Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
-
user137
őstag
"Ha nagyon hirtelen kellene választanom egy "asztaldíszt" akkor inkább az ITX2-őt választanám, ha kérdeznéd."
ott meg az lenne a baj, h nem fér be a 3.5" vinyó...
egyelőre ez van, ha találok megfelelő partnert, akkor lesz itthon ilyen. egyelőre még ilyen olcsó, ennél csak drágább lehet, ha nem fogy elegendően. sajnos a magyar óccsónjót mentalitás nehezen kiirtható, de ez nyilván nem mindenkinek való hardver. Lexust se vesz mindenki Toyota helyett, de azért egész jól megy nekik...
A Mac mini tényleg egy ipari csoda, ellenben a Foxconn gyártja nagyrészt és 200k-tól indul a Core2Duo-s, ami eléggé megfizeti a vásárlóval a designt. A mini háza egyébként nem jobb semmivel, mint HookR mester tervei, csak azt egy custom hűtővel meg is valósították.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz user137 #6581 üzenetére
Tényleg nem a ház lejáratása a célom!
Ha kicsit is beleolvastál a hsz.-be akkor tudhatnád hogy igen is lehetnék célközönség.
Mindig is szerettem volna pl. egy Mac mini-t, de nagyon drága. (nekem)
Na az szép és átgondolt.Viszont vegyük sorjába, ha már rákérdeztél.
"ez egy "asztaldísze" HTPC ház"
Attól függ honnan nézzük. Tény hogy szép lehet, de képeken szép az SG05 is.
Kártyaolvasó, nem értem mihez is kell? Na meg emiatt akkora nyákpanelt betenni a szintén nem kevés kábelezéssel, hát nem lesz egyszerű elrejteni őket hogy ne legyenek útba.
Low profile kártya, szintén? Ok. egy lehetőség, de akkor miért nincs megoldva a szellőzés?
Biztosan nem szeretnék egy akkora Wesena feliratot bámulni az előlapon.
Kicsit puritán az előlap, ennyiért egy infa szenzor nem nagy extra a 100 forintos készülék lábakkal. Képeket elnézve ez sem lehet egy masszív darab ha a találkozási pontok párhuzamosságát is idevesszük.
2 forintos szigetelés technikai elemekről nem beszélve. Lol, már majdnem "barkács" kategória.Tehát nem arról van szó hogy nem fér be 100 vinyó meg az über vga csak nekem ez nem tetszik, de tény hogy szép a forma és az anyag csak ennyiért drágának vélem még akkor is ha a "gagyi házak" csak a felébe kerülnek. Nálam még azok is előrébb vannak mert egy előlapot hamar rá lehet módolni, de alapból kaptam pl. a tápot ami akármilyen is de a célnak megfelel még HTPC építése esetében is.
Így a 35k-s árból szerintem jobb kuckót is lehet találni még ha nem is épp ekkora, de ahogy te is írtad (vagy valaki) nem épp kicsi ez a típus sem.Mindenesetre szép tőled és csak gratulálni tudok a kezdeményezéshez!
Tényleg nem mindennapi házról van szó.Ha nagyon hirtelen kellene választanom egy "asztaldíszt" akkor inkább az ITX2-őt választanám, ha kérdeznéd.
HookR
Majd egyszer meglátod.
Viccet félre téve már sokszor agyaltam rajta de leginkább a "Viako Mini DIY" házak felépítései felé hajlok némi módosítással.
Tervezésig még nem jutottam, mivel sajnálom a picopsu-ra a pénzt, de talán tavasszal a nyereményemből azt veszek és akkor beindulhat az agyalás.
Igaz a 3,5" vinyóimat is cserélnem kell.
Ami mindig megdöbbent mert élőben még sosem láttam 2,5"-ost hogy akár 4 db is elfér egy 3,5"-ös helyén? -
_BM_
senior tag
Mindenképpen ki kell próbálni, akkor is, ha az adatok alapján frankónak tűnik. Van egy szabad Element Q nálam, éppen most rakok össze egy gépet az asszonynak, azon tudok méricskélni. Írj privit, hogy ne fárasszuk itt a profikat, és szerezz be egy pontos mérőeszközt (tolómérőt). Segítek kimérni a dolgokat jól.
-
_BM_
senior tag
"4cm vastag"
Nyáktól kifelé, vagy a teljes vastagságot mérted? Azért kérdezem, mert mindkét oldalon van borda, de a proci felőli borda nem érdekes.
Nézegetem a képet a vga-ról, kábé olyan magasnak tűnik a borda, mint a hdmi csatlakozó, tehát 12-13 mm. Az Element Q-ba biztosan beférne, maradna 5-6 mm hely, viszont nem vagyok benne biztos, hogy milliméterre azonos a hely a Cube-ban.[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
Nem tudni mit mértél mihez (hogy csak egyet említsek, a nyák magassága 111mm, de arról még a passzív borda túlnyúlik fölfelé.), és miért nem mm pontosan, de azt igen, hogy még mindig nem fér bele.
(#6586) szponzor: Hmm, valóban. A VGA-t, tápot, CPU hűtőt, házhűtő ventilátort és a mini-DTX szabványú alaplapot leszámítva minden belefér, ami az SG05/06-ba.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
akom
őstag
Re.
Visszatérve ehhez a Passzív Sapphire 4670 re.
Lemértem a méreteit.19cm hosszú
11cm magas
4cm vastagNa most az a kérdés hogy ez elfér e ebben a SPIRE PowerCube ban?
-
toldy
őstag
válasz user137 #6582 üzenetére
A 8800gt-nél passzívan, egy nem erre kitalált házban, furmark alatt szerintem nem "vészes" a 90fok. Jó 10-20 fok kevesebb a játékok alatt a kártya, általában. 2 a furmark szar és általában úgy terheli a kártyát hogy az sokat fogyaszt és sok hőt termel, egyszerűen kinyírja a kártyát.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
user137
őstag
más: összeraktam az SG05-öt egy 8800GT-vel, amin passzívban van az AC Accelero S1 - nyomtam rá egy furmark tesztet, de 5-6 perc után 90C GPU-nál lekapcsoltam, mert félek - meddig mehet el egy GPU hőmérséklete mostanában?
a furmark mekkora reális teljesítményt jelent mondjuk a folyamatos játékhoz képest?
-
user137
őstag
ez egy "asztaldísze" HTPC ház, LP slottal (extra), 1db SSD és 1db 3.5" HDD hellyel, slim ODD-vel, gyönyörű esztétikával, mit nem tud ami ebben a kategóriában elvárható? nem fér be egy GTX590 6db vinyóval, valóban...
egy hasonló paraméterű olcsó szar hajtogatott nyeklő-nyakló műanyag ház 10k Ft, ez átgondolt és szép is, prémium anyagból, mi a baj vele? vagy te mit nevezel "teljesítménynek"? no offense uram, de ezért mondtam, h nem vagy célközönség (=nem tudod díjazni az esztétikum miatti felárat).
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz user137 #6577 üzenetére
Ez nem AMD vagy Intel-es kérdés részemről, mert akár én is lehetnék a leendő vásárlók egyike ha egy kicsit is megfontoltabban tervezték/készítették volna.
, de ugye már rég tudjuk hogy nincs tökéletes ház amely minden igényt kielégít, tág felhasználói körben meg pláne.
Részemről Ár/teljesítményarányban nagyon gyenge résztvevője a piacnak. -
HPAA
őstag
opcionális 120W DC-DC picoPSU belső + külső 12V/10A AC-DC tápellátás +15k Ft
ez külön is megoldható ? /házikóm már van/
************* censored
-
Mercutio_
félisten
válasz user137 #6571 üzenetére
bármelyik Intel 1156 prociban van Intel HD VGA (kivéve a régi Lynnfieldekben, i5-750 asszem az első ilyen)
Ez nekem AMD-sként kínai
Eszerint minden i3/i5/i7 proci szóbajöhet 1156-os lábbal ami nem lynnfield, vagy...nagynorbi: Szerintem arra célzott user137, hogy ezen az áron már korrekt a cucc, így kiderül ki az aki eddig az általad írt árra kente, hogy nem vesz ilyet, "pedig ha olcsóbb lenne"
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
user137
őstag
válasz Mercutio_ #6569 üzenetére
bármelyik Intel 1156 prociban van Intel HD VGA (kivéve a régi Lynnfieldekben, i5-750 asszem az első ilyen), ezek mind röccenésmentesen visznek mindent. A HTPC felhasználásnak egyetlen hátránya van, talán a DTS-HD bitstream nem megy(?), Anandtechen utána kell olvasni, ha valaki ilyen kis kéjenc dolgokat akar.
SPDIF optikai van, koax nincs, a preferált alaplap a Zotac H55-ITX, az itthon kapható realitás a Giga H55N-USB3 (25k kisker bruttó).
-
Mercutio_
félisten
válasz user137 #6562 üzenetére
Lebuktam, hogy AMD-s vagyok
Melyik az a proci ami abba a lapba olcsó és HTPC funkcióra is megfelel? (1080p-t az integráltVGA akadásmentesen tudja, kis fogyasztás, meg a szokásos elvárások)Még valami eszembe jutott: Azokon a lapokon ahol optikai S/PDIF kimenet van hátul ott az alaplapon szokott lenni coax S/PDIF tüskesor amivel egy slotba dugható csatira kirakható a digi coax jel?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
user137
őstag
válasz nagynorbi #6563 üzenetére
környezettől függ. én az ezüstöt mondanám (jobban átadja az alu anyagát), viszont az asztalra és a hifi polcra jobban illik a fekete a többi kiegészítő miatt.
az árára esküt tettem, úgyhogy nem árulhatom el, de elég az hozzá, h az általad kalkulált összeg kb. fele alatt van. akinek kell egy ilyen ház 20k-ért táp nélkül, vagy 35k-ért 120W picoPSU-koppintott külső-belső táppal, kezeket fel (privátban) és ha megvagyunk öten, rendelem is be.
-
tthom
senior tag
válasz user137 #6561 üzenetére
Mondja, mondja! Nem olyan vészesen nagy azért. Végre hátrafele se olyan iszonyat mély.
Ja, elvileg lesz Modecom házam mégiscsak, van valaki, akinek van és tudja, hogy milyen magas proci hűtő fér bele maximum? Tudom nem nagy szám ház, de most már kiváncsi vagyok, ha az elején ennyire beleestem. Max lecserélem.
-
user137
őstag
válasz nagynorbi #6557 üzenetére
hátööö... ne tudjátok meg, h mennyibe kerül ez a házikó... a kínai (minden bizonnyal kézi) munkaerő alábecsülhetetlen....
viszont nézegettem közelebbről, és hát az az igazság, a 24x25x10 centi, amiből az első kettő azért nem éppen érett a "csöppség" névre... valamint 1db 8 centis venti hivatott hűteni az oldalán, ami szintén érdekes lehet akusztikailag. Monitor alá mondjuk jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ez még a "hibás" vezérlővel szerelt, vagy a H55 nem ilyen, csak a 67-es csipszetek?
-
HookR
addikt
Hardveraprón résen kell lenni, mert hamar lecsapnak a kívánatos holmikra: Gigabyte H55N-USB3 - 19e
-
zodo
nagyúr
válasz Mercutio_ #6556 üzenetére
Lehet vette csak direkt nem tette szóvá. Én se tettem volna a helyébe.
Amúgy nem hiszem hogy azt hiszi ezzel a lappal kell építkezzen mert Péter már sokadik DCMM megmérettetésére készül (4. kategória közt keresd a lapon, övé a 2. hely) és abban a topikban ahol olvastál róla ép azt írja hogy ez a mostani nyereménylapja lesz az idei DCMM-re szánt gépének a szíve. -
Mercutio_
félisten
válasz nagynorbi #6551 üzenetére
Nekem is valami ilyesmi rémlett vámügyileg, hogy bizonyos összeg fölött amikor EU-területre kerül a termék ott kell vámot fizetni, legfeljebb azzal lehet trükközni, ha van olyan hely EU-ban, ahol alacsonyabb a vám és egyéb díjak, mint itthon, kérdés van-e és van-e akkora difi, hogy megérje a dolog
zodo: Lehet nem vette a lapot, de az is lehet, hogy azt hiszi neki abból a lapból kell építenie valamit a következő versenyre, amit kapott, mintha valami ilyesmi jött volna le nekem az egyik topicban általa írtak alapján
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
AMD to Refresh E-Series APUs Lineup in the Third Quarter.
Úgy látom, ezúttal nem bízzák a véletlenre.
-
zodo
nagyúr
válasz Mercutio_ #6531 üzenetére
Megpendítettem a témát, de túl óvatos lehettem.
Mindegy amúgy sem most terveztem egy ilyen (irodai) gép építését és ha minden jól megy akkor ha eladóm a nyereménylapot akkor abból kijön valami hasonló ha nagyon akarom.
Az a baj hogy akkor megint költenem kéne. Min. egy memória modul + paneltáp vagy picoPsu némi barkácsolással és ismét előkerülhetne az Ipaq házikóm.
, de mint anno már talán ecseteltem lassan lemondók a pc-s játékélményéről így akkor csak a Hawk-ot kellene eladnom, mert minek is kellene két egyforma tudású gép.
Vga helyére meg elférne pár noti vinyó.HookR
Köszi, neked is.
-
nagynorbi
aktív tag
válasz user137 #6541 üzenetére
Én nem bízom a szerencsében, általában a "rosszabb" helyzetet veszem alapul, és ehhez képest viszonyítok. Az itx7 nem két kiló, hanem annál több + csomagolás, tehát nem lehet levélként feladni... Ha már EU beszállító, akkor neki kell megfizetni a vámot (ha van) + az áfát + az ügyintézési díjat stb..., tehát ezt nem nagyon tudod megkerülni, hacsak nem akar adóelkerülésért felelősséget vállalni, mert bizony neki meg kell fizettetnie az áfát a vevővel, kivéve ha cégnek adja el, de akkor meg annak a cégnek kell megfizetnie az áfát. Ha meg kiderül, hogy meg sem érkezett a harmadik céghez az áru, na akkor hatalmas bukta van, mert akkor ez már bűnszövetkezet is ráadásul
A Wesena UK árul dvdrw-t hozzá csak horror áron, a BD-t is be lehetne hozzá szerezni, ha kifizeted az árát.Üdv.:
-
HookR
addikt
Gratulálok a nyereményhez!
==================================
"The world's second largest designer of x86 microprocessors will begin commercial shipments of its high-end FX-series chips based on Bulldozer micro-architecture in the second half of June and will initiate supplies of A-series code-named Llano accelerated processing units (APUs) in early July." - Xbit Labs
[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
válasz nagynorbi #6539 üzenetére
Nem jön rá vám, pontosabban EU-n kívüli informatikai termékekre a vám 0FT, de ami valóban rájön ( ha megfogják ) az hatályos áfa ( 25%), valamilyen környezetvédelmi díj, ha nem újrahasznosítható valamint az ügyéntézési díj. Legalábis én így tudom.
user137: Sony BC-5640H, de van itthon is slot in.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
user137
őstag
válasz nagynorbi #6539 üzenetére
a vám és áfát szerencsével elhanyagolhatod :-) az 50 dodó posta is soknak tűnik (2 kiló ez az izé).
keresni kell EU beszállítót, akkor legalább a vám+áfa kikerülhető lenne, és nem kellene drága airmaillal reptetni az árut.
ahogy korábban is mondtam, 100% overheaddel egy eleve drága doboz nem rentábilis. én olyan 30k körül szeretnék ilyet találni.
jah, a másik amit nem találok hozzá sehol, az a slot-loading slim drive. ha esetleg dvdrw lenne is, BD bisztoss nincs.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
Ja, meg találtam olyan oldalt, ahol Antec ISK 300-65 -be E7200-essel használták.. 65Wos táp egész jól bírja..
-
nagynorbi
aktív tag
válasz user137 #6537 üzenetére
USA-ból 50$ a posta + erre rájön még a vám, meg az áfa, azaz 150$+vám*1,25..... sehogyan sem fog kijönni 35k-ból, még ha találnál olcsóbb postát, akkor sem. Hong Kong Post-nál sem túl olcsó (igaz, hogy olcsóbb mint az USA-ból) a csomagok szállítása, és erre ugyanúgy rájön a vám meg az áfa, Vagy tudsz konkrét példát említeni?
-
tthom
senior tag
Antec ISK 310-150-be vajon bele lehet passzírozni egy 3.5ös driveot? Tudom hivatalosan nem, de szerintetek elférne benne?
-
user137
őstag
válasz nagynorbi #6536 üzenetére
bármit kifejtek
odakint $99, itthon Európában Ł110, a felső limitet véve alapul 35k-ért fogamat a húzva beneveznék egyre, már csak szállítót kell találni US-ből, aki reális áron megoldja az esetleg több darab shippingelését. De inkább Hong-Kongból ebayen, az ottani posta az árakat nézve szeretetszolgálat alapon működik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hi,
Tanácsot szeretnék kérni atommal kapcsoaltban:
Nekem olyan mITX lap kellene, amin van (még) parallel port. A D510-MN10 lapok közül csak az Asrockon látok ilyet, már az intel is lefelejtette róla.
Van még olyan lap/platform (nem muszály 510-esnek lennie, csak kétmagos legyen) ahol a parallel port rajta van és mondjuk még 12 hónapig gyártásban is lesz?
Az E350-esekre se pakolnak ilyet, meg drágák is. VIA meg eleve kiesik az ára miatt... -
Mercutio_
félisten
Nem tudod vele elcserélni?
Ő úgyis vizes megoldást akar csinálni, arra a passzív lapja kevésbé alkalmas, hátha...[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ok csak ajánlottam.
Akkor rám marad a tesztelése.
Valami ilyesmi kuckó kéne a régi J&W konfigomnak és ez eddig a legszimpibb az ára miatt, de lehet valami nagyobb lesz az 5,25" odd miatt.
(Barátnő használja épp és neki még kellhet, mielőtt megkérdeznétek.)Köszi mindenkinek!
Ennek a lapnak is örülők, de jobb lett volna ha ezt nyerem.
Nyertese GumisPeter, szintén Ph tag aki ezzel a storyval lett különdíjas, ha valakit érdekel. -
zodo
nagyúr
válasz user137 #6523 üzenetére
További kérdések helyett.
(#6526) szponzor
800, 1000-en még csak csak halk(abb) lesz, de onnantól mindegy mit teszel bele, mert megnő a szélzaj és akkor az miatt lesz hangos hiába halk a venti még 2000-en is.
Nálam így volt a Coolink SwiF2 120P-el, de ne legyen igazam![ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
pico ITX!!! de durva
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
user137
őstag
urak, ha úgy döntenék, h mégiscsak kivágom a gépemet a hifi polcra, van 10méter körüli HDMI és/vagy DVI kábel, és kijön egyhavi minimálbérből az ára? van már valakinek ilyenekkel tapasztalata? 2500-ért van HQ König márka de akkor a többiben mi a tripla felár, a Hama "brand"?
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
én nem vagyok megelégedve a hangjával, amióta felfelé fordítottam... nyöszörgős a venti, emeli-csökkenti a fordulatszámát, és a hangja sem szép egyenletes, tele van felharmonikussal - igaz a front intake venti hangosabb, mint a táp. tegyük hozzá, h tetszőleges nempasszív VGA ennél hangosabb lesz. valamint nekem a Shuttle-ben is volt egy passzív egyslotos VGA, annak meg a kondijai ciripeltek éjszaka, mint egy q tücsök.
"jó érzés kikapcsolni", amikor eljön a teljes csend éjjel, és ez nekem sok (a sajátomat csak látom, ha kikapcsol).
ez is csak azt bizonyítja, h mennyire más az ingerküszöbünk
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz nagynorbi #6511 üzenetére
dikmán, csak nem a Wesena... kicsit mondjuk a srácok moddoltak rajta, mert oldalra felkerült egy heatsink "oldallap" meg egy hőcsöves custom hűtő bentre.
ha a szállítási ktg-et "nullaközelire" vagy értelmesre (<10k) tudjuk faragni, én ennek ellenére benne vagyok ám ebben.
-
tthom
senior tag
Ja, egyébként a paneltápoknál miként van? Gondolom a DC-DC panel terhelhetősége is adott, nem csak annyi, hogy kicserélem a külsőt nagyobbra, ugye?
-
zodo
nagyúr
válasz mrbig25 #6513 üzenetére
Alapban ahogy toldy is írta csendes, én pl. még sosem halottam a hangját.
Így kitalálható hogy terhelés alatt sem mert a 3,5" vinyóim tuti hangosabbak.Toldy!
Nem fogott meg a ház tippem?
(CFI CBI-A6719TG)Szerk:
Elfelejtettem dicsekedni az Asus játék kapcsán.
Végül egy Asus P7H55-M/USB3 lapot nyertem országos szinten, Innovation kategória 2. helyezéséért a mostani konfigom történetével.[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom, hogy hány Silverstone SG05/06 tulaj van, de azért rákérdezek.
Az érdekelne, hogy az ezekhez adott 300W-os SFX tápoknak milyen hangja van? Ha terhelés alatt hangos az nem annyira fontos, inkább az érdekelne, hogy IDLE állapotban milyen ezeknek a hangja?...
-
tthom
senior tag
Nagyon jól leírtad.
Igen, olyan keresek, ami nem túl drága, pofás, belemegy 5.25, 3.5, meg valahova benyomva egy 2.5ös, de mivel az SSD, még rendes hely se kell, valahova csak belefér. Valamint panel táp lenne az ideális, akkora teljesítménnyel, mivel core2/i3 menne bele. De már a paneltápról kezdek lemondani..
-
Mercutio_
félisten
A vastag IDE szalagkábel egyébként se jó dolog egy apró házban, sok helyet is foglal és a légáramlást is akadályozza.
-
tthom
senior tag
Vajon ebben Mtech tényleg 150Wos külső táp van..? Mondjuk iPon tesztben csak 65wos, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
Basszus. Kinéztem ugye a Modecom 202-öt, merthogy az jó lesz. Erre eltűnt mindenki kínálatából, csak a 302 van, az meg nem tecc annyira.. Eeehh.. Most kereshetek valami mást, de nem nagyon van más olyan paneltápos, aminek lenne 100Wos tápja alapból. 65/75 meg nem sok..
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ahol erre a sparkle-ra igény lenne, ott kétlem, hogy van elég jó szellőzés a befelé tolt meleg eltávolítására
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest