-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz MK VII #35269 üzenetére
A nagyon olcsók között állítólag a HyperX Fury az elfogadható.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Viktor81
senior tag
válasz MK VII #35234 üzenetére
Szia !
Kingston ne legyen, ha lehet.
Ott van még az ADATA SP920, SX930 nagyon ajánlottak, jó áron vannak, mindkettőt vettem mostanában és nagyszerűnek tűnnek. Vagy az Intel 535.Ui.: ezekre van 5 év gari... (ráadásul, elvileg írás limit mentes)
Üdv.: Viktor
[ Szerkesztve ]
-
Marcell2002
csendes tag
válasz MK VII #33720 üzenetére
Igen emagon valóban 5 év ott is. Viszont így is olcsóbb az ahonnan te rendelted. Gondoltam arra is hogy leszaladok és megveszem a Media Marktban de ott a legdrágább (kb.29 500) de viszont akkor ma meglenne és a hétvégén már tehetem át a Windowst. UI: köszönöm a képeket! 😉
[ Szerkesztve ]
Megoldom!! :)
-
Marcell2002
csendes tag
válasz MK VII #33715 üzenetére
Értem, hát én gondolkoztam azon hogy Hyper X Savage-t vegyek vagy ezt a Samsungot amit te is végül a Samnál maradtam én az emagnál néztem ki ott drágább mint a Rufusznál.... Lehet akkor inkább a Rúfusznál rendelem csak akkor külön be kell hozzá szerezek dolgokat.
Megoldom!! :)
-
worxland
addikt
válasz MK VII #33672 üzenetére
"Olvastam, hogy az MLC élettartamban jobb mint a TLC.." - igen, azonos technikánál, azonos csíkszélességnél.
Ami jelen esetben még véletlenül sincs meg.
Klevv: MLC, 15 nm, 2D, tökismeretlen, "dzsunkabalra" cég
Samu 850 EVO: TLC, 40 nm, 3D, világ legnagyobb SSD-gyártója''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
jeni
félisten
válasz MK VII #33672 üzenetére
Igen igaz is,de nem tudni,hogy van-e limit a másikon?
ráadásul nem mellékesen az ismert gyártó is számít
bár a Toshiba sem rossz,de az sem frankó ha 15nm MLC NAND Flash a gyártás tech.
ez gyakorlatban nem biztos,hogy helytálló.
a Kingston V300 ami MLC és az utóbbi szériásokkal csak gondok voltak vele,pl.:más vezérlőkkel jöttek ki,stb....
tehát nem minden az MLC! -
jeni
félisten
válasz MK VII #33669 üzenetére
Inkább olyat vegyél ami gyári és bolti garanciás!
sajnos amit megjelöltél életemben nem hallottam,de ha megadják az 5évet és a bolt nem zár be akkor nincs vele baj.
inkább a tuti Samsung Evo 850 250GB-t venném meg inkább.
3000Ft miatt nem idegeskednék,mi lesz ha......még az Ipon oldalról sem lehet felmenni a Kínai micsodára
[ Szerkesztve ]
-
Tails111
aktív tag
-
-
Tails111
aktív tag
válasz MK VII #33658 üzenetére
M.2 slotba valamivel drágábbak az SSD-k. Érdemes ellenőrizni támogatja alaplapod a vásárolni kívánt típust mert előfordulhat kompatibilitási probléma. És igaz jól hangzik M,2 de ez sima M.2 slot nem ultra M,2 így sebessége a SATA3 paramétereinek felel meg. Mindezek ellenére teljesen vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Vallás
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest