Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz hódmaci #90766 üzenetére

    Néhány dolog:
    * Ha mesh rendszerre van szükséged (akár a későbbiekben), akkor ethernet backhaul-t csak az Asus támogatja, a TPL-nél nincs ilyen, csak wifin keresztül, és azoknál is csak repeater kategóriájú készülékek köthetőek a rendszerbe, amiknek a teljesítménye és használhatósága erősen korlátozott, persze olcsóbb, de valamit valamiért.
    * Pl a bővített szülői felügyelet az Asusban benne van, a TPL-nél meg havi fizetős (HomeShield Premium), ami nem kicsit túl van árazva, azaz fél év alatt elfogyna az árkülönbség. (Jó, e nélkül lehet élni, de azért na)
    * Egyéb szolgáltatások, amik az Asusban alapból benne vannak, ebben meg nincsenek, ha valamelyikre szükséged van, akkor nincs sok választás

    Egyébként nagyon jó kis router az AX73 (nekem is ez van), de sokkal jobban be leszel korlátozva semmint egy Asussal, persze ha csak egy 1 routeres hálózatban gondolkozol, akkor arra tökéletes. Ha valamilyen formában a TPL behozná, hogy működne a OneMesh ethernet backhaullal, akkor szerintem nagyot tudna tarolni, mert náluk vannak sokkal olcsóbb mesh képes routerek is, amik így együtt kifejezetten jók lennének.

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés