-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz MPowerPH #28485 üzenetére
Nekem op rendszer és 2-3 db nagyobb játék lesz rajta egyelőre. Semmi nagy adatmozgás nincs arra ott vannak a sima HDD-k. Meg is rendeltem az iPontól, ha esetleg holnap a PlayIT-en lesz valami olcsóbb ár, akkor max. visszamondom. A mostani 128 GB-al az a baj, hogy fent van a Win7 és pár progi meg a WoT és a WoWs-ot már nem mertem felrakni, mert nem marad hely...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #28477 üzenetére
Teszteket vegignezve, topikot etbogaraszva, megrendeltem az EVO-t. Valamiert rosszul emlekeztem, es az remlett, hogy sok gond volt veluk. Aztan mint kiderult, az a Pro volt, meg 840 EVO. Vegul £146 lett, Amazonon next day-el jol mertek. Hihetetlen mennyit esett az SSD-k ara 2 ev alatt. 2 eve majd ennyiert vettem az OCZ Vertex 3 max IOPS-emet, ami csak 240Gb-s, es meg csak nem is felsokatos SSD volt.
Don't Tread On Me
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #24902 üzenetére
Új firmware-el nem lassul le, élettartamra meg... 3 év garanciás, ha félsz tőle add el 3 év előtt.
Rain91: ezzel a linkkel eléred (Téma összefoglaló link balra fent)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- BONTATLAN! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 SSD!
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- Hibátlan - Kingston - Kingmax - Samsung m.2 SATA és NVME SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest