- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok, V5.1-re gyári firmet honnan tudnék leszedni, ami megbízható? A linksys oldalán nincs ^^
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
SüdiLaller
aktív tag
megvan a fix ip a gépen,
ping 192.168.1.1-re ezt adja:
Válasz 192.168.1.112: A célállomás nem érhető el.
stat: küldött 4, fogadott 4, elveszett: 0 (0% veszteség)
Próbáltam bekapcsolás után is a tftp-t, ugyanaz...
A power led folyamatosan blinkel, + a 4 ethernet, és az internet led-jei folyamatosan világítanak.Jtag kábelt össze tudom rakni magamnak, vagy rendelek ebayről, de boldog lennék ha nem kéne vele vacakolni, és etherneten meg tudnánk varázsolni a segítségeddel (segítségetekkel)
-
SüdiLaller
aktív tag
Köszi, ez igen. Kár hogy pont egy hiányos leírást követtem, szvsz ez lehet a baj. Na de mi legyen a következő lépés, elvégre a baj már megtörtént ?
Ha másra nem is vagyok ezzel jó, elrettentő példának simán[ Szerkesztve ]
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Hozzáértő segítségre van szükségem
E leírás szerint nekiálltam a routeremnek, hogy DDWRT legyen rajta.
A router: Linksys WRT54G v5.1
Mindent követtem, de az upgrade résznél (tftp2) "unable to get responses from the server"
üzenettel megáll a tudás. kb 100 ablak van nyitva, a témával kapcsolatosan, és kezdek pánikba esni. Mit javasolnátok, hogyan tovább?Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz SüdiLaller #11240 üzenetére
továbbra sem tudom a választ, valaki?
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Előtte szétnéztem és csak bangladesi fórumot láttam erről. Adott egy hfcnetwork fix ip-vel, +1 linksys wrt54g router
Be tudom állítani a routert erre a kapcsolatra a hfcnetwork nélkül? A barátom megadta a kapcsolódási adatokat,és ő valkói, hétfőn vinném neki a routert hogy csak össze kelljen dugnia a gépével.A hiba a következő: The IP address and gateway is not at same subnet mask.
vagy: the value is illegalAmivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz Kicsirics77 #11236 üzenetére
Rendben, köszönöm a gyors választ! Az új marad.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz Kicsirics77 #11233 üzenetére
olyan értelemben teszem fel a kérdést akkor hogy : a v7 az újabb kiadás gondolom, tehát lehetséges hogy tovább éldegél? Köszönöm a válaszod!
[ Szerkesztve ]
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés: Van egy wrt54g v7.0 és egy wrt54g gondolom v1 (mert nincs rajta kis matrica) csak a model no. s/n cdf103506...
Szerintetek melyiket érdemes megtartanom magamnak? Azt tudom hogy a ver.7 re nem megy fel semmi mojolt cucc az atheros miatt. De nem is szeretném gányolni ha nem muszáj.
20/10es Digim van, és szépen van net. Köszi a választ!Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!