Hirdetés
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
Hát igen nekem is nagyon tetszett a Synology de azok 40+ árkategóriák és akkor HDD még nincs is benne... (ami igazán tetszett onnan és megfelelne nekem az 60e körüli az meg sok)
Nekem most majd egy 1TBs vinyó lesz benne és főleg a családi fotókat szeretném biztonságban tudni rajta, meg a fontosabb dokumentumaimat. Úgyhogy később megy bele egy másik 1TB-s vinyó és raid a biztonság kedvéért. Szerencsére az elsőt nem kell vennem mert átteszem a pcből. csak az adatokat kéne lementeni róla usbs vinyóra
tudom hogy nem akarsz sokat költeni ahogy én se, de nekem a biztonsági is számít és valahol fél úton akartam megállni ezért is lett a 320as (tudom 10-15ezerrel drágább, de ez még belefért) szóval gondold meg. meg egy vinyóval szellősebb mint a 310 és nem melegszik annyirathe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest