Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
válasz copass #81999 üzenetére
Átlagemberekről volt szó, átlag felhasználásról, mint én (lásd párbeszédemet Synthwave-vel). Kizártnak tartom, hogy a 111g-os egér miatt bármiféle problémám jöjjön elő, amely egy 80g-os egérrel nem lett volna. 100év múlva sem, ne dramatizáljuk ezt túl. A HC gamer másik sütemény.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
copass
veterán
válasz Sirandrish #81998 üzenetére
hosszútávon jobb a könnyebb, később jönnek elő majd a problémák.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Sirandrish
legenda
Nem akarok belefolyni a vitába de ne izéljünk már hogy egy átlagembernek a 100g-s egér már "megterhelő"...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
copass
veterán
egy 70g egér után minden nehéz lesz!
én is úgy voltam vele hogy ó jó nekem a 90-110g-s egér. rival 310 88g ott csücsül a dobozában hónapok óta, mert az xtrfy m4 70 grammját piszok könnyű megszokni ám és nem akarsz nehezebb egeret.
ha beleülsz egy versenyautóba, nem jó utána visszaülni a szériába!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Xelo
addikt
-
ferni
őstag
Esport és Esport között is nagy a különbség ám.
CSGO-ban 85-90g-nál nehezebb egeret nem igen használnak és ez már nagyon a teteje.
Saját sportpszichológusuk van a csapatoknak, dietetikusuk, rendszeres testmozgásra is ugyanúgy odafigyelnek. Nagyon komoly dolgok mennek már a top szcénában.Az hogy milyen nehéz az egér nem attól függ ki mennyire erős, egyszerűen nem optimális egy nehezebb egér még egy egész slow paced FPS-re se, mint a CSGO, nem hogy egy sokkal pörgősebb játékra. Ezek tények.
-
Amerigo57
őstag
sid87
Nézd meg a Razer Viper Ultimate egeret.
Itt most akciós , Link:
Jobb , mint a Logitech G903 + hosszabb akkumulátor idő.
ASUS ROG PUGIO II teszt .
Razer Viper Ultimate teszt . -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezzel nem mondtál újdonságot (mondjuk a Quaker prók/high-skillerek között is többségben vannak a jó karban lévő emberek, bár köztü(n)k akad Princetonon végzett matematika professzor is, az átlagéletkor meg inkább már a 30/30+ felé tendál, szóval a community nem reprezentatív a konzol shooterek, CS meg a battle royale-ok halmazában ), de ettől függetlenül a könnyebb beviteli eszköznek megvannak a maga nem csak szubjektív, de objektív előnyei is, amiket próbáltam fentebb nagyjából körvonalazni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
sid87
senior tag
Úgy láttam a ASUS ROG PUGIO II-ről nem nagyon volt még szó, mi a véleményetek róla?
Logi G903-al szemben rosszabb? Vagy ár érték-ben jó?
Köszi!iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Xelo
addikt
válasz Synthwave #81987 üzenetére
teljesen igazad van abban, hogy nagyon nem mindegy az a 10+ óra haverokkal ökörködéssel telik-e, vagy céltudás gyakorlással, és abban is hogy az ázsiai országokban általánosságban sokkal egészségtudatosabban élnek az emberek, akár a táplálkozást nézzük, akár az életmódjukat. nekem a párom ázsiai, ezért viszonylag gyakran utazok keletre, tapasztaltam a dolgot. én főleg az amerikai/európai esport scene-re gondoltam, amikor a hozzászólásomat írtam, de ha az ázsiaiakat nézzük, azért komoly különbség van fizikumban egy európaihoz viszonyítva. az ázsiai férfiak általánosságban jóval alacsonyabbak, véknyabbak, tehát azt továbbra is fenntartom, hogy lehet valakinek mondjuk 100gramm megmozgatása hosszabb távon megterhelő, másnak meg nem az. és ezt nem azért mondom, mert hogy én egy kigyúrt állat lennék, tökéletes izületekkel, abszolút nem így van, csak tudom hogy az emberek nagyon különböznek egymástól az adottságaikat tekintve (észben, kitartásban, ügyességben, erőben, mindenben).
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah megjött az Acer Predator Cestus 510es egerenytű, és tesztelgettem/fogdostam egy picit.
Első blikkre az én nagy kezemhez szuper, kényelmes, és remekül kézreáll. Az tuti hogy kiskezü emberkéknek egyáltalán nem ajánlom ugyanis az oldalsó gombok közül az elsőt, még én is alig érem el, mármint én éppen elérem, de kissebb kézzel problémás lenne szerintem. A jobb oldalsó "panel" is cserélhető ugye, és amit gyárilag raknak rá, az szerintem kényelmetlen...gyorsan ki is cseréltem a "laposabb" elemre, és azzal már hibátlanul simul a tenyerembe.
A szoftvere lényegretörő, így hibátlanul személyreszabhatjuk a rágcsálónk világítását, vagy épp DPI értékét. Egy profilhoz 5 érték állítható, amit az egeren lévő gomb segítségével lehet váltogatni, szóval ha mondjuk a 800 DPI nem jó, mert te 802-t akarsz, akkor az is megoldható
Nem vagyok egy RGB rajongó, de a vörösen púlzáló predator logo (amit én állítottam be persze), azért tetszetős
Az egyedüli dolog ami nem tetszik annyira az a görgő, kicsit negézkesnek tünik a tekerése...remélem ez szokhatóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért a legtöbb eSportoló (az engem érdeklő játékokban legalábbis) elég jó fizikumnak örvend (ami nem egyenlő azzal, hogy szét van gyúrva). Az ok egyszerű: ép testben ép lélek. Koreai/kínai Starcraft (meg asszem' LoL) próknak pl. kötelező napi edzőterem van stb.
Egészségesen könnyebb huzamosabb ideig egy magasabb nívón játszani, jobb a koncentrációs készség, a reakcióidő.
"hanem azért mert napi 10+ órákat a gép előtt ülve gyakorol."
Ez önmagában nem jelent semmit (meg a többség közel sem ennyit gyakorol); sokkal fontosabb, hogy a practice-ra szánt időt MIVEL töltöd, tipikus minőség >>>> mennyiség esete. 2 óra célzott, tudatos tréning százszor többet ér, mint 20 óra half-hearted bambulás. Ha a sikerhez elég lenne csak annyi, hogy minden nap 10 órát gyakorolsz, minden ötödik géjmer profi volna.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam nézek valami karácsonyi akciós egeret, de még nem találtam, gondoltam egy kérdést itt is megér.
1. Mennyi a keret?
25 kb
2. Használtpiac játszik?
ha szinte új álapot
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen
4. Mire használnád az egeret?
Csak munka
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip, de akár palm is
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18,5 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Mindegy
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Bal kezes vagyok!
Vezetéknélküli legyen mindenképp, beépített akksi jó lenneAmiket eddig néztem:
Logitech G903 (tudom, drágább mint 25, talán ki is fizetném, ha nem lenne itt sok rossz vélemény róla)Jelenleg Microsoft sculpt mobile mouse-t használok.
Megköszönném ha esetleg lenne valami ötletetek.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
szokika66
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem két mmo-s egeret. Az egyik a razer naga trinity a másik pedig a corsair scimitar elite . Ti melyiket ajánlanátok? A razerről sok rosszat olvastam, hogy elég problémásak.
Köszi előre is!
-
-
failed
tag
meg is van a rival 3, ma ki is próbáltam. kényelmesnek tűnik, úgy érzem az előre-hátra gombok és a szenzor is(!) jó helyen vannak. hangja kicsit mélyebb, mint az mx518é. görgője átlagos, de pontos és jól kattintható. kb ~20 grammal könnyebb, mint az 518, de nekem ez nem nagyon tűnt fel, nem emelgetem szerintem annyit. vagy már csak fel sem tűnik... nem recseg, nem ropog, masszív darabnak tűnik. QcK+-on hozta a megszokott "csúszást". Mivel sokkal-sokkal nagyobb felületű rajta a tappancs, mint az 518-on, féltem hogy kicsit jobban fog "tapadni", de nem.
hátrányként azt kiemelném - és ha nem hülyék, akkor ezen változtatni is fognak -, hogy ss engine-ben a világításnál nem lehet állítani a fény erősségét.
vagyis van rá mód: az RGB kódnál nagyon alacsony értékeket adsz meg. Nekem úgy halványkék most, hogy
R:0
G:1
B:2Amúgy vakító a fénye. Mondom ezt úgy, hogy kislámpánál ülök, sose teljes sötétségben.
szerk.: nem vagyok nagy rgb mágus, de nekem amúgy kicsit úgy tűnt, hogy nem igazán elhet keverni a színeket. van mondjuk piros, aztán elhúzod egy kicsit a "világosabb" irányba, és máris fehéret kapsz. ugyanez a többi színnel is. olyan, mintha rosszul lenne beskálázva. kicsit teszel bele a 3. színből is, és máris fehéret kapsz, valamilyen árnyalattal.Nem sikerült felvennem telefonnal, majd még dolgozok rajta... de a "Breath" funkciónál nem egyenletes az elhalványodás. Valahol félutón elkezd villogni, mint egy kiégő neoncső és "pislákol". ez elég kiábrándító.
összességében jó cuccnak tűnik, de ez a bazári rész elég ótvarfosh lett.
[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Amerigo57
őstag
Akit érdekel.
A Razer Viper Ultimate egér , itt most akciós.
Link: -
Xelo
addikt
válasz Synthwave #81980 üzenetére
azért azt sem érdemes elfelejteni, hogy nagy különbség lehet ember és ember között fizikumban, erőben, izületek épségében/erejében, stb. nem akarom fikázni a profi esportolókat, de a nagy részük biztos hogy nem az egészségi- vagy izületeik állapota miatt van profi szinten, hanem azért mert napi 10+ órákat a gép előtt ülve gyakorol. bár nem állíthatom, de szerintem többen járnak (vagy jártak a covid előtt) el sportolni, edzeni a fórumozók közül, mint ahányan profi esportolók lennének. valakinek lehet 100g féltégla, másnak meg semmi. ne érts félre, egyáltalán nem nézem le az esportot, de nem arról híres a dolog hogy az ember fizikumát (izmait, erejét, izületeit) erősítené.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Chris Kiki #81979 üzenetére
"Na igen, vélhetően a desktop használat miatt nem érzem az egér légiességének szükségességét"
Egen. Meg a néhány centis tologatás és a nulla emelés-repozicionálás miatt.
Látod, tudtam én.
--------------------------------------------------------------------------
#81978 mckay: yw
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Synthwave #81976 üzenetére
Na igen, vélhetően a desktop használat miatt nem érzem az egér légiességének szükségességét (be szép mondat lett...). A néhány centis tologatás, igen, az megvan. Belőttem 2500-ra a dpi-t, így pont annyit mozdul el amennyit én szeretnék. A gyári 1800 borzasztó lassú volt, a következő 4000 meg már használhatatlanul gyors. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hasznos funkció lesz a szabadon konfigurálható dpi. Egérpadot nem használok. Egy félig-meddig tükröződő asztallapon kell működnie nagy megbízhatósággal. A régi Logi egeremnek ez nem ment, a kínai ilyen szempontból hibátlan, de annak a nyomógombjai használhatatlanok. Az előző egerem egy Microsoft Sculpt Touch Mouse volt (116g). Érdekes egy szerzet ezzel a touch vibrációs scrollal. Két problémám volt vele. Az egyik az oldalsó 2 gomb hiánya, a másik (és ez volt a nyomósabb érv a cserére), hogy a scroll felületnél nem tudni, hogy hol van a közepe. Így rengetegszer a középső egérgomb kattintás helyett, a fel vagy le gombokat nyomtam meg. Szerintem hatalmas ergonómiai tervezési hiba.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Zaied
addikt
válasz Shalee #81975 üzenetére
Ezek kifejezetten széles egerek, eltérő formájuk, ezért attól még hossz esetleg meggyező a méretük még is lehet az egyik kényelmesebb mint a másik. A DA v2 kifejezetten nagy kezes egér. Razer Basilisk V2-re is rápróbálhatsz még. Igaz hogy nagy nehéz dög, de remek és nagy egér a Microsoft Intellimouse Pro is vagy a Steelseries Rival 310. A súly miatt a Razerekkel kezdeném.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Chris Kiki #81974 üzenetére
Azért sem érezheted annyira a diffit, mert gondolom néhány centin toládozod a patkányt és valószínűleg alig vagy egyáltalán nem emelgeted, nem "söprögetsz" vele. A Windows asztal egy dolog, de a fast paced játék teljesen más tészta; minél kisebb a tömeg, annál precízebb lehet a kontroll és annál "pattogósabb", fürgébb lehet az egérkezelés és annál később fáradsz el. Elképzelhető, hogy csak azért zavar téged az 58 gramm, mert túlságosan megszoktad a jóval nehezebbet és nagyon idegenül hat.
Egyes szélsőségesebb esetekben fiziológiai vonzatai is vannak/lehetnek a tömegnek; pl. nekem szó szerint fizikai fájdalmat okoz az ujjaimban és a csuklómban egy 80 grammnál nehezebb darab, ha néhány percnél többet lövöldözök vele, de már az első két 90 fokos elfordulás után tudom, hogy ez nagyon nem lesz jó (viszont már igazából a 80 is sok; itt max. 70 a felső határ, de minél könnyebb, annál jobb).
Meg aztán ott van az is, hogy a pehelysúlyú kurzorkergetők "eltűnnek" az ember kezében, "alig" érzed őket, s ezáltal könnyebben funkcionálnak a kar "meghosszabbításaként", csökkentik azt az érzetet, hogy egy tárggyal dirigálod a pointert/célkeresztet; kellően jó minőségű teflonnal/kerámia talpakkal egy normális padon teljesen légies feeling. Desktopon/irodázni én is elvagyok nehezebbekkel, bár ott sem szeretem.
Ha hasonlattal kellene élni, talán azt mondanám, hogy egy műtét alkalmával okkal használ orvosi szikét a sebész, pedig elméletben vannak olyan mozzanatai a procedúrának, amiket akár egy ólmozott (de csíramentes és kellően megélezett! ) handzsárral is végre lehetne hajtani; a kérdés az, hogy melyikkel lesz nagyságrendekkel egyszerűbb jó eredményt elérni, melyikkel célszerűbb belevágni az egészbe.
[ Szerkesztve ]
-
Shalee
csendes tag
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Synthwave #81970 üzenetére
Köszönöm!
Valószínűleg én vagyok túl igénytelen ehhez, de én nem érzem át ezt a hűha nagy szükségességet, hogy minél könnyebb legyen az egerem. Pedig van olyan, hogy huzamosabb ideig (10 órán keresztül) is használom folyamatosan az egeret. Van egy kínai noname wireless egérkém, az 58g. Engem már zavar, olyan könnyű, mintha egy üres tejfölös dobozt tologatnék az asztalon.#81971
Igen, ezért próbáltam meg megóvni mindenkit a továbbiaktól, pláne a vizuálisabb típusú embereket[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Chris Kiki #81965 üzenetére
Pedig kezdett érdekes fordulatot venni a történet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Chris Kiki #81961 üzenetére
Rengeteget számít, az egyik legfontosabb tényező, mégha a kevésbé keményvonalas/laikusabb emberek sokszor el is próbálják bagatellizálni; (FPS) prók között nem véletlenül nem használ féltéglákat (~105 gramm+) kb. senki sem, és ehhez az esetleges szponzorációknak semmi köze. Tizenpár gramm már nagy különbség.
Dióhéjban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
Y72
Razer Viper (optikai kapcsoló van benne és a szenzora is jó és könnyű is)
Steelseries Sensei Ten
Steelseries Sensei 310Ha minden jól megy hétvégén próbálok pótolni az ajánló táblázatba.
DjTomboy
Legolcsóbb palmos a Tt eSPORTS Iris Optical RGB és a Cooler Master MM530/531.Shalee
Deathadder v2, ha el tudod engedni ezt a futurisztikus dizájnt, ha nem szólj keresünk mást.DEJVID
Szerintem az kb ugyan akkora mint a Deathadder, ezért javasoltam kisebbeket, mert mondtad hogy az kényelmetlen. Itt össze tudod hasonlítani az egereket [link][ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
válasz Chris Kiki #81963 üzenetére
Chris Kiki
Nálam az egyik munkamonitor Predator.
Acer Predator X27P , szerintem tökéletes , mély játékra is. -
Sirandrish
legenda
válasz Chris Kiki #81965 üzenetére
Van nálam egy zsák magaslabda, aztán nem férek tőlük..néhányat fel kell dobnom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Sirandrish #81964 üzenetére
Fura ízlésed van, erről nem szeretnék több infót
-
Sirandrish
legenda
válasz Chris Kiki #81963 üzenetére
Hátha közbe meglátogat egy sárral bekent Schwarzi
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Sirandrish #81962 üzenetére
Háát, ha hozzám a predator érkezne én is izgulnék
-
Sirandrish
legenda
Holnap érkezik a predator...úgy izgulok
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Synthwave #81959 üzenetére
Azt megkérdezhetem miért számít ennyire az egér súlya? 111g, 99g, de lejjebb lehet tornázni, stb. Az asztalon csúszik nem kell tartani. Nem kötözködés, tényleg érdekel!
-
Shalee
csendes tag
Sziasztok!
Régi hű társam kezdi feladni a szolgálatot, így ideje váltanom. Egy Speedlink Decus egérről van szó. Tudom, nem top kategória, de nekem nagyon kényelmes volt évekig, így formára valami hasonlót, de minőségre egy fokkal jobbat keresnék.
1. Mennyi a keret? Lehetőleg 30k alatt.
2. Használtpiac játszik? Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Akár.
4. Mire használnád az egeret? Casual játék.
5. Hogyan fogod az egeret? Fingertip/palm kombója.
6. Mekkora kezed van? 20 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Attól függ, mivel játszok.
8. Egyéb igények? SZÉLES legyen. Nagyon.Köszi a segítséget!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vagy veszel neki egy Logitech G305-öt és le van tudva egy időre az egérkérdés. Ez a legolcsóbb 'gaming-grade' vezeték nélküli, ami tényleg nem egy kacat; az egyik legjobb szenzor van benne és Lightspeed wireless, amivel Quake ligázni is simán, fenntartások nélkül nekiáll az ember, sőt a patkány 99 grammos tömegét is lejjebb lehet tornázni valamilyen könnyebb AAA-s akkuval és egy AA/AAA adapterrel.
Itt pl. 13 400-ra van leakciózva, ami a tudásának ismeretében igencsak megvevős ár – csak ne halogasd sokáig, ki ne fogyjon a készlet.[ Szerkesztve ]
-
mckay
aktív tag
válasz Synthwave #81957 üzenetére
Igen, pontosan ez a dilemma.
Pontosabban az, hogy meddig érdemes ésszerűen elmenni.Nekem - bár 20 éve gép előtt ülök - még sosem volt 6 ezer forintnál drágább egerem. Eddig minden új egerem lenyűgöző volt, hogy azta....!
Nehéz megítélnem ezt az egér kérdést innen alulról közelítve.
Szóval nem az van, hogy ne lehetne karácsonyra megvenni egy 10, vagy akár 20 ezernél drágább egeret.
Csak nehezen fogom fel.
:-)De nem vitatom, hogy van jelentősége a kapcsolat gyorsaságának ha tankozásról van szó.
Szerintem az lesz, hogy veszek egy ilyet is, meg olyat is.
Amelyik nem kell a gyereknek, az lesz az én új egerem.
De előtte mindkettőt kipróbáltatom vele.
És akkor legközelebb már tudni fogom.Köszi!!!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Miért ennyire fontos a wireless? Újonnan ennyiért csak olyat kapsz, ami nem játékra, hanem irodázni való, sem szenzorilag, sem wireless kapcsolat szintjén nem üti meg a mércét, míg vezetékesből már tudsz normálisat is venni.
-
DjTomboy
csendes tag
Sziasztok!
Új egér vásárláshoz szeretném a segítségeteket kérni. Jelenleg egy A4 Tech G7-740dx egeret használok. Ehhez hasonló formájú egeret szeretnék, de vezetékest.
- maximum 10-12 ezer Ft-ot szánnék rá
- újat szeretnék, magyarországon beszerzhetőt
- általános célra használom, játék csak nagyon -nagyon ritkán
- "palm grip" fogással fogom az egeret, csuklótámaszos egérpaddal
- 19 cm a kezem
- 2400 dpi-n használom a jelenlegi egerem
- olyan egeret szeretnék, amin van oldalt két gomb (vissza/előre)Másik gépemhez néhány hónapja vettem egy Logitech G102 Prodigy egeret, ezt szeretem, viszont ha hosszabban használom, akkor nem kényelmes, nem elég magas az egér.
-
mckay
aktív tag
válasz jaffa 2843 #81952 üzenetére
Értem, szóval Logitech, és abból sem bármelyik.
Ehh, nekem nagyon megtetszett, hogy a Logitech oldalán találni olyant (M330), amire azt írják, hogy kompakt méret és hogy ráadásul csendes is
De ezek szerint a késleltetése túl nagy, és feltétlenül ajánljátok vagy az MX szériát, vagy G szériát.Jól van, akkor legyen a G305, annak ellenére, hogy a mérete átlagos.
Thx!
-
mckay
aktív tag
Srácok,
ha a gyerek tankozik meg ilyesmi (és szó sincs E-Sport világbajnokságra készülésről), akkor azért ajánlható a vezeték nélküli technológia?
Úgy értem, hogy ha 10 ezer körül szánunk egérre, akkor annyiért olyan vezeték nélkülit lehet csak kapni, ami nem lesz jó a játékhoz?
-
mckay
aktív tag
Köszönöm, tényleg jól néz ki a Logitech G102, nem túl sárkányos (kínai ízléses)!
És 8000 forintért elég korrekt ajánlat.Valóban, a Logitech oldalán találok is olyan szűrőt, hogy kompakt nézet.
Itt körülnézve látni azért vezeték nélküli megoldást is, nem sokkal többért.
Sőt, az egyikre még azt is írják, hogy csendesebb mint a többi:
[M330]Ha a gyerek tankozik meg ilyesmi (és szó sincs E-Sport világbajnokságra készülésről), akkor azért ajánlható a vezeték nélküli technológia?
-
Y72
aktív tag
Üdv,
BAL kézre keresek új egeret, tudnátok válaszolni / ajánlani az alábbiak figyelembe vételével?:
Eddig Zowie FK1-et használtam, de nem akarok ég egyszer ilyet venni mert a görgő működése nem tetszik, túl erős nekem. Viszont minden más jó volt, a geometria is.
Az alábbi 3 egeret nézegetem, melyik lehet nekem a legjobb ha a Zowie-t vesszük alapnak?:
CORSAIR M55 RGB Pro
STEELSERIES Sensei 310
RAZER ViperA razer kapcsolói (gombjai) jobbak? Szenzor jó? (nincs benne az ajánlott listában).
A Corsair-t választanám az ára miatt, de ha hosszú távon a seelseries jobb akkor inkább azt.
Esetleg van más? Sokat nem találtam. Kínai is jöhet ha jól működik.Volt egy próbálkozásom Aliexpress-ről de olyan egeret küldtek amiben a görgő csak dísznek van és nem működik .
-
copass
veterán
nekem bejön ez a forma. a hagyományos formákpl:model d, g skoll, razer da v2, ms intellimouse pro nem jöttek be. m4, riva 310 viszont hibátlan.
m42-nél sajnos ráálltak az alacsonyabb formára ott már nekem gond lesz a fogással és kisújjal.
de hát ez van."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
ha egy 10 éves gyereknek szeretnék egeret venni, pici pracliba, mit ajánlanátok?
Átfutottam az összefoglalót, és persze nézegettem webshopokat, de nem találok ilyen szűrőt vagy válogatást.
Szóval nyilván jó az, ha világító sárkány van rajta, de, azt hiszem, fontosabb lenne a kényelme.Tudtok segíteni?
-
ferni
őstag
válasz copass #81934 üzenetére
huh.... Minőségre nagyon jó az Xtrfy M4, egy rossz szót nem tudok rá mondani, stabil, egyben van, jó a klikkje, viszont a formája nagyon elszabott.... baloldala belül nagyon bent van, nekem egyáltalán nem adta, itt porosodik nálam, pedig nem tudom azt mondani rá, hogy rossz egér.
Ezt a gearsearch oldalon nem is látszik annyira.Viszont most jön majd az Xtrfy M42, ugyanaz, mint az M4 csak normális formával és 2 db hátsó résszel, amit lehet cserélni és más alakja lesz az egérnek hátul.
[link]
ez garantáltan jó egér lesz.az meg, hogy alacsonyabb az egér és lentebb van a görgője pozitívum, nekem sokkal könnyebb az alacsonyabb egérrel célzoni, ezért is jó az FK2 is.
[link]
Itt RJN beszél a gombok magasságáról az egérnél és én is érzem ,hogy sokat számít, ezért is válaszottam az XM1et, mert ez is egész lent van, mint az FK2-n.Van EC-2, FK2, Xtrfy M4, Razer Viper Mini, Logitech G Pro Wired, XM1 meg egy régi Razer Abyssus 2000 a kollekcióban, van tapasztalat....
[ Szerkesztve ]
-
failed
tag
-
failed
tag
sziasztok
kis segítséget szeretnék kérni:
1. Mennyi a keret? észszerű keretek közt
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? rosszul szerintem.am ~palminkább fingertip
6. Mekkora kezed van? ~18 (kicsi kezem van)
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? alacsony/közepes@750dpi(!)
8. Egyéb igények "előre/hátra" gomb. (mint mx518-on)eddig egy mx518-am volt/van. ezt használom most is. nagyon szeretem, de szerintem évek óta rosszul fogom az egeret, kipróbálnék másik formát.
gondoltam a nagy akcijókban belenyúlok egy ilyen történetbe, max eladom, ha nem jön be.
első körön ezt az egeret nézegettem. egyszerű letitsztult forma, (el?)ismert gyártó. minőségi cuccnak gondolnám, és ha jól sejtem technikailag is új(abb) szerkezet.
Mit gondoltok, vagy mit ajánlanátok?
köszönöm, üdv
szerk, hazudtam... szerintem nem palm, hanem fingertip bocsi
[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Van hasonló egér formára és méretre, mint a Viper Mini? klikkek kicsit kásásak, amúgy forma eléggé bejön. Model O- ami jó lehetne szerintem. 18,5/9 tenyérhez kéne, palm-claw fogás.
-
ferni
őstag
Nem tudom látta-e valaki, de még olcsóbb lett a rufusznál az Endgame XM1.
[link]
Ez még a v1 verzió, de hát ennyiért baszki ajándék, nevetségesen olcsó, nagyon beragadhatott nekik a készleten. Top1 szenzor, a klikk is parádé, pedig ezen még fejlesztettek is, főleg az RGB verzión, ahol Kahli switch van már benne.
Corepad Skatet rendeljetek hozzá, van az is a honlapon, 2000 csak és kapni fogtok nevetségesen olcsón egy nagyon jó egeret.Nekem FK2t váltotta most, barátkozok még vele, de tetszik eddig nagyon.
Viszont akinek kicsi a keze, annak nem ajánlom. 19/10 nem árt hozzá minimum.Razer Viper Minim is volt, de ott a klikk nagyon rossz lett meg az egésznek nem tetszett a minősége, de a klikk volt, ami betette a kaput meg keskeny is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
Nézd, nem akarom tovább ragozni ezt a témát, de érzem, hogy beismerni a tévedésedet a legnehezebb dolog. Ennél hozzászólásokon át maszatolni úgy látszik Neked sokkal könnyebb. Leírom sorban hogyan történtek a dolgok, ha valamit kihagytam nyugodtan jelezd:
Ajánlat kérés vezeték nélküli, max. 25k-s egérre.#81897
Ajánlat érkezik (ennyiért BB, és a kritériumoknak abszolút megfelelő egérre).#81898
Belekötsz az ajánlatba, és ajánlasz a kritériumoknak nem megfelelő egeret.#81906
Megjegyzem, hogy az ajánlatod ezért nem megfelelő.Innentől maszatolás.
Az, meg hogy ez az egér nem jó, szimplán hülyeség. Azért ezt az egeret rajtad kívül tesztelték mások is (szerintem Te nem is tesztelted), és ők teljesen rendben lévőnek ítélték meg. A Te szubjektív véleményed hogy nem jó. A net tele van ennek az egérnek a tesztjeivel, lehet válogatni. Nekem itt van a kezem alatt, arra, amire a kérdezőnek kellene szerintem teljesen jó választás.
-
Zaied
addikt
válasz Chris Kiki #81922 üzenetére
Szerintem olvasd vissza az elejétől. Azt írtam hogy az egyetlen értelmes választás onnan a XM1, a többi vagy drága vagy gagyi.
Meg lehet az a Razer is venni persze, de nem jó egér, ha csak az a lényeg hogy legyen valami otthon vezeték nélkül akkor lehet venni a tescoba vezetékest és levágni a kábelét. Ahogy az agyon akciózott deathadder essential vagy a basilisk hyperspeed sem jó, úgy ez se. Aztán lehet idejönnie az illetőnek panaszkodnia hogy nem jó, hiába lett mondva hogy meg se vegye. Ettől akartam megkímélni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
-
Zaied
addikt
válasz Chris Kiki #81917 üzenetére
Jah hogy csak ez a lényeg oké
Akcióba edigital, gondolom már nincs mert az jó egér.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Amerigo57 #81914 üzenetére
Netes rendelés, így elvileg 2 hétig elállhatok tőle. Megrendeltem, meglássuk
-
Chris Kiki
senior tag
Az eredeti kérdező vezeték nélküli egeret keresett. Kapott rá ajánlatot. Innentől kezdve értelmét veszti ajánlani helyette egy jobb, de vezetékes egeret.
-
Xelo
addikt
válasz Synthwave #81904 üzenetére
whaaat 26pénz g305-ért? én még v 1,5-2éve egy tizesért vettem. korrekt egérke, de az enyémnek a burkolata 1év után elkezdett ropogni, illetve a görgő klikkje hülyéskedik (néha nehéz lenyomni, néha könnyű). a steelseries rival 3 wirelessről még nincs ilyen hosszabb távú tapasztalatom, de so far jobb minőségű cuccnak tűnik mint a g305.
-
Amerigo57
őstag
válasz Sirandrish #81905 üzenetére
Sirandrish Az Acer Predator Cestus 510 egér szenzora PMW 3389DM ,
tehát az egyik legjobb szenzor.Ennyit bőven megér . Link:
Ha nem jönne be a fogása , formája , visszaviszed.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Sirandrish #81912 üzenetére
Ha jól emlékszem/tudom ez most a top szenzor. Önmagában viszont nem feltétlen jelent bármi mást, ezen kívül is sok helyen lehet hibázni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
De akkor az jónak számít? Kinézetre nekem tetszik...kicsit olyan futurisztikus..vagy épp nagyon
-
Zaied
addikt
válasz Chris Kiki #81909 üzenetére
Chris Kiki
Lehet hogy vezeték nélküli, de nem is túlzottan jó. A DAv2 viszont jó. Akkor már tényleg inkább a G305, de az meg rablás, aquaba 13ezer a fehér.Synthwave
Hiába 3389 nekem ez már meredek kinézet a hétköznapi kényelmes használathoz, de legalább az jó lehet benne.DEJVID
Legolcsóbb palmosnak a Tt eSPORTS Iris Optical RGB és a Cooler Master MM530/531 szokott ajánlva lenni. Ha nem játszik akkor még a Microsoft Intellimouse Classic is szóba jöhet. Mostanában viszont lehet hogy akad jobb akció is. Zowie EC2 se lenne rossz pl.[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Kellene egy egér apámnak. Most egy g9-et használ, múltkor próbálta a Deathadder-emet, azt nagynak érezte.
Játékra nem használná, de fontos lenne a kényelem, mert sokat ül a gépnél. Palm fogást használ. Vezeték nélküli is szóba jöhet, de nem feltétlen fontos. Mindenképp valami minőségi(bb) darabot szeretnénk, de mivel nem játszik, nem tudom, meddig lenne érdemes elmenni.
Vannak ötleteitek? Az mx518 szerintem megfelelne neki, de kiváncsi vagyok mit ajánlotok. Árban annak a környéke, vagy alatt lenne a cél. -
Chris Kiki
senior tag
válasz Synthwave #81907 üzenetére
Na, most ezt mire írtad? Mert én arra reagáltam, hogy a belinkelt 20k-s egér wireless, amit Zaied beírt, hogy DA v2 18ezer pedig vezetékes. Nem összehasonlítható a kettő. Technikai paramétereket én nem említettem.
-
Sirandrish
legenda
válasz Synthwave #81904 üzenetére
"A kétpálcás tégladizájn 3389-et rejt."
Jól sejtem hogy ez nem valami prémium cucc ?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Chris Kiki #81906 üzenetére
Meg 111 gramm és 5G lézer.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predator2 #81895 üzenetére
Veszel egy ilyet, oszt jónapot.
Ennyiért ajánlott wirelessből nincs nagyon választásod. Van még a G604, amiről van tesztünk is, de az nehéz.
------------------------------------------------------------------------------------------------
#81903 Zaied: A kétpálcás tégladizájn 3389-et rejt.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Sirandrish #81901 üzenetére
Passz milyen szenzor van benne?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gyonyoruwok #81892 üzenetére
Csak olyan van ott...
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest