- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiNiM
tag
az még belefér, mivel az is HD, és akkor legalább méretre egyeznének.
amúgy az úgy megoldható, hogy noti->hdmi kábel(két azonos végű)->hdmi-dvi átalakító,->dvi-dsub átalakító. off rész csak akkor érvényes, ha dsubos a moncsi. így át lehet alakítani? ha kell csinálok egy fotót, mert ilyenek vanank itthon.
mod: ott bukott, hogy a dvi-dsub résznél mind kettőnél azonos a csati.
mod2: esetleg ha lenne dsubról dvi-re, az lenen a jó, de ahogy elnézem a dvi-ig stimmelhet a megoldás.[ Szerkesztve ]
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
Köszi.
Dell UltraSharp U2211H...70k körül mozog. IPS-es moncsiért az még nem ANNYIRA vészes.
El Kebir: hoppá, ezeket is lecsekkolom.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
VGYke
addikt
Szerintem az első is működik, csak Office2003 vagy OfficeXP alá telepíteni kell ezt. Remélem jót linkeltem.
Ha valakinek nincs Office2007, minden képpen hasznos a kompatibilitási csomag, mert meg tudja nyitni az Office2007, 2010-es dokumentumokat.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez is attól függ milyen munka. Mert van ahol meg az jön jól kifejezetten, ha oldalra lehet terjeszkedni bőségesen, szóval ne legyünk beszűkült tudatúak, és ne csak abban gondolkozzunk mi micsinlunk a monitoron. Nem csak a filmeké a widescreen
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Locutus
veterán
Nos, lássuk csak.
- hatalmas képe van... 1980x1200ban nem lehet egyszerűen felnagyítani az ablakokat, mert a kép nagy részét úgy csak hátterek töltik ki rendezgetni kell a cuccokat egymás mellé, minden látszik egyszerre...
- jól be tudtam lőni a színeit is olyanra, ami nekem tetszik... bár a fényerő szerintem még mindig túl sok, pedig már 20%-ra levettem
- SolidWorks-ben persze jó nagy munkaterület van, de ehhez mondjuk már hozzászoktam a céges 24"-os monitoron csak az színügyileg egy pöttyet szarabb ennél (TN-es BenQ, no comment).
- a filmekben át kell szokjak a minimum 720p-re, de méginkább az 1080-ra.. xvides cuccok amiket eddig néztem, max kisablakban jók Viszont kipróbáltam egy jókis startrek filmmel 1080-ban...eszméletlen
- játszottam is, az egér dpijén feljebb kellett vennem egy kicsit, de utána már simán ment minden... bfbc2-zök, meg ilyenek, gyönyörű gyorsan futnak, nincs látható utánhúzás, vagy érezhető input lag. 4870 1GB szépen bírja is fullon ezt a felbontást.
- állat a menüje is Van egy érintő gombsor jobb oldalt, és olyan, hogyha közel viszem a kezem, már felgyullad a ledje Nemtom hogyan érzékeli... érintésre megbejön a gombsor mellé az OSD. Sokkal jobb megoldás, mint az előző Samsungom külön szoftveres megoldása.
- nagyon jól állítható a standje, könnyen, és precízen húzható, dönthető le fel...
- csatlakozó még túl sok is van rajta hátul, sztem a 80%-át sosem fogom használniKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Tudom, meg azt is írta, hogy elsősorban samsung. De én ezt mégis úgy vettem, hogy itt annyi a kritérium, a fő szempont, hogy hozza az előző monitorának a minőségét.
És ebből a szempontból szerintem jó választás lenne a Dell. De ha szűkebben értelmezzük a kritériumokat, akkor ott a Samsung F2380. Az legalább PVA (igaz c-PVA).Amúgy anno én is ezt a 971p-t néztem ki életem első TFT-jének (annak ellenére, hogy nem lett volna olcsó), de a dithering probléma nagyon elbizonytalanított. Aztán szerencsére máshogy alakult, egy 20"-os P-MVA wide-ot vettem, azóta is az van. Most akarom lecserélni.
-
Hocsika
tag
Uhh, azért az nem gyenge. Az enyém hálistennek még mindig ugyanolyan állapotban van, mint mikor vettem. semmi pixelhiba, semmi külső karc. És akkor most hogy használod? Valami speckós karral?
Neked a software-ével nincs bajod? Windows 7est használok (64bit), és egyszerűen nem ismeri fel a samsung software a monitorom, hiába rakom fel a legújabb MagicTune Premium-ot... Csak mert kellene állítanom 1-2 dolgot a monitoron, és ugye csak ezzel lehet... -
aktív tag
Köszi. Az nem tűnik vészesnek, akkor talán 24-25"-on lehet ugyanakkora, ha jól gondolom. 24"-es az még belefér, ha lesz jó áron, de az se baj ha nem lesz, szerintem elég lesz a 23". 21,5"-en használtam FullHD felbontást, végül is használható volt, de ha akkora monitorom lenne szerintem kisebb felbontáson használnám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD VA 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Samsung 27col ívelt monitor
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest