Új hozzászólás Aktív témák

  • ALFA

    senior tag

    válasz tordaitibi #42173 üzenetére

    Úgy látszik, amikor beírtam a pár kérdésemet, valami kommunikációs zavar volt az éterben, hogy a reagálások egészen másról szóltak.

    Akkor fussunk neki még egyszer, részletesebben.

    1. Az egy dolog, hogy neked van tapasztalatod szerinted valódi CCTV programokkal, de ha még utalni se tudsz a nevükre, akkor azokat nem nagyon lehet megtalálni. Nekem különösen nem, aki csak heti pár órát tölt a weben, annak több, mint fele emilek megválaszolásával és ezen fórumcsoport olvasásával-írásával megy el.

    2. A kérdés ténylegesen az volt, hogy egy xp alatt sikeressé vált és még win7 alatt is működő webkamerás program által rögzített, speciális fájlkiterjesztésű, 2 GB méretű videokat hogyan lehet gyorsan végignézni és kijegyzetelni. A program hátránya, hogy csak a saját lejátszó programjával lehet lejátszani, és nincs semmilyen információ rajta az időről.
    egyetlen információ az, hogy a program a végleges fájl nevébe a kezdési és befejezési időt is rögzíti, tehát lehet látni, hogy negyven perces, vagy két és fél órás felvételről van szó, de mindegyik egységesen 2 GB méretű.

    Azóta újabb fejlemény történt, a fiatalok megtalálták a program saját konvertálási megoldását, de az avi-ba konvertálás nem működik, 3-4 GB-os fájlt hoz létre, majd közli, hogy a fájl sérült, és más lejátszó program se tudja megnyitni. VLC megnyitja, de közli, hogy indexfájl sérült, majd egy idő után azt, hogy nem tud indexfájlt létrehozni.

    A mpeg konvertálás egy esetben működött, alig 700 MB-os fájl lett belőle, de a VLC szerint 0 sec hosszú.El lehet indítani a megnézését, de nem lehet előreugrani, vagy gyorsítottan lejátszani, mert azonnal kilép.

    3. Tehát a TE válaszod arra vonatkozott, hogy hogyan kell cctv felvételek készítéséhez korszerű programokat találni, míg a kérdés arra vonatkozott, hogyan lehet a meglévő videokat úgy átkonvertálni valamilyen szabványos formába, hogy legalább gyorsított felvétellel megnézhetőek legyenek.

    Így már érthető, hogy miért írtam, amit írtam?

    Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

Új hozzászólás Aktív témák