Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz FeniX- #87013 üzenetére

    Teli tarolas: tudod amikor megvettem, direkt azt volt a celom, hogy megnezzem mennyire valos a sok kritika a markaval kapcsolatban, hogy fel ev utan rozsdasodik minden, stb.
    2 telet szandekosan kint toltott a parkoloban ponyva nelkul: a ket rendszamtarto csavar lett vakrozsdas egyedul, ami utolag kerult bele es nem rozsdamentes.

    Szoval akksi kivesz, tankot csurig toltod 100-assal, vagy 95+uzemanyag stabilizator adalek, kulonben tavasszal amig ki nem fogy belole, pruszkolni, durrogni fog mint valami nyitott dobos sportgep 😃

    Valtas erdekes. Nekem a kettest vette nehezebben neha a gyari olajjal, illetve amit markaszervizben elso szervizkor raktak bele. Most hirtelen meg nem mondom mit raktam bele nyar elejen, ezzel megszunt. Kivancsi lennek mit es milyen viszkozitasut/milyen api besorolasu olajat raktam bele, de nem Motul 5100-at amit elvileg a szervizben. Illetve az is kozrejatszhatott, hogy a szervizben kevesebb olajat toltottek bele mint kellene, nem szabad a kis oldalso ablaknak hinni, ami a deknin van, ott aszerint toltottek fel es meg is gyoztek rola, hogy hulyeseget ir a manual, mert azt kell nezni. Ha azt nezed, akkor kb 2 decivel kevesebb megy bele, mint kellene…1 liter koruli mennyisegnel az azert jelentos.

Új hozzászólás Aktív témák