- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszterkinga
újonc
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Szimpatikus a Macbook... de sajnos az már nagyon más keret anyagilag, nem biztos, hogy az az ésszerű döntés. Sajnos a Premiere még hagyján, az Archline viszont tényleg csak Windows-gépen fut.
Valóban úgy tűnik, ezt én is érzem, hogy valamiből le kell adnom...
és ha már le kell adni valamiből, akkor inkább legyen a gép nehezebb, de tényleg tudja azt, amire szükségem vanSzóval köszönöm még egyszer!
-
eszterkinga
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
3D látványtervezésre (lakberendezés) és videovágásra alkalmas, erős gépet keresek... megnehezítve a dolgot: olyat, ami nem brutálisan nehéz, mert sokat utazom és rendszeresen hurcolnám.
(a mostani gépem 2.5 kg és már ez is feladja nekem a leckét)Munkaeszköz lenne, nem hobbi.
Ezen kívül netezésre, irodai munkára használnám a gépet.
Árban hajlandó vagyok elmenni 500.000-ig is, ha megéri...
Tárhely lehetőleg SSD, RAM min. 16 GB, és természetesen egy ide passzoló videokártya lenne a követelmény
A kijelzőnek is olyannak kellene lennie, hogy minél élénkebbek és változatosabbak legyenek a színek, és kb. lássam rajta, amit majd nyomtatásban fogok viszontlátni (látványtervek kerülnének nyomtatásra)... fényes vagy matt, e tekintetben rugalmas vagyok
Operációs rendszer... Windows 10... nem vagyok nagy rajongója, de gondolom, nem nagyon van jobb opció, vagy ha igen, nyitott vagyok minden javaslatra. Adobe Premier Pro-val és Archline tervezőprogrammal dolgozom elsősorban.
Vásárlás esedékessége: amint lehet
Előre is nagyon köszönöm, tesóm is általatok talált gépet, ő bátorított, hogy itt kérjek tanácsot.
Mindenkinek a legjobbakat,
Eszter
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF002EHV) - 3 év garancia
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Air M1 13"/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./1-3 hónap gar./Akku 84%/p4205
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest