- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz ro_bert17 #15383 üzenetére
Davzone kolléga hsz-ét érdemes elolvasnod, ott is szépen látszik, hogy nem a gyártó által felrakott Win-t kell használni. Az említett három cégnél a terméktámogatás hiányának okát sajnos nem ismerem, de engem is érdekelne, hogy miért csinálják.
Gondolom itt arról lehet szó, hogy ha az említett három gyártó gépén OS-t cserélsz, buktad a garit, ellenben a többi gyártónál nem bukod. Ez persze nem biztos, de én erre tudok következtetni.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
válasz ro_bert17 #15380 üzenetére
Azért kérdem, mert lehetséges, hogy a gyári (Lenovo által kiadott), módosított Windows miatt nem megy fel a driver. Ez csak azonban tipp. A lényeg, hogy hivatalosan csak a Sony, Toshiba és Panasonic nem engedélyezte a terméktámogatást. Lenovo gépem nekem még sose volt és most sincs, így nekem nincs tapasztalatom ennél a gyártónál. Elméletileg mennie kéne a központi drivereknek, az említett három cég gépein azonban még elvileg sem mennek.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
aag
őstag
válasz ro_bert17 #14947 üzenetére
Tudod az nem megy, hogy olcsó is legyen, meg olyan legyen amivel mindent lehet. Például HD-s filmre ne is gondolj. Egyébként egy Ubuntut ha felraksz rá, és leszeded a felesleges dolgokat és felrakod a LibreOfficot akkor el fog férni a 8GB-os SSD-n. Kicsit jobban szívja majd az aksit, de lesz rajta miden amit csak akarsz. Namost ha nem kezdő, hanem laikus, akkor ez a különbözőség mindenképpen azt jelenti, hogy nem is akar tanulni? Mert ha így van, felejts el mindent amit mondtam. Akkor én inkább nem is adok semmiféle tanácsot...
-
Mercutio_
félisten
válasz ro_bert17 #14920 üzenetére
Ha le kell cserélni a MeeGo-t valami Windowsra akkor a benne lévő 8GB-s SSD, nagyon szűkös.
Cserélni vinyóra valszeg nem tudod az igen kis méret alapján, vagy csak nagyon drágán valami 1,8"-os vinyót ha szerzel. Esetleg valami nagyon lebutított XP-t megpróbálhatsz az SSD-re ráhekkelni, de egy külső vinyó akkor is kell ha képek/zenék/filmek is lesznek.Az aksija csak 3 cellás, így az üzemidő se túl fényes, a linkelt MeeGo teszt alapján én lehet lecserélném valami normálisabb linux netbook verzióra, mert elég sok gyerekbetegsége van a MeeGo-nak.
A tesztben használt Asus 1008P-vel szemben itt nem lehet tudni milyen csipszet van a proci mellett, nem biztos, hogy támogatja a FullHD-t, flash-t, egyéb mai elterjedt internetes megoldásokat hardveresen, ha pedig a procinak kell mindezt kezelni, akkor erősen csökken az üzemidő.Laikusnál még az is bejön a képbe, hogy általában mindenre rákattint telepít össze-vissza, így nagyon hamar tele lesz a böngésző mindenféle beépülő modullal, és belassul a rendszer.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aag
őstag
válasz ro_bert17 #14920 üzenetére
De! Csak nyugodtan! Abszolút kezdőnek ennyiért tökéletes. Amúgy éppen most van a főlapon egy teszt a MeeGo operációs rendszerről, ami rajta van.
-
-
CBool
tag
válasz ro_bert17 #12363 üzenetére
A YouTube-os 1080p-vel úgy vagyok, hogy ennél megterhelőbb feladatot az elkövetkezdendő években nem fog végezni nővérem a gépen. Így ha ezt a próbát kiállja, akkor sok gondja nem lehet.
Valahogy az Asus felé kezdek húzódni, de már csak a Fuji készlethiánya végett is. Szóval köszi a hozzászólásokat! Még egyelőre megvárom, amíg lemennek itt az ünnepek.
-
CBool
tag
válasz ro_bert17 #12360 üzenetére
Ezt a verzióját, csak ezüstben már alig találni. A 3 év garancia meggyőzőbb, de 2 év se kevés. Egyedül a proci miatt nem tudok dönteni. Ezért gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.
-
eperlevel
csendes tag
válasz ro_bert17 #12290 üzenetére
Köszi, mindenképpen. Igazából az ebayt csak a kínálat és az árak miatt néztem meg, jobb lenne itthon venni.
Megnéztem, amit a többiek ajánlottak, tényleg lehet újonnan is kapni az R500-at, bele is férne a keretbe. Ez teljesen olyan, mint azok a használtak, amiket 3 éve újként még 600 körül árultak? -
CHIPman
nagyúr
válasz ro_bert17 #12234 üzenetére
Basszus tényleg. Azt tudom, hogy az ASUS garijáról vannak rossz tapasztalatok is, a Dellt igazából nem ismerem. Viszont ha az 1012HD-t nézi, akkor a 16:9-es, nagyobb felbontású képernyő, a passzivitás és a márka miatt jobban megéri.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz ro_bert17 #12011 üzenetére
Valoban, de en nem erre gondoltam, hanem a 10"-osra, ami egy netbook kifordithato erintokepernyovel, es ha kiforditva osszecsukod, akkor egy vaskos tablet jon letre. Mobilxen van rola kep, csak ar nincs.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
kokyt
senior tag
válasz ro_bert17 #11673 üzenetére
Azért a tejfölös dobozból jutott az 5101-re is, legalább is díszítésnek.
Na igen... Hogy szülne farfekvéses sündisznót az, aki kitalálta, hogy rakjanak a kijelző köré fényes keretet. Simán jobb lett volna a fedlap elején lévő matt műanyagból faragni egy darabot oda is.
-
kokyt
senior tag
válasz ro_bert17 #11665 üzenetére
4-5 óra üzemidő 6 cellás akkuval nem "akár" kategória, hanem teljesen általános dolog. Hiányosságai persze vannak, a linkelt fórumon és itt is ki lettek tárgyalva.
SSD-vel lehet, hogy van védelmed másban is, de akkor már régen nem ezen az árszinten csoszogunk. A 30k-s tejfölös dobozzal való összehasonlítást meg inkább hagyjuk. Van azért "némi" különbség az ABS és a magnálium között , hogy csak a felhasznált anyagokat vegyem példának. De ezt egy TP tulajnak nem kellene elmesélni.
Leüzletizni meg nyugodtan lehet, mivel ez a HP is csak annyira üzleti, mint bármelyik probook(#11669) upszilon:
<cinizmus>
10,1-es MSI notebookon elférne a 10,8"-os kijelző is. Talán még a 10,9-es is.
Hát az tényleg komoly előrelépés lenne
Meg aztán ugye a felbillenés. Lehetne annyi eszük a tervezőknek, hogy a legnehezebb alkatrészt, az akkumulátor-pakkot nem hátra, hanem előre teszik, elkerülhetővé téve a hátranyitott panelnél történő felbillenést.
Mi lenne ha olyan gépeket nézegetnél, aminél beszélhetünk tervezésről, és nem a skiccek alapján ment gyártásba? Elég szánalmas tervezési hiba, ha valami felborul hátrahajtott kijelzővel.
<\cinizmus>
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #11667 üzenetére
#11665-ben direkt kiforgatod a szavaimat, miután részletesen elmondtam, hogyan értettem a Porsche-s példát. Ha kiprovokálod, magadra vess. Ha tudod mitől üzleti egy hordozható számítógép, akkor nem értem miért nehéz befogadni ezt egy netbookkal kapcsolatban. Azért, mert Atom van benne és nem C2D? Ez nem elvakult fanatizmus, csupán igazolom, hogy létezik a kategória, és nem csak rásütötték ezt a bélyeget, hanem vannak olyan jellemzői, ami az üzleti notebookokra jellemző csak.
#11668: ha jól emlékszem upszilon, nem engem tiltottak ki és figyelmeztettek az új nickemmel is.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #11665 üzenetére
Nem érthetetlen vagy, hanem értetlen
Az 5101 kifutott modell, ahogyan az 5102 is. Most az 5103 az aktuális. Ha majd egyszer lesz üzleti szériás notebookod/netbookod, észre fogod venni, miben más, mint egy kommersz ASUS/Acer (bár ezeknek is van üzleti szériájuk, még ha gagyibb is). Nekem volt 5101-em, normál használattal 6+ órát tudott 6 cellás akkuval. A gyári specifikáció szerint 9 óra a max. A kommersz ASUS persze, hogy nem lesz üzleti, az egy fröccs öntött gagyi valami Menj be egy notebookstoreba ha majd lesz raktáron, és nézz meg egy HP 510X-et. A példa meg látszik, hogy sajnos meghaladja értelmezési képességeidet, de no offense
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #11662 üzenetére
Na csak ezt a Porsche példát, mert látom nagyon nem jött át a lényeg
Én azt mondtam, hogy attól, hogy egy Porsche sportautó, még nem csak versenyzésre/élményautózásra használható, hanem el lehet menni a gyerekért az oviba, vagy a tescoba bevásárolni. Hiába lenne "céleszköz", bizonyos keretek között univerzális. Te leragadtál ott, hogy egy netbook nem Porsche, csak trabant, mert hát milyen teljesítménye van már. De nem a teljesítmény volt a lényeg, hanem céleszköz versus univerzalitás kérdése. Mondhattam volna egy Cesnát is, amivel lehet séta-repülőzni is, meg drogot csempészni is Kolumbiából. Az egész onnan jött, hogy úgy lehetett értelmezni, hogy szerinted egy netbook netezésre van csak, pedig szinte egy teljes értékű notebook mint mondtam. Remélem így már érted a példát. Amúgy lehet vágódeszkának is, ha valaki annyira debil, de ha nem akarod megérteni a példa lényegét, a te bajod.
-
kokyt
senior tag
válasz ro_bert17 #11662 üzenetére
Hát elképzelni elég nehéz, ha egyszer nincs ilyen irányú tapasztalatod. Például elég kellemes dolog, hogy nem kell +1 táskát cipelni a csomagjaiddal együtt, ha épp úgy hozza a sors, hogy valahová több napos konferenciára kell elmenni. Meg persze szállodából ki és befele nem kell egy komplett bőröndöt szállítani mindennel (kolléga volt így), csak egy másfél kilós "könyvet". Töltő minek? El megy ez 4-5 órát, de úgysincs kinyitva folyamatosan. Így félig átaludva a 8-10 órás munkanapot, röhögve kibírja. Vonaton, kocsiban finomíthatsz ezt-azt programon/táblázaton/prezentációs anyagon anélkül, hogy komolyabb logisztikai problémába ütköznél, vagy éppen kiállításon/megbeszélésen nyugodtan dobálhatod, pakolhatod ki és be, adhatod körbe menet közben ha épp demózni/prezentálni kell valamit. Mert ugye van merevlemez védelem (na ez az, amit másban nem igazán van, de kell), nem épp tejfölös doboz volt az alapanyag, és nem gyöngyözik a homloka az embernek, ha egyik kezében ezt tartva magyaráz, a másikkal meg mutogat (erre is volt példa). No, emiatt BC ez a cucc, és nem azért mert öltöny kell a használathoz. Ilyenekre el sem tudnék más netbug-ot ( ) képzelni, mint az 510x Az, hogy valaki nem ilyenre használja (99%-ban én sem), az még nem jelenti azt, hogy értetlenkedni kell az amúgy jogos besoroláson
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #11660 üzenetére
Ne ragadj már le a Porsche-nál, nem a párhuzam a lényeg, hanem a példa a céleszközök felhasználásáról. Ha úgy jobb, akkor nézzünk egy kést: lehet vele párizsit is szeletelni (mondjuk erre céleszköz), meg fegyverként is használható. A lényeg, hogy attól hogy valami céleszköz, még lehet univerzális, tehát a netbook nem csak netezésre van, mivel egy teljes értékű notebook (-optikai meghajtó), csak kisebb méretben, kisebb teljesítménnyel. Viszont a funkcionalitása megvan: X86 kompatibilis, portok, miegymás. Lehet használni, én ismerek több embert is, aki folyamatosan használja munkára. Nekem volt, így van személyes tapasztalat is. Lehet neked kényelmetlen lenne, de sokaknak meg nem az. Szerintem meg pont ettől lesz üzleti. Az üzleti felhasználók többségének tuti elég egy netbook teljesítménye, mivel a legtöbben használják az MS Office-t, meg egy böngészőt, esetleg valamilyen vállalatirányítási/speciális céges szoftvert és kész. A tervezők jóval kevesebben vannak. A nagyobb felbontású modellnek meg pont akkora a felbontása, mint az átlag 15"-osnak, tehát ugyanannyi oszlop és sor lesz excelben is.
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #11657 üzenetére
A hasonlatból annyit kell csak levonni, hogy egy valamire szánt céleszköz az nem csak arra használható feltétlenül, amire kitalálták, és a netbook pont ilyen. A Porsche sportkocsikat gyárt, de a legtöbben nem elsősorban élményautózásra használják (teljesen érthető módon). A robogós példa ebből a szempontból nyilván nem jó, nem a ringgel kell párosítani. A komoly munka mit jelent? Nem lehet komoly egy wordben, excelben, powerpointban, outlookban végzett munka? Csak a CAD meg a 3DMAX meg a Photoshop lehet a komoly munka? Miért ne lehetne egy netbookot komoly munkára használni? A mérete van akinek túl kicsi (nyilván nem nekik készült), de sokaknak pont megfelelő, és ezáltal válik ultrahordozhatóvá. Egyedül nagy számítási igényű munkára használhatatlan, de nem ettől lesz komoly. Ez fogalomzavar. Viszont vannak olyan szolgáltatásai, amik elősegítik az üzleti felhasználást: pl. elég komoly, letisztult külseje van (ahogyan egy telefonnál vagy autónál, ennél sem mindegy a külső üzleti életben), masszív ház, ennek ellenére nem nehezebb (érezhetően), mint a többi, matt kijelző, gyorsulásmérő a winyó védelmére és a többi.
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #11655 üzenetére
ez a netbook = netezni olyan, mintha egy Porsche-val csak időmérő köröket lehetne menni a Hungaroringen. Igenis van létjogosultsága a kategóriának, bár elsősorban nem nálunk. Öltöny meg fém telefon mellett sokkal jobban néz ki egy 5101, mint egy műanyag halmaz. A gyártó az SMB (kkv) szegmensbe szánja, az árazása is olyan, és abszolút meg is állja a helyét. Szerintem
-
Tim82
félisten
válasz ro_bert17 #9558 üzenetére
Igaz, hogy mobilról nézem, így könnyen elkerülhette a figyelmemet, de én nem láttam, hol van kiírva a csatoló típusa. SSD-vel egyébként máris jobb a leányzó fekvése.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz ro_bert17 #9555 üzenetére
A PATA csatoló miatt nem lehet az sem túl gyors, de legalább nem is tetűlassú.
t72killer: a racionális ok a kis fogyasztás -> nagyobb üzemidő, de miért erőltetik az elavult PATA-t? Miért nem microSATA akkor már?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dave™
nagyúr
válasz ro_bert17 #9415 üzenetére
Tudom, csak a mondatvégi felkiáltójel számomra olyan benyomást keltett, mintha ez valami hihetetlen nagy vétel lenne - szerintem ennyiért ez pont reális. Ha kialakításában minőségi lenne, nagyon jó vétel lehetne, akár 100-ért is. Így viszont elég felemás. Mellesleg az önmegsemmisíthetőség katonai szabványát szerintem teljesíti
-
MODERÁTOR
válasz ro_bert17 #9291 üzenetére
Én is ezt hittem, de a hivatkozott tesztben ezzel a procival szerepelt, tehát gondolom az ár is erre a változatra vonatkozik (bármily meglepő is).
Kifejezetten az ilyen noteszgépekhez fejlesztette az Intel a CULV platformot, és benne az SU3000 és SU3500-as Penryn-3M magos Core 2 Solo processzorokat – nos, a hozzánk érkezett X340 nem ezeket használja, hanem az 1,2 GHz-es Celeron M ULV 723-at, ami sajnos nem tesz igazán jót a teljesítményének.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Ariadne
őstag
válasz ro_bert17 #9279 üzenetére
Ez a gép nekem nagyon tetszik, már úgy női szemmel és szigorúan a belbecstől függetlenül. Kár, hogy van asztalim meg egy pár éves, de akkor nagyon erős jó kis Acer laptopom is. Erős és jó, de annak a dizájnerei baltát használtak a külalak kialakításához.
Köszönöm az ötleteket, gondolatébresztést mindegyikőtöknek.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Goldmen75
őstag
válasz ro_bert17 #7914 üzenetére
Szerintem nagyon jó s árban is szuper!
Jővő hónapban lehet bevállalok egyet!
-
Magnum_
nagyúr
válasz ro_bert17 #7667 üzenetére
Hagyod addig üzemelni amíg lelövi magát az oprendszer, utána újból bebootolsz és hagyod addig működni míg az elektronika állítja le. Utána töltöd legalább 10 órán át, de lehet több is az elektronika megvédi a túltöltéstől. Ez megismétled 3x, ennyi idő alatt kiderül hogy mennyi a valódi kapacitása az akkumulátornak.
I humbly and respectfully decline™
-
-
veterán
válasz ro_bert17 #7465 üzenetére
vmware-rel dolgozok és most a laposomban T4300 van (nincs VT). Ha elindítok 3 gépet (Win2K3, van Visual Studio, MSSQL 2k8 és egyéb nyalánkságok), bizony megérzem, hiába a sok RAM... az E8400-on ezek sokkal simábban futnak. Persze ettől még elhiszem, hogy megy és az előző hsz-em akkor fenntartásokkal kezelendő.
egyébként komolyabb munkára jobban ajánlom a VmWare-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
glaci
őstag
válasz ro_bert17 #6805 üzenetére
Szia!
Közben mások írták, hogy akármennyi lehet! Úgyhogy megnyugodtam, és úgy döntöttem, beleugrok a dologba!
Holnap vagy 10. -én megpróbálom megejteni a vásárlást a Vodában!
Csak még majd azt kellene eldöntenem, hogy megtartom-e majd, vagy nem.
Mert ha nem, akkor még néhány hetesen kellen eladnom, hogy ne bukjak rajta sokat, aztán kellene keresnem valami olcsóbb szubnotit helyette.
(Nagyon komoly gép nem kellene, csak picit használhatóbb, hasonlóan nagy felbontású, de kicsi kijelzővel, lehetőleg hasonlóan hosszú akkuidővel, és Express Card foglalattal.)
De hogy mi legyen, abban egyelőre még nagyon tanácstalan vagyok!
(Csere, vagy nem csere. Ha csere: milyen gép helyette. Nagy dilemma.)Örülök, hogy tudtam jó ötletet adni a VBKJ értelmes felhasználására. (Illetve ugye ebben az esetben, ha eladom, és veszek egy másikat helyette, akkor gyakorlatilag a másik árából is kb. 80 - 90 ezret a VBKJ -ból fizetek ki 2 év alatt, ami tök jó!)
Látom, hogy nálad a NET volt a lényeg a dologban. Nekem a NET nem lényeg, én csak a gép VBKJ -s részletre vásárlása miatt veszem meg!Én ennyire komoly gépben nem gondolkodom, de persze akinek futja rá ...
Te mire cserélnéd le a helyemben?
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz ro_bert17 #6759 üzenetére
Szia!
Elvileg igen, mert internet előfizetésre lehet felhasználni.
És a Voda úgy hírdeti, hogy az internet előfizetési díj a Netbook Basic csomagban (engem ez érdkel konkrétan) 7900 HUF.
Gondolom akkor így is számlázzák. Akkor pedig jó!
(Mert azt ugye tudjuk, hogy a valóságban ez azért ennyi, mert 4000 a NET + 3900 a "törlesztés".)Sőt, a szakszervezeti újság hátulján maga a Voda is így hírdeti magát:
"Igényeljen mobil internetet Cafeteria-ban, mely 2010-ben is adómentes!
Mobil internet előfizetését 1-es költségszorzóval számolhatja el Cafeteria keretében: Internet Extra csomag igénylése esetén havi 11900 Ft, éves szinten 142800 extra költségek nélkül!"
(Zárójelben hozzáteszem, hogy rosszúl írják, mert nem az Internet Extra csomagról van szó, hanem a Netbook Extra csomagról.) - (Persze lehet, hogy ők már igy számlázzák, azért írták így, és csak a promóciós neve Netbook csomag. Passz!)Én arról kértem hivatalos állásfoglalást (és várok azóta is a válaszra, de még nem kaptam), hogy a VBKJ keretében 2 internet előfizetést is finanszírozhatok-e! Én ugyanis úgy szeretném, hogy ezt a Vodás csomagot is + a meglévő otthoni Chello előfizetést is szeretném a VBKJ keretből fizetni!
Mindkettő a nevemre és a címemre szól, remélem megoldható!
Szerinted? (Érdekelne, hogy neked mi erről a véleményed! Te is hasonlón gondolkozol?)Remélem tudtam segíteni!
Üdv.:
LaciMajd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Hp mini laptop
- Laptop Töltö adapter BAZÁR, HP DELL LENOVO használt eredeti töltö
- HP D9Y32AA Laptop dokkoló, választható adapterrel.Illetve adapterek, DVI kábel.
- HP Odyssey 15.6-16.4 új noti ill. túra hátizsák (fekete piros, bélelt háttámlás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest