Hirdetés
-
IT café
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
3.Aragorn #17600 üzenetére
Hát ezt írtam én is a hozzászólásban, hogy valószínűleg a MemTest lehet a hibás. Csak bonyolultabban fogalmaztam meg, mert szerintem simán lehet, hogy nem minden chipsetnél jelentkezik, vagy csak AMD-nél jelentkezik és Intelnél nem...
Ezért kérdezem, hogy valaki találkozott-e már ilyennel.Ha esetleg van még valakinek 970-es AMD alaplapja, netán pont az Asus M5A97 r2.0, kipróbálhatná a MemTesttel a 11-es tesztet (bit fade test). A menüben kell kiválasztani, mert nem tartozik az alap tesztsorhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
3.Aragorn #17543 üzenetére
XMP-s mind. PnP nem annyira elterjedt, azt csak pár Kingston ram tudja.
Nem, semmivel. Csak előnye van. Kevesebb fogyi, kevesebb hőterhelés, hosszabb élettartam, jobb tuningpotenciál jellemzi a LoVo ramokat.
Vizont nem minden lap képes 1,5V-nél kisebb feszt adni de a normális lapok igen.LonGleY: Jó lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
3.Aragorn #17537 üzenetére
Corsair Vengeance
Crucial Ballistix
Kingston HyperX LoVo (de csak a LoVo mert csak azon vannak válogatott chippek!!!!!)
Patriot Viper 31600-as CL9-es elég azok tudnak 1866-ot, sőt kb bő 80%-uk a 2133-at is lazán viszi ezek közül.
mod:
Goblin12: A felsorolt G.Skilleken teljesen ugyanazok a chippek vannak tehát a legolcsóbbat, mert az is viszi majd a legjobb/legdrágább sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest