- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- YouTube
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Cs1csó #60053 üzenetére
Mondjuk szerintem előbb kellene a kérdésre válaszolnunk és utána mellé megjegyezni, hogy amit csinál, az nem feltétlen szükséges és nem kell hülyére kímélni a hardvert. Azért vette, hogy használja.
Én sem pakolom át a windows temp-et stb. a merevlemezre, mert minek lassítsam le vele a rendszert.Igen, fel kell az illetőt homályosítani, hogy ha pl youtubeozásra használja a gépét és nem ugyanazt az 1-2 videót nézi mindig, akkor úgyis felesleges tárolni azokat a gépen. Az oldal egyéb, cacheből visszanyerhető elemei pedig elenyésző adatmenyiséget képviselnek az érdemi tartalomhoz képest. Vagy épp random netjáró, aki rengeteg oldalt néz és napi szinten behúz többször annyi adatmennyiséget, mint amekkora a cache mérete: Ő is minek tárolja, hisz a nagy része már úgyis felülíródott az újabb adatokkal, mire másnap visszatér, hogy a reggeli kávé mellett megnézze az időjárást a kedvenc oldalán.
Így ez az egész valahol az egyéni felhasználói szokásoktól is függ.Egyébként én semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig a disk cache kilövésének, ha valaki mégis problémába fut, csak van annyi esze, hogy a lépéseket visszafelé is képes megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mini PC
- Nők, nőügyek (18+)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest