-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
BalatonL #97988 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. A jelenlegi TP-Link Omada rendszerem előtt egy Asus AC68U volt, ami egymagában pár fallal arrébb, már nem volt elég erős.
Próbálkoztam régi routereket berakni AP-nak, ami egy darabig működött is, csak azok meg N-es wifit tudtak csak.
Meg manuálisan kellett váltogatni köztük.
Aztán olvasgattam a témában és úgy döntöttem, hogy a vezérelt hálózatok felé indulok.
A TP-Link Omada már üzleti kategóriásnak van beállítva, de amúgy szerintem konzumer piacon is versenyképes, ha több hozzáférési pont kell egy ingatlanban és a vezérlés megoldja, hogy a kliensek mindig az optimális AP-ra kapcsolódjanak. Egy wifi hálózat látszik csak, mindegy, hogy melyik eszköz melyiket használja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest