Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Már rögtön jobb kézzel kellett volna megtanulnom egerezni, egyszerűbb lenne az élet.
Nálam még az is fura, hogy bal kézzel használom, de nem mutatóujjal klikkelek, hanem középső ujjalDe ma volt először egész napos használatban a Viper, és igen, tényleg jó egér, utána a régi olyan fura volt, mintha mindig is az újat használtam volna.
Nem bántam meg, remélem jó sok évig bírja majd.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
-
sid87
senior tag
válasz copass #82067 üzenetére
Köszi!
Igen, alapból egy sort görgessen, de ha erősen meggörgetem, akkor gyorsuljon be, mint az egér kurzor mozgása is, hogy ha lassan viszem akkor finoman megy, ha megrántom akkor átugrik a másik monitorra.
Microsoft egerem tudott ilyet:
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Köszönöm!
Megvettem Emagról a Razer Viper Ultimatet. Bár nem értem mi kerül ezen ennyibe, egyelőre tetszik, viszont nem látom hogy miért jobb mint egy 8 ezres egér.
Viszont nem találom a beállításokban a görgetés sebességének növelését, ha pl lassan görgetek egy sort haladjon, de ha gyorsan görgetek akkor jóval többet. Ez hiányzik nagyon.
Erre van ötletetek esetleg?iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Úgy láttam a ASUS ROG PUGIO II-ről nem nagyon volt még szó, mi a véleményetek róla?
Logi G903-al szemben rosszabb? Vagy ár érték-ben jó?
Köszi!iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam nézek valami karácsonyi akciós egeret, de még nem találtam, gondoltam egy kérdést itt is megér.
1. Mennyi a keret?
25 kb
2. Használtpiac játszik?
ha szinte új álapot
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen
4. Mire használnád az egeret?
Csak munka
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip, de akár palm is
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18,5 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Mindegy
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Bal kezes vagyok!
Vezetéknélküli legyen mindenképp, beépített akksi jó lenneAmiket eddig néztem:
Logitech G903 (tudom, drágább mint 25, talán ki is fizetném, ha nem lenne itt sok rossz vélemény róla)Jelenleg Microsoft sculpt mobile mouse-t használok.
Megköszönném ha esetleg lenne valami ötletetek.
-
sid87
senior tag
Microsoft Explorer Touch Mouse vs Logitech Wireless Mouse M515
Ez lenne a kérdés. Melyiket ajánlanátok jobban? NEM játékra kell. Legalábbis csak hébe hóba pöcörgök valamit. Nem vagyok a tapipados scrollozás ellenzője, simán jó lehet. A Microsoft egere 4300ért jó vétel lehet?
-
sid87
senior tag
Szombat óta van Logitech RX 1500am, eddig kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Most ezzel az új egérrel, játék közben villog a kurzor, eddig nem volt ilyen.. Mit lehet tenni?
-
sid87
senior tag
Sziasztok
Szerintetek ez jó egér?
Bal kezes vagyok, nem szoktam egérrel játszani, netezésre kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest