-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
antocskin
tag
válasz Gubek-Einste #80260 üzenetére
Egy 35 m2-es 1,5 szobás lakást kell hogy lefedjen. A legnagyobb távolság talán 5 méter, ha van, fallal de nyitott ajtóval. Ez szerintem nem nagy durranás, gondolom ezt mindegyik tudja. Tablet és 1-2 telefon szokott csatlakoztatva lenni, de azok sem egyszerre.
Meg LAN-kábelen PC. Digi net, de az nem érdekes hogy nem jön full sebességgel, mert úgysem használom ki.
Az a fontos, hogy annyi vezeték nélküli kapcsolat legyen (ehhez gondolom elég 20 MB vagy nem tudom nem értek hozzá), hogy telefonálásra elég legyen. Ezen kívül semmi különös igény nincs. Általános felhasználásra kell. A fő lényeg, hogy NE SZAKADJON MEG. Nem tudom ezek mennyire „nagy” igények, de talán annyira nem. Ezért gondolkodtam olcsóbb eszközben, meg azért, mert a fenni feltételeket az olcsóbb WR740N jobban teljesítette mint a szárnyaspolip AC1200.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermalright Peerless Assassin 120 SE (+ Thermal Grizzly Contact Frame)
- Asus TUF A15/ Ryzen 9 7940HS 5.2 GHz/ 32GB ram/ RTX 4070/ magyar billentyűzet/ gari: 2026 szept.-ig
- TT Versa C21 RGB ATX ház (elfüstölt fan vezérlés)
- Xiaomi Redmi Note 12 PRO 5G 128GB Eladó - Újszerű Állapotban
- HP LaserJet 1212nf MFP multifuknciós nyomtató (szkenner, fax)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest