- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
horush
addikt
válasz KaiotEch #20398 üzenetére
Xigmatek Elysium van, amibe rakhatod felülre is a tápot (bár ez nem tudom miért olyan fontos..), van belőle ablakos verzió is. 54k az már csillagászati ár?
-
nagyúr
Üdv újra. Már párszor bekérdeztem, régebben, de nem jártam sok sikerrel most újra megteszem, hátha azóta jöttek ki új gépházak, amivel nem találkoztam. Szóval keresem mostani Thermaltake Armor Junior házam méltó utódját.
Elvárások:
- minőségi, de mégsem csillagászati áras
- mid/full tower, kicsit legyen nagyobb mint a mostanim(HxWxD: 495 x 210 x 478), mert ebben kevés a hely
- plexis oldallap
- venti elől hátul, esetleg felül [mind vílágítós]
- felső tápos
- kábelmenedzsment
- no rezonancia
- fekete kívül-belül
- usb3.0-s kivezetésKöszi
U.I.: HAF-ok tetszenek, de haver vett és eléggé van benne rezonálás vinyó téren.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
-
kzoard
csendes tag
Üdv, szükségem lenne egy házra. Szeretném ha ablakos lenne, és nyitható, mármint lenne ajtaja. A színe valami világos legyen, hogy éjszaka részegen is hazataláljak. Olyan 2-3 millió forintot szánnék rá.
Na jó, csak idegesít itt oldalt ez az 'itt szóltam hozzá' doboz. Hogy lehet innen kivenni topikokat, vagy testreszabni? -
Jim-Y
veterán
Aki most tervez házat venni, és T9 árkategóriában tervez, az csapjon le rá
-
naszvalo
tag
sziasztok.szerintetek melyik a jobb ház,azonos áron.CM 430,vagy Cooler Master Centurion 534 .csodálkozva láttam hogy az 534 sokkal drágább.[link] bár a két ház teljesen más.ha jól tudom 430,alsó,tápos,és több ventit lehet belerakni. viszont az 534 szerintem más kategória.igaz hogy felső tápos,viszont az anyag minőség tuti hogy jobb.és szerintem csendesebb is.no meg szélesebb is aház,tehát nagy cpu hűtő is simán befér.ti melyiket választanátok a kettő közül?
-
horush
addikt
Nem mondom, hogy rossz ház, csak azt, hogy ennyi pénzért van (ha nem is sokkal), de jobb, vagy olcsóbban olyan, mint ez.
Amúgy pár napja egy 1k-s, apróról rendelt példányba raktam össze egy gépet. Végülis rosszabbra számítottam, egész egyben volt.. Előlre s hátulra is lett rakva 1-1 9 centis venti, szóval még légszállítás is van
-
TaaT
nagyúr
válasz horush #20387 üzenetére
"4kg az egész, tehát nem lehet túl komoly anyagokból."
arra amire kitalálták pont jó...
"Nincs kábelmenedzsment, s hátulra csak 92mm-es venti tehető"
a kábelmenedzsment jogos, bár haver rendesen össze rakta az övét, igaz kicsit több melóval... a 92mm-s ventinek besegít egy 12-es táp venti is (mivel felsőtápos)... sőt, 9-es venti nélkül is tűrhetők a hőmérsékletek...
Give them hell Ukraine!
-
horush
addikt
Mondjuk én azért sem adnék egy fillért sem, nem hinném, hogy túl minőségi lenne.. 4kg az egész, tehát nem lehet túl komoly anyagokból.. Nincs kábelmenedzsment, s hátulra csak 92mm-es venti tehető.. Akkor inkább már vmi. cm elite, vagy sharkoon vaya value. Bár sokkal jobb anyagokból azok sincsenek, de valami pluszt nyújtanak azért..
Amúgy 7k alatt egy-két asus ház nem olyan rossz, meg az antler supercasek között is van 1-2 vállalható, pl ez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz zsolt19900 #20384 üzenetére
Ugyan nem 10k, de kicsi és ajánlott..
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zsolt19900
őstag
És legyen megfizethető olyan 10k alatt körül
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
fi:zi'k
nagyúr
Itt van mellettem egy Xigmatek Asgard és csak a gumis izét nem teljesíti.
De most nem is ez volt a kérdésem valójában.#20378
Jónak tűnik. Kár hogy ez is több mint 7E. Tudom, hogy csak ~500 HUF-fal, de azért mondtam 7E-t, mert 6E volt terv szerint rászánva.
---
Ilyen kategóriában az Asus, Gigabyte és Antler házak egyremennek, igaz?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Vmi "lókoszt" házat keresek. Böngészem már egy ideje a webshopok kínálatát, de nem nagyon jutok előre.
Feltételek:
- microATX méret
- 1 db 5.25-ös hely
- 2-3 db HDD hely
- egyszerű külső
- 7E felső határ, jó állapotú használt is lehet96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Jim-Y
veterán
válasz zsolt19900 #20371 üzenetére
Lian Li PC-A05NB, vagy PC-A05FN . üdv
-
zsolt19900
őstag
tudnátok nekem segíteni
a legkisebb atx méretű alaplapot befogadó hátat keresem, aminek az elején is van egy venti hely, azért emelem ezt ki, mert a gmc r2 tosat, jó lenne, mert picike, de nincs az elején ventilátor.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Olyan 15-20K körül szeretnék házat venni. Ami fontos, hogy legyen rajta USB3 kivezetés, jó kábelmenedzsment, és ne legyen nagyon csicsás. Eddig a Sharkoon T9 Value-t néztem ki, csak érdekelne, hogy ilyen árban milyen házak elérhetőek még.
-
-
ForRedGlory
félisten
Köszönöm mindenkinek. Jó sok tipp jött... elleszek vele amíg átnyálazom
-
törölt tag
válasz BioNiCMaN #20360 üzenetére
A 692 helyett én a Rosewill-t választanám, mert ugyanaz és van rajta USB3:
Rosewill BLACKHAWK Gaming ATX Mid Tower 24k
Kihagytuk még a Fractal Design Arc-ot... 24k -
horush
addikt
válasz ForRedGlory #20356 üzenetére
NZXT Tempest EVO? Ez szép nagy, s jó árban van
Vagy kicsit drágábban Enermax SpineRex, 1mm-es secc acélból Szép nagy ez is.
Egyébként az ilyen nagy házak elég ütősek, ha valakinek a fejére ejted a 10. emeletről
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
Még egy szavazat a 692-re.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
törölt tag
Corsair Carbide 400R Midi-Tower 30k
Antec Nine Hundred Two V3-EU Gamer 30k
Rosewill THOR V2 Gaming ATX 35k
Thermaltake Chaser MK-I 37k
IN WIN Dragon Rider Black 1.0 - 0.8mm SECC Steel ATX 40kEzek USB3-asok is, a Chaser az mondjuk belső USB3-as, de szerintem állat ahogy kinéz
-
albert8
veterán
CM 692 vagy ha nagyobb kell akkor CM HAF 932
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok!
Ajánljatok már kérlek számítógép házat, ami ütős és mondjuk max 25k... Viszont magas legyen, mert ami most van (504mm magas) az szűkös...
Lehetőleg jól szigeteljen... Vagy ha drágább de nagyon brutál, az is jöhet, persze ne 60.000 Ft-os ház legyen. -
albert8
veterán
válasz Dyrtyho #20349 üzenetére
Arra gondoltam hogy milyen hardverek vannak benne?
ha neked mindegy a minősége akkor nem tudunk ajánlani, mert mi azt tartjuk szem előttha nincs rá 10k-d és most akarsz venni mindenképpen akkor azt vedd ami jobban tetszik mert azok közt mind ugyan olyan
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Jim-Y
veterán
válasz Dyrtyho #20345 üzenetére
Kicsit rakj hozzá, és: [link]
vagy [link]Complete: nekem Shinobim van, ez annyiban más mint a lentebb említett 10K-es tipusok, hogy sokkal jobban van összerakva, jobb anyagból van, masszívabb, és nagyon jól van megoldva a ház szellőzőrendszere, 6-7 venti szerelhető bele, ez mindenre elég. Kicsit túl van árazva véleményem szerint, de a szintén túlárazott Sharkoon T9 Value féle házakat kenterbe veri
Ami a képen van az egy cég egybegépe, a háznak pedig a Shinobi adott alapot, amúgy a BitFenix topicban utánaolvashatsz, hogy a Shinobit milyen jól lehet egyéni kinézetűvé varázsolni ^^ üdv
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Tudnátok nekem segíteni ? Mivel,hogy itt többen azt mondták,hogy ezek a házak amiket én kinéztem az Ipon.hu oldalon,azok elég gyenge minőségűek és nem valami szellős darabok.Szóval tudnátok nekem olyan fekete színű dizájnos házat ajánlani az ipon.hu vagy bármelyik más gépházzal foglalkozó oldalról ami 6-7 ezer forintba kerül,szellős darab,és jó minőségű ? Mert én nem értek ehhez ennyire.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket srácok
best regards, egy fórumozó blogger
-
Jim-Y
veterán
válasz Complete #20343 üzenetére
Az egyiknél van a fedlapon venti lehetőség, a másikon nincs, 10K-es kategóriában ne várj vastag lemezeket, bár nekem is BitFenix-em van, és ennél pont az anyaggal nincs gond^^
Más: nagyon baba szerintem:
Egyébként, ha hajlandó vagy 13-14K-et is rákölteni, akkor a BitFenix Shinobi-t ajánlom -> [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Complete #20339 üzenetére
BitFenix [Merc Alpha/Beta, Outlaw]
Sharkoon (bár ezeket nem tartom olyan jó házaknak) Terea, T5 Economy,MS120/140
Aerocool QS-200/QS-202 ez 1az1-ben Sharkoon minőség, szerelni jó, 10-12K-ért jó vétel lehet
CoolerMaster RC 330/360/370/430
NZXT Source 210, Tempest 410 (de ez drágább lesz)
Xigmatek Asgard I/II/III
FractalDesign CORE1000 -letisztult de a kategóriához híven vékony lemez -
Dyrtyho
őstag
Lassan meglesz az új házam,már csak azt kell tudnom,hogy melyiket vegyem meg
best regards, egy fórumozó blogger
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz kutkut #20323 üzenetére
BitFenix Merc Alpha
Nekem ez jön be igaz nem tudom mennyi hely van benne (CPU Hűtő)
Második NZXT
Tarea nálam ki lenne lőve "Max. height CPU cooler 16 cm" miatt nem férne be a hűtömAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
albert8
veterán
válasz kutkut #20326 üzenetére
Igen adnak
igazáből mindhárom ház jó
csak nekem külsőre és belsőre ez tetszik a legjobban
ha neked nem akkor nem kell ezt venni és kész
Másodiknak viszont a Bitfenixet mondanámFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Complete
tag
10ezres kategóriájú atx-es házak közül még mindig leginkább a cm 430-at ajánlanátok?
Mostanában kicsit le vagyok maradva ház témában,de régen emlékszem ez volt a menő
(tök átlag gépem van semmi extra hűtő vagy ilyesmi, 3 vinyóval)[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
-
kutkut
addikt
Sziasztok! A következő 3 jelölt közül melyiket választanátok?
BitFenix Merc Alpha
Sharkoon Tarea
NZXT Source 210Ja, és még egy hülye kérdés: A házon lévő USB-ket hogyan kötöm össze az alaplappal? Mármint, adnak a házhoz kábelt? Ha nem, mennyi egy ilyen?
Köszi.
Meizu MX3 32GB
-
TaaT
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem ha egy háznál nettó és bruttó súly van megadva, a bruttó súly a csomagolással együtt (doboz stb) értendő?
Give them hell Ukraine!
-
TomiLi
addikt
Van valakinek Xigmatek Elysium-a? Ez a ház milyen anyagból készült? Acél és műanyag?
Bogyorisz
-
naszvalo
tag
válasz kutkut #20315 üzenetére
szia.abból hogy alsó tápos csak előnyöd származik.a mostani házak általában alsó táposak.A ház előlapja teljesen rácsozott,és porszűrővel van ellátva.Tehát ezen át szellőzik.az alaplapodon lévő usb 3-at természetesen ki tudod használni,ha az usb 3-as eszközt közvetlenül az alaplapra dugod hátul.Én ennél a háznál elegánsabbat ezen az áron nem tudok.nekem is nagyon tetszik.Olyan CM690 beütése van,csak króm csík nélkül.jó kuckó,szerintem ajánlott vétel.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Nemrég jártam erre tanácsot kérni, milyen házat vegyek... Kaptam néhány ajánlatot, amik közül a Sharkoon Tarea tetszett a legjobban. Ez olyan 10-11k-ért kapható, a keret is nagyjából ennyi lenne vagy inkább kevesebb. Lenne pár kérdésem:
Abból van valami hátrányom/előnyöm, hogy alsó tápos?
Ez most nagyon hülye kérdés lesz, de elölről hogy szellőzik? A képeken nem igazán látszik...
Ha nincs rajta USB3.0, attól még ki tudom használni az USB3-as alaplapomat (ASROCK H61M/U3S3)?
Így visszanézve a kérdéseket, mindegyik elég noobra sikeredett, de remélem, nem haragszotok.
A másik, hogy tudtok ajánlani valami mást ehhez hasonló árban, (elegáns) dizájnban?
Vagy most inkább vegyek vmi olcsóbbat, és ha majd kell az USB3, akkor vegyek hozzá egy "rendes" házat?Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
TomiLi
addikt
válasz polaar #20309 üzenetére
Most nem azért de akárhogy is nézem a lapod, ezen nincs USB3.0! Csak2.0!
Lapkakészlet: 1.Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 ports on the back panel, 6 ports available through the internal USB headers)
Szerk: Amit bsh ajánlott, az lesz számodra a megoldás!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
polaar
tag
Köszönöm uraim!Végül rendeltem egy enforcer-t,tetszik külsőre is
-
TomiLi
addikt
-
törölt tag
válasz polaar #20300 üzenetére
Furcsa lenne, ha az említett házakba nem férne el egy 29 centis. Bár időm most nincs jelenleg utána nézni, esetleg majd délután. Nekem a Blackhawk jön be, az ára is még barátságos. Az Enforcer-t ha kell hátra dugható USB3 is, akkor nem ajánlom, mert annak belső széles alaplapi az USB3 csatlakozója, ha nincs olyan alaplapod, nem fogod tudni bekötni/ használni. (Egyébként nekem is tetszik az Enforcer...
Egyébként van még a Gigabyte Sumo Alpha is, ezen is van USB3, 20eFt körül van, csak nem tudom még milyen az USB3 csatlakozója, alapos tesztet, képeket nem találtam még róla.
[ Szerkesztve ]
-
polaar
tag
A CM Storm Enforcer-be elfér egy Asus GTX580 DCII normálisan?Megéri az a ház?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré