-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnél váltottam a T-s internetről DIGI 100/50-re. A notebook amin neteznek amikor kábellel kapcsolódik a DIGI-s dobozhoz akkor hozza is a 100/50 Mbps-es sebességet.
Mivel a T-s routert már nem használhatják Wi-Fi eléréshez előástam nekik az én régi WRT54G (V5) routeremet és bekötöttem (gyári fw). (Ennek G-s wifi sebessége elegendő volna annak az egy mobilnak ami wifi-s a házban.)
A gond a kábelen keresztüli kapcsolat sebességével van.
A notebook továbbra is kábellel csatlakozik csak most a router-hez, viszont a mért sebesség csak 35 Mbps körüli annak ellenére, hogy nem wifivel hanem kábellel csatlakozik. Két CAT5E-s gyári kábellel is kipróbáltam de mindkettőnél csak 35 Mbps volt a sebesség. Az ethernet portok gondolom 10/100-asok, azok alapján azt gondoltam, hogy hozni fogja a 100/50 körüli sebességet.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest