Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz #79484416 #68542 üzenetére
Mármint milyen linken és milyen applikációt?
A gondom az, hogy ha a megnyitott firefoxról másik alkalmazásra váltok át mobilon, akkor visszaváltáskor a firefox újratölti az oldalt, ami épp látható rajta. Tehát pl. lépnék be PH-ra, beírom az email címet és a jelszót, majd átváltok a 2FA appra, megnézem az aktuális kódot, vissza a firefoxba, de mivel az ilyenkor újratölti az oldalt, kezdhetem újra beírni a mail címet és a jelszót, addigra meg lejár a 2FA.
És igen, én is meg tudom oldani gyorsabban, pl. előre megnézem a 2FA kódot, és mentett email címmel meg jelszóval lépek be, így elegendő idő marad beírni a 2FA-t is, de a fő kérdés akkor is az, hogy kikapcsolható-e valahogyan ez a kényszeres reload. Gyanítom, hogy sajnos még mindig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest