Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Amit írsz, az egy számomra is elfogadható objektív szemléletmód.
megfelelő műszerrel kiszerelés nélkül is ellenőrizhető rajta az elkók állapota, a kiszáradás okozta kapacitásvesztés és az ekvivalens soros ellenállás megnövekedése.
Erről tudnál adni megfelelő instrukciót?
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
E2E4
aktív tag
Köszönöm.
összesen 4 darabot látok benne és mind egyforma: 220µF / 25V
Tehát a legegyszerűbb az, ha bemegyek egy hobbi elektronikai boltba, veszek 4 db 220µF / 25V elektrolit kondenzátort piri pénzért, és azt beleteszem/beletetetem a régiek helyére, s így a jelzett anomália eltűnik, valamint a router ismét mehet vagy 10 évet.Ha meg mégis előjönne, akkor egy sima dugasztápegység csere, és ekkor nagyjából minden ki lesz cserélve, amiben ELKO van, s ami az idővel kiszáradhat, és a stabilitást befolyásolhatja.
Ezt akkor megtudod erősíteni nekem?
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
nelsonmanian
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
Mérni egyenlőre telefonnal speedtest app.(nagyon régebben datanetes,matáv), Nem laborkörülmények :-) Router WRT54G v1.1 fw. 14896 v24-sp2. Mbps a mértékegység. Majd lentebb veszem a TX antenna erejét.
Nem tudom, hogy ez a szelessav.net mennyire megbízható!?
Üdv: -=Yogibear=-
-
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
Elmentem futni, osz mire visszajöttem nem volt a "tartományban".
Azt nem értem, hogy akkor a környező wifit miért látja?! RX vagy TX nincs jel?!
Este visszatolom a régit most ddwrt van rajta maxra tolva a jel. Állandóa nincsen bekapcsolva a router, úgyhogy az sem lehet, hogy túlmelegedne. Amennyiben nem müxene a gyárival akkor lehet, hw hiba. Kondi, táp stb...meglátjuk.Üdv: -=Yogibear=-
-
MODERÁTOR
A végén a WiFi-ről írt dolgokban nagyrészt egyetértünk, annyit tennék hozzá, hogy Tomato-ban ez az érték alapbeállítás szerint valóban nagyon le van véve, típustól függően volt 17mW is már! Ezért is szokták többen írni, hogy gyáriban és DD-WRT-ben erősebb a WiFi jel! A 0-s hardver default érték fogalmam sincs mennyit takar, de tapasztalatok szerint a 75-100 körüli beállítás megfelelő!
-
SüdiLaller
aktív tag
megvan a fix ip a gépen,
ping 192.168.1.1-re ezt adja:
Válasz 192.168.1.112: A célállomás nem érhető el.
stat: küldött 4, fogadott 4, elveszett: 0 (0% veszteség)
Próbáltam bekapcsolás után is a tftp-t, ugyanaz...
A power led folyamatosan blinkel, + a 4 ethernet, és az internet led-jei folyamatosan világítanak.Jtag kábelt össze tudom rakni magamnak, vagy rendelek ebayről, de boldog lennék ha nem kéne vele vacakolni, és etherneten meg tudnánk varázsolni a segítségeddel (segítségetekkel)
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
SüdiLaller
aktív tag
Köszi, ez igen. Kár hogy pont egy hiányos leírást követtem, szvsz ez lehet a baj. Na de mi legyen a következő lépés, elvégre a baj már megtörtént ?
Ha másra nem is vagyok ezzel jó, elrettentő példának simán[ Szerkesztve ]
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
csocsika1700
csendes tag
szia. valahogy fel operáltam a cfe-t (bootloadert) rá, müködik a lan, ip-t irva a gépnek fel is birtam rá rölteni a gyári fw-t.
Vártam vele eleget kb4-5 percet, majd utána szépen világított a power led,továbbra is vártam ám nem csinál semmit.Ha ujrainditom a kkor meg ujra villog a power led...
rákötöttem az usb-s ttl konverterem ami ugye mutatja hogy mit csinál, min dolgozik a gép. ekkor láttam hogy NVRAM ......(és megáll)
illetve jo pár hibaüzenet még elötte mint pl olvasássi hibák.
ezt a parancsot hova kell irni? /noemw /nocwd (C:\WINDOWS\system32\drivers\wrt54g -backup:cfe /noemw /nocwd igy jo? amugy mire valo ez a parancs? illetve ettöl rendesen foja pl törölni a cfe-t és nem áll meg az elején?[ Szerkesztve ]
-
csocsika1700
csendes tag
Egyre világosabb a dolog, de egyre inkább nem müködik ez a sz...r
ha rányomok bármi féle törlést,flash- t enable memory write-nal megáll , flash nél meg probing flash üzi van ennyit ir de ha kihúzom a tápot a routerből és vissza, akkor ugrik egyet kiirja hogy pl 1xf003123 és kész vége semmi százalék csak áll a dolog.
IP t kézileg irtam, de akkor sem jo.olyan mint ha be sem lenne dugva a kábel.Vagy az csak a cfe feltöltése után müködik? Teamviewen nem segitesz?[ Szerkesztve ]
-
And
veterán
Sorry, valóban üres a frissen telepített Skynet 'select device' menüje. Ez esetben bele kell másolni a /SKYNET/MkCFE dir-be az adatbázist (cf.bldb nevű fájlt). Ha nem találnád meg valahol a neten, el tudom küldeni. Egyébként a DD-WRT fórumán CFE-gyűjtemény topik található, benne mindenféle típushoz letölthető bootloaderrel.
-
colosseum
csendes tag
Köszönöm!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerinted megéri-e csinálni egy bufferelt jtag kabelt mert nem éppen sok idő a dolog.
ill. kaptam kölcsöm egy ilyet: [link] de úgy láttam, hogy ezzel nem sokra megyek
teljesen gyári jtaget meg nem szeretnék most venni.Balázs
ui.: A mostani hibám amúgy az hogy a broadcom chip felismerése után befagy. Vagy az enable memory write-nal , vagy ha /noemw -vel lököm akkor a probe flashnel. Lehet hogy az én wrt54g.exe ben nincsen benne az id a chipnek, (tudom , hogy nem kell akkor elindulnia, de hibát se ir) , és ezért fagy ki? Próbálok majd egy linuxos gépre rámászni és újra fordítani a .c-t.
CFE fájl az mekkora szokott lenni?? Sajna én nem találtam olyan repair kit-t ami működött volna azt irja az enyém hogy nem tud frissíteni. -
csocsika1700
csendes tag
na megint okosabb lettem köszi.Viszont az én routerem eléggé halott, első számú problémája hogy villog a power led. 2.nem lehet pingelni és nincs hálózat, hiába irok IP-t a gépnek akkor is ki van X elve a lan kapcsolat, innestől kezdve szerintem nem sok értelme van skynet hez hasonlo programokkal szenvednem.
!Eddig csak a wrt54g.exével sikerült bármit is csinálnom igaz csak félig.. de sikerült legalább lementenem -
dmc
aktív tag
Köszönöm a kimerítő és tanulságos választ!
Megint tanultam valamit.
Mit tudsz vagy tudtok ajánlani egy kb akkora területre mint nagyon durván 2 focipálya nagyságú rész ( ez durva becslés)
Sík terület. Kerestem de nem igen találtam vagy erre gondoltam még:
Esetleg ez
Lecserélném ilyenre a dolgokat -
dmc
aktív tag
Köszönöm a választ!
Az a gond az antennák megvannak és szeretném ha nagyobb lenne a jelerőssége.
Az mennyibe befolyásolja az egészet ha én mind a két antenna kivezetésre ráraktam az antennákat?
Igen kültérre kellene használni és egy területet kellene lefedni.
Ez a két antenna van meg a ruter az kölcsönbe van (sajátom).
A FW csere az azért merült fel bennem mert hátha lehet egy kicsivel nagyobb teljesítményt állítani az antennákra ( lehet ez hülyeség )[ Szerkesztve ]
-
"Ha pingre van válasz, azonnal is próbálhatod, különben a router újraindítását követő pár másodpercen belül kell kiadni a fenti parancsot."
Amikor nagyon gyorsan kell cselekedni a TFTP-nél akkor ez is egy sikerre vezető módszer .
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Tav-Csoves
őstag
Alapértelmezett átjárónak mit adjak meg? 192.168.1.10-et nem engedi
Elsődleges DNS-nek szintén mit adhatok meg? Pár db lehetséges variációt kipróbáltam, és nem jön befelejövő csomag. (nyilván pingeléskor jön)
Megnyitottam a tftp2.exe-t, beírtam serverbe 192.168.1.1
password-ot üresen hagytam
megadtam egy mini fw elérési utját. 3x próbálkozott flast törölni. semmi.
Parancssorhoz nem értek, de ha leírtok mindent részletesen tuti sikerül -
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Sikerült megoldani a problémát. Újratoltam az fw-t, resettel. Belllítottam a PPPoE-t user-t, psw-t.
Klónoztam a MAC-címet, mert nem az volt, mint az eredeti. (olvastam itt, hogy probléma lehet egyes
szolgáltatóknál). Kis idő elteltével már működött is a rourter at dd-wrt-vel.
Már csak a finombeállítások kellenek.
Port forwardingnál kell beállítani, hogy melyik legyen nyitott (utorrent...stb.)
A wriless részét kell még beállítani, mert most lassabb, mint az eredeti fw-vel.
qos. kikapcsolva, antenna teljesítmény megnövelve, csatorna 13. Közelben csak g-s routerek, nincs moddingolt
fw. Legalább is a csatornáikról gondolva. Ennyi.Üdv: -=Yogibear=-
-
Yogibear974
senior tag
Sajna a továbbra sem jó valami. Pedig a beállítások ua.,mint a gyári fw-n.
Már fixre is állítottam a szolgáltatói DNS-t. Úgy sem csatlakozik, csak a sárga felkiáltójel. :-(
Amint visszarakom a gyári fw-t. Gond nélkül megy megy a DNS névkiosztás és van net.Biztos, még valamit kell sz@rakodni a beállításoknál, de már annyi mindent állítgattam:-o
Üdv: -=Yogibear=-
-
q13579
senior tag
Sajnos a chromecast-en nincs vezetékes csatlakozási lehetőség, csak wi-fi-vel lehet megoldani.
Tehát ebből kell kihozzam a maximumot. Tudnál esetleg akkor megoldást javasolni? Tudom, hogy látatlanban nehéz, de valamin el kell indulnom.
Az erősítést rosszul fogalmaztam. Nem a jelet erősítem, hanem a hatótávolságot növelem azzal, hogy AP-ként beiktatok még egy wrt54gl-t. Tehát nem a jelerősség lesz nagyobb, hanem a tv-nél fogható jel lesz jobb, mint azelőtt.
Kérdés, hogy akkor milyen megoldást válasszak, ha csak wi-fin keresztül képesek az eszközök kommunikálni.
-
sziku69
őstag
Simán összejött. A fő router, egy tp-link 1043-as, ez meg wrt54gl. Kaptam egy nagyon jó leírást. feltoltam egy dd-wrt-t a tomato helyett. A linksys lett a bridge, a házban, egy emelettel lejjebb. Most mindenhol jó a jel.
-
sziku69
őstag
Jó jó, nehogy már ezen összevesszetek
Nekem is voltak kétségeim, de ezek szerint akik vettek belőle azok sem hitelesek? Azt írják, hogy azt tudja az antenna amit ígért az eladó. Igazából most már én sem tudom. Mondjuk egy ismerősöm vett egy állítólag 20 dBi-s antennát, de egy 5 dBi-s a porba alázta
-
MODERÁTOR
Oké rendben, de ezt miért nekem magyarázod? Én írtam rá tán, hogy 16dBi? Nem! Vagy esetleg én át tudnám írni? Nem! Egyet tudok tenni, ha leírod nekem, hogy nevezzem a linkelt antennát, akkor úgy fogom nevezni! Engem nem kell győzködnöd, én értem, és egyetértek az érveléseiddel, de tenni nem sokat tudok az ügyben!
-
MODERÁTOR
Ez így van, de valahogy csak nevezni kell... És ha az van odaírva, akkor nevezzük úgy! Azt sokkal hosszabb lenne leírni, hogy a 16dBi-snek titulált 6,2dBi-s antennák! De mindegy is, ha nem is 16dBi, azért valami halvány esély csak van rá, hogy jobb lesz mint a gyári 10cm-es antenna! Ha meg nem, akkor még mindig meg lehet hirdetni az aprón!
-
Buvana
aktív tag
dd-wrt ben csak annyit csináltam, hogy repeater híd módot állítottam be (többi beállítás érintetlen maradt, PL ismétlendő AP neve, titkosítása, stb) és kapásból az első router osztja így már a másodikra csatlakozott eszközöknek is az IP-t!
Ez volt a cél! Köszi!
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Batib
őstag
Köszi az eddigieket, most valszeg egy darabig nem lesz időm ezzel foglalkozni, talán még visszatérek az ügyre.Ezt az acess point módot majd még átnézem s kérdezek.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Köszönöm a kimerítő válasz, ismét el kell gondolkodjak a dolgokon. Amit gyorsban tudok A ZTE lanjából a Linksys Internet feliratú portjába megy a kábel. Ez így nem jó?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Tehát megjöttem munkáblól s ennyire jutottam.
1. A box kért és kapott egy IP-t ami nem változik, webfelületen és FTP-n is elérem
168.192.111.1132.Ezek szerint a ZTE eszközön kell portfowardot állítani. (Innentől kezdve ez itt off ugy-e, hova menjek?)
kép3.Igen azt hiszem ugy működik a rendszerem ahogy leírtad. ADSL kábel be a ZTE-be (itt van még IPTV port is) át a Linksysbe 192.168.111 és onnan a lanon szét Hogyan tudom megnézni hogy fix vagy din IP-m van? Hol tudok hostname-et regisztrálni?
Egyenlőre ennyi[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
Kedves And!
Ezt nekem is emésztenem kell! Köszönöm, hogy megpróbálod elmagyarázni!
"Ha azt gondolod, hogy a WDS felezi a sávszélt, a hagyományos repeater pedig nem, akkor tévedésben vagy."
A tomato-s router AP módban van! Én úgy tudtam, wds-hez mind a kettőnek (vagy többnek) wds vagy ap+wds módban kell lennie! Ergo: ha kimegyek az utcára, és találok egy free wifi AP-t, a dd-wrt-s routeremmel tudom ismételni! Ez is wds? Itt nálam fogalomzavar van.
A repeater-híd felállása esetén is homályos a dolog. Az nem arra való,hogy áthidaljon egy Ap-t meg egy klienset vezeték nélkül? (3 routerre gondolok)
Nagy butaságot kérdeztem?Az is megkever, hogy máshogy hívják a módokat a két fw-ben...
[ Szerkesztve ]
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
OddMan
őstag
Maga a beégetés és az azt követő újraindulás tart sokáig, és annak nincs feltűnő nyoma, a power-led villog közben ugyanúgy, mint addig. Viszont egyszer csak (itt lehet lényeges a sok perc várakozás) újraindul a router, és utána nem villog a power, ha mindent jól csináltál.
Bakker én a tftp-s feltöltés után szinte azonnal újraindítottam a router-t (kihúztam a konnektorból), mivel azt hittem, hogy kész van.
Holnap újra próbálkozom. Ezt sehol nem olvastam, hogy tftp frissítés után türelmesen várni kell, amíg a router magától újra indul.
Azért nem akarok fizetni érte, mert minden eszközöm megvan a javításhoz és már rengeteg időt beleöltem ebbe az egészbe, szóval magam javítom meg vagy így marad. Előbb-utóbb majd csak sikerül.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Amúgy TFTP-n is jó sokat (perceket) kell várni a beírásra, és az újraindulásra, miközben látszólag semmi nem történik.
Lehet, akkor nálam nem működik tökéletesen a tftp-s feltöltés? Ugyanis nálam max. 4-6 másodperc után kiírja, hogy végzett a feltöltéssel. Többféle tftp programmal is próbáltam, pl.: az xp-be lévővel és a tftp2.exe progival is.
Amúgy pénzért nem fogom megjavíttatni, ezt a router-t csak arra szerettem volna használni, hogy kitapasztalhassam az openwrt-ét, mielőtt feltöltöm a mostani TL-WR743ND routeremre.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
MODERÁTOR
-
llaszlo
veterán
Egy olyat próbáltam feltenni ami már volt rajta korábban. Nem mini vagy micro, viszont az tuti, hogy azzal ment. Legfeljebb megpróbálok egy mini-t. A webes felületen keresztül próbáltam amivel korábban nem volt gondom.
Az lehetett gond, hogy közben egy másik fülre váltottam a böngészőben? Talán netezni is próbáltam, erre már nem emlékszem, csak arra, hogy másik fülre váltottam.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Integra
titán
na ez a durva, hogy németországban a másik wrt54gl-em simán működik egy fritz!box dsl moden+router készülékkel. itthoni meg szopó ennyit még tényleg nem szívtam vele, komolyan...
holnap megnézem ezt a WDS dolgot a zte routerben, már nem ott vagyok, köszi a tippet
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
daninet
veterán
2m-re van légvonalban a router ezért gyanús.
De most odatettem ahol a szomszédé van, és megjavult (eddig csak az üres helyeket próbálgattam, ezek szerint nem véletlen volt üres)
kösz a tippetMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
nagyúr
Hát egyébként gondolkodom az áthelyezésén, mert a ház szélén van. Hát 13cm-s sima válaszfalat azért erősebben át kéne lőjön. Azért is gondolkodom a cseréjén, mert a ~24GB-s 3D-s 1080p-s filmet szaggatva lövi át a TV-re, ami 4 méterre van(tudom kábellel kéne bekötnöm, de lusta vagyok)
-
scansat1
csendes tag
Szia
Szóval mértem egyet....és a kábeles gépen a DVD....720p....1080p filmek ennyivel mennek. A csúcsok a beletekerés miatt vannak, mert próbáltam keresni mozgalmasabb jeleneteket.
Na, az 1080p az nem érdekelne....a DVD és 720p filmek menjenek stabilan.
Ehhez 2000-2500KiB/s kellene. Most meg van kb. 500-700.[ Szerkesztve ]
-
nat330
csendes tag
Értem!
Akkor már biztos, hogy felteszem a dd-wrt-t
A másik, hogy akkor már lehet nézek egy olyan multi routert ami tudja ugye a repeater módot és lenne rajta 1-2 usb -nyomtatónak/külső vinyónak és azt használnám a mostani linksys helyett (talán még régebben láttam egy 3 antennás usb-s tp-linket... esetleg ha tudnál ajánlani egy jót azt megköszönném) és akkor a mostani linksys dd-wrt-vel meg egy szinttel lejjebb kerülne repeaterként. Ahogy írtad nem lenne rossz tényleg kábellel összekötni a két routert, csak sajna nem tudom hol elvezetni szépen a kábelt -
nat330
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Azért lehet majd megpróbálkozok ezzel a dd-wrt-vel (bár így akkor nem sok reménnyel).
Sajnos a router az emeleten van és a kábelek és a modem fix helye miatt nem is tudom nagyon variálni a helyzetét. Ebből kifolyólag az alsó szinten csak itt-ott van közepes/gyenge jelerősség.
Ha wifin keresztül csatlakoztatnék hozzá egy AP-t amit mondjuk az alsó szinten a legjobb jelerősségű helyen csatlakoztatnék ehhez az megoldható lenne? Tehát a cél: a hatótávolság kibővítése (csak hangosan gondolkodom... )[ Szerkesztve ]
-
gerokrisz
tag
Értem. Akkor marad a DD WRT.
Annyi lenne, hogy most Kliens ben is egy tartományban vannak.
De ezt kapom az OpenWRT-n:Network Signal Noise RX Rate TX Rate
Master "TP-LINK_1043ND_OpenWrt" -61 dBm -95 dBm 48.0 Mbit/s, MCS 0, 20MHz 54.0 Mbit/s, MCS 0, 20MHz
Master "TP-LINK_1043ND_OpenWrt" -50 dBm -95 dBm 1.0 Mbit/s, MCS 0, 20MHz 1.0 Mbit/s, MCS 0, 20MHzÉs a felső ami a laptopom az 20m-re van. 2teremmel arrébb, még több falon át. Ezért nem értem a router a maga 2 antennájával miért olyan gyenge jelet vesz
Türelem... A hosszú élet ritka!
-
DjKoxi
senior tag
Köszönöm szépen a választ!
Igazából az is visszatart a 3rd firmektől, hogy eltérő véleményeket olvasok róluk. Van akinek betonstabil a dd-wrt, van akinek meg ugyanaz a verzió hibázgat, más meg a tomato-t használja elégedetten.
Most van meg 5 éve, sokat már nem ér, lehet megkockáztatom a szoftverezést. Bosszantó hiányossága ez a funkció egy ilyen komoly eszköznek.
-
Integra
titán
nem érem el. kikapcsolom a wifi-t, lan1-be dugom a laptopom és nem érem el. de még a gl-t sem lan-on.. wifin azonnal. jelenleg repeater bridbe-ben van a gl.
basic setup tab-on pedig assign wan to port to switch - bepipálva....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nincsen bedugva a wan portba semmi kábel, hiszen ahogy mondod, pont ez a lényege, nem is kell, hogy legyen, a wifi-t továbbítja. de akkor az nem is lényeges ilyen módban, hogy világítson.
ettől függetlenül nem működik, vakargatom a fejem, hogy miért.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
orangutan4
tag
Aham ,köszönöm! Még nem teljesen világos minden Ha nem kötöm be LAN porton át akkor nem tud menni? Mert én vmi olyasmit szeretnék, hogy a routerem amin jön a net az emeleten van, és a wrt-t levinném a földszintre, ahol venné a jelet, és továbbküldené, de ott csak laptop, vagy más mobil eszköz használna, szal nem tudom bekötni. Elnézést a ha hülyeséget kérdezek, még csak most ismerkedem a dolgokkal
-
beller
aktív tag
Okés! Persze igazad van én csak oda akartam kilukadni, hogy sima lakásban még akár ha emeletes családi ház is kiváló a 54GL. Tény persze, hogy egy "bunkerba" nem igazán műxik. Ott viszont javasolt kábellel egy helyen feljutni és ott egy másikkal "szórni" a jelet. Persze ez részemről csak okoskodás, nyilván az adott helyen nem megvalósítható. Bocsánat a közbeszólásért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest