-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
citkar #53388 üzenetére
Gyárival és annak derivátjaival: HGG, Merlin...
A Tomatot az N18-asom valamiért nem szereti.
Még a következőkben gondolkodom:
1. Egy windowsos netbook bevetése modemként. Még nem tudtam kipróbálni, de másik topikban ajánlották, hogy simán össze tudom kapcsolni a két hálózatot NAT-olás nélkül, így simán modemként mehet. A fogyasztása nem vészes, viszonylag olcsón beszerezhető.
2. Egy Raspberry PI alkalmazása. Van egy OfModemsAndMen nevű projekt, ami ténylegesen OpenWRT-t takar PI-re is. Ehhez sajnos tök hülye vagyok, de meglepne, ha egy hozzáértő két perc alatt nem tudja beállítani.
Én sajnos csak valamikor tavasszal tudok megint ezzel foglalkozni, úgyhogy most én is csak fülelek.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest