10x
-
CHIPman
nagyúr
Udv. Bocs hogy nem olvasok vissza. Mit vegyek, ha minel olcsobban kene alap felszereltsegu gep? Tehat meg az akkuido se fontos, csak egy n450et es jo minoseget szeretnek bele.
Koszi elore is.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ro_bert17
őstag
Van aki mindenben a lenovot látja ezek szerint.
Milyen netbookot tudtok ajánlani, ami: kb. 10"-os, lehetőleg van benne wwan, min. 5 - 6 óra akkus üzemidő, 2 év garhoz közelít (lehet használt lelőhely is, ha tudtok ilyet), minnél könnyebb, vékonyabb, 100k alatt van, win7 starterrel (esetleg op. rendszer nélküli)
Amd-s felejtős, hogy hány mag van (lesz benne) nem érdekes, teljesítménye nem izgalmas. Abszolútde csak netre lenne használva.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #11417 üzenetére
Annyiért régi Picturebook-ot már kapsz, Transmeta Crusoe procival.
Egyébként olyan, mintha a Lenovo X100e-t keresztezték volna egy Picturebook-kal - az utóbbi saját innováció és szerintem tök jó form factor.
Ja meg ötletes jó fenekű csaj farzsebével reklámozni a méretet.
[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
Őszi meglepetés a DX-től:
"Sony Vaio-P" Dealextreme Edition with Atom450 processor
["Sony Vaio-P DX Edition ][ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
A Toshiba AC100 tesztje a mai naptól olvasható a Logout-on is. (Egyúttal nevezésre került a Logout díj 2010-re is. )
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
adykag
csendes tag
Sziasztok! Nem nagyon szoktam cikkeket, híreket olvasni netbook témában, ezért kérdezem tőletek, hátha valaki hallott róla, hogy mégis mért nem lehet kapni az ASUS 12"-os netbookjait? Nézem a boltok kínálatát és alig alig találni egy-egy modellt, vagy van ahol egyáltalán nincs is.
A két netbook amit kinéztem az az Asus eeePC 1201N (kétmagos, ION) és a Lenovo Ideapad S12 ION. Ezzel kapcsolatban szívesen fogadok véleményeket, javaslatokat, hogy melyik a jobb választás, vagy ha egyik sem akkor milyen másik gépet érdemes? Köszi! Üdv.: adykag
-
-
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #11401 üzenetére
Everest?
Elvileg valamilyen SiS-es integrált csoda van benne.
Kár, hogy Pentium 4-M és nem Pentium M van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest