-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is így van.
Én nagyon elégedett voltam a NAS326-ossal, bár a miniDLNA telepítésére rámant pár idegsejtem -- de ez csak tanulási játék volt.
Végül csak azért váltottam Asustorra, mert konkrét hálózatba illesztési és kamerakezelési igényeim merültek fel, amelyek a Zyxellel nem voltak megoldhatók.
Ez viszont extra szolgáltatás, az otthoni felhasználók többségének nem kell. Akinek meg mégis, az tud róla.
Az Asustor egyébként SEMMIVEL nem gyorsabb vagy stabilabb a kifogástalanul működő Zyxelnél. Teszi a dolgát a háttérben.
Én továbbra is teljesen nyugodt szívvel ajánlom a Zyxelt, illetve adom el olyannak, akinek erre van szüksége. Az, hogy szar lenne, legfeljebb azt mutatja, hogy mennyire ismeri az, aki ezt állítja.
A Synology meg tényleg jó. Szerintem ugyan túlértékelt és túlárazott, de kétségtelenül nagyon jó. A szoftvere miatt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sűrűn visszaküldött figyelmeztetést kapott a Surface Laptop 7 az Amazonon
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest