Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bazsi83vp

senior tag

válasz Cs1csó #60053 üzenetére

Mondjuk szerintem előbb kellene a kérdésre válaszolnunk és utána mellé megjegyezni, hogy amit csinál, az nem feltétlen szükséges és nem kell hülyére kímélni a hardvert. Azért vette, hogy használja.
    Én sem pakolom át a windows temp-et stb. a merevlemezre, mert minek lassítsam le vele a rendszert.

Igen, fel kell az illetőt homályosítani, hogy ha pl youtubeozásra használja a gépét és nem ugyanazt az 1-2 videót nézi mindig, akkor úgyis felesleges tárolni azokat a gépen. Az oldal egyéb, cacheből visszanyerhető elemei pedig elenyésző adatmenyiséget képviselnek az érdemi tartalomhoz képest. Vagy épp random netjáró, aki rengeteg oldalt néz és napi szinten behúz többször annyi adatmennyiséget, mint amekkora a cache mérete: Ő is minek tárolja, hisz a nagy része már úgyis felülíródott az újabb adatokkal, mire másnap visszatér, hogy a reggeli kávé mellett megnézze az időjárást a kedvenc oldalán.
    Így ez az egész valahol az egyéni felhasználói szokásoktól is függ.

Egyébként én semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig a disk cache kilövésének, ha valaki mégis problémába fut, csak van annyi esze, hogy a lépéseket visszafelé is képes megcsinálni.

Új hozzászólás Aktív témák