-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
A beépített, saját kodekkel a Potplayer is használ DXVA-t, csak én a CoreAVC-vel akartam DXVA-t (Potplayerben).
Azt is tudom, hogy a CUDA-t általában arra használják, hogy videokódolásnál a GPU segítse a CPU-t. Ezért is furcsáltam, hogy ezen keresztül tudja csak a CoreAVC dekódolásnál a hardveres gyorsítást, mert így az ATI-sok szívnak... Nem tudom, valahogy biztos meg lehetne CUDA nélkül is oldani. Vagy OpenCL-lel (azthiszem az is jó videokódolásra).
Még valami: az előző hsz-em utolsó kérdésére vetnél egy pillantást? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest