Hirdetés
-
IT café
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
3.Aragorn #17600 üzenetére
Hát ezt írtam én is a hozzászólásban, hogy valószínűleg a MemTest lehet a hibás. Csak bonyolultabban fogalmaztam meg, mert szerintem simán lehet, hogy nem minden chipsetnél jelentkezik, vagy csak AMD-nél jelentkezik és Intelnél nem...
Ezért kérdezem, hogy valaki találkozott-e már ilyennel.Ha esetleg van még valakinek 970-es AMD alaplapja, netán pont az Asus M5A97 r2.0, kipróbálhatná a MemTesttel a 11-es tesztet (bit fade test). A menüben kell kiválasztani, mert nem tartozik az alap tesztsorhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
3.Aragorn #17543 üzenetére
XMP-s mind. PnP nem annyira elterjedt, azt csak pár Kingston ram tudja.
Nem, semmivel. Csak előnye van. Kevesebb fogyi, kevesebb hőterhelés, hosszabb élettartam, jobb tuningpotenciál jellemzi a LoVo ramokat.
Vizont nem minden lap képes 1,5V-nél kisebb feszt adni de a normális lapok igen.LonGleY: Jó lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
3.Aragorn #17537 üzenetére
Corsair Vengeance
Crucial Ballistix
Kingston HyperX LoVo (de csak a LoVo mert csak azon vannak válogatott chippek!!!!!)
Patriot Viper 31600-as CL9-es elég azok tudnak 1866-ot, sőt kb bő 80%-uk a 2133-at is lazán viszi ezek közül.
mod:
Goblin12: A felsorolt G.Skilleken teljesen ugyanazok a chippek vannak tehát a legolcsóbbat, mert az is viszi majd a legjobb/legdrágább sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest