-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sellerbuyer #55670 üzenetére
Ha az energia fogyasztás csökkentése a cél, akkor nem... és semmi értelme. Mert ezek maguk állnak standby-ba, ha nincsenek terhelve.
Ha azt akarod elérni, hogy bizonyos időszakokban menjen / ne menjen a WiFi... azt lehet. Ezt van aki használgatja... pl. gyerek nevelési célból. Napokat, órákat stb... be lehet állírani. Tehát ez közismert.... és elvileg azt is meg lehet adni, hogy bizonyos időszakokban hozzá lehet-e férni a routerhez... azaz szerintem azt, hogy használható-e vagy sem. Ennek vezetékes hozzáférésnél van értelme, hiszen ekkor a vezetékes eszközök PC-k stb... sem tudják elérni a routert.
Ez pl. az én C7-esem szimulátora
Szerintem az Acces Controll - Rule és Shedule részekkel lehetne megcsinálni.
Pontosabb részletes választ inkább itt tudsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest