Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz Ryan_Sanchez #83093 üzenetére
Cseréltesd ki valószínű illesztéshibás.
-
Sirandrish
legenda
válasz Ryan_Sanchez #81897 üzenetére
Ez a Acer Predator Cestus 510 milyen?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zaied
addikt
válasz Ryan_Sanchez #81897 üzenetére
Mikor egy DA v2 18ezer?
-
Lavar
aktív tag
válasz Ryan_Sanchez #81779 üzenetére
Én megrendeltem.
DA v2-őm van, de én 18k-ért vettem egy hete. Ha ideér jövőhéten a Gladius és jobb lesz, akkor még el tudok állni tőle, ha nem ér ide, akkor marad a Razer.Egy korábbi hsz-ben csupa jókat írtam a v2-ről, de nálam is előjött a gyári hibából fakadó recsegés, ropogás. Nem vertem az asztalhoz, pár napja egyszer csak felfigyeltem az érzésre, meg hangra. Egér jobb oldalán, a hozzám közelebb eső részen, nagyon minimálisan, de érezhetően benyomható a ház, gagyi az illesztés, recseg, ropog, ha hozzáérek vagy emelem az egeret.
Van róla több videó is youtube-on, sokaknál előjött a hiba, redditten is van róla poszt, de ha jól emlékszem itt is említette valaki. Nem vittem eddig vissza és nem is akartam, mert megint csak a pénz járna vissza, és keresgélhetnék kényelmes egér után.
De ahogy nézem ez a Gladius 2 is tényleg hasonló csak nem tudtam róla.
Az előző egerem is 110g volt, ahogy a Gladius is, így vissza tudnék szokni rá, bár kétségtelen, hogy ezt a 80g-os v2-őt jobb használni. Ahogy nézem a talpak, kábel, szenzor is jobb, szóval jóformán minden tekintetben az asusnál, de ha az is kényelmes és rendesen össze van rakva akkor jó lehet, a cserélhető kapcsolókkal meg kb. örökélet+1 napig elvan. Ezeket az új razeres optikai kapcsolókat nem tudni még, hogy ténylegesen meddig bírják.[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz Ryan_Sanchez #81781 üzenetére
Még a sajátom nem jött meg. Próbáltam csak. Nem vettem észre anomáliákat.
-
dannyl
addikt
válasz Ryan_Sanchez #81779 üzenetére
Pont most váltok DA-ról Gladius II Origin-re. Nekem jobb az ASUS fogása. Egyelőre nem mondanék ítéletet. Az ASUS forrasztás nélkül cserélhető Omron mikrokapcsolós, illetve 2 cserélhető kábelt is adnak hozzá. Szóval extrákban jó, a többit meglátom.
-
Vanir
veterán
válasz Ryan_Sanchez #69529 üzenetére
Jóféle Alis félig fake/refurb DeathAdder 3.5G-vel próbálkoznék a helyedben. [link]
Vagy apróról bármit, ami a Trust méreteivel megegyezik, a keretedben benne van, és az itteni ajánlóban és/vagy összefoglalóban szerepel. -
TeebyKay
őstag
válasz Ryan_Sanchez #69531 üzenetére
Ez egy szar egér.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Ryan_Sanchez #69529 üzenetére
Bár kézméretet és fogást nem írtál, de így elsőre Logitech g102 ebayről, vagy társairól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest