Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz egymegegy1 #84275 üzenetére
Nem válaszoltál az összefoglaló kérdéseire, anélkül nehéz a precíz ajánlás
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
A megfelelő adatokkal lehet olyan egeret ajánlani neked, ami egyrészt megbízható és jó, másrészt még kényelmesebb is lehet, mint a régi
Neked a jelek szerint még az sem jutott eszedbe, hogy nem mindenki ugyanúgy fogja az egeret. Amikor én kerestem újat, leírtam a kérdésekre a válaszaimat és kiegészítettem azokkal a szempontokkal, amikre szükségem volt. Kaptam ajánlatot, választottam a javasoltak közül, és azóta is elégedett vagyok. Ugyanakkor a topicban legtöbbször javasolt egerekkel nem lennék elégedett, mert nem illeszkednek ahhoz a fogáshoz, ami nekem kényelmes.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz CsabaSteel #83988 üzenetére
Ha ez igaz lenne, akkor teljesen felesleges lenne a topic.
-
-
Wolverine
félisten
válasz CsabaSteel #83679 üzenetére
Ott a kérdéslista a lap tetején az összefoglalóban, válaszolj mindegyikre, és precízebb segítséget kapsz.
-
Wolverine
félisten
válasz Yodamest #83590 üzenetére
A szivárványozás engem is idegesít, első dolgom kikapcsolni, ahol csak lehet. Ha nem lehet, akkor nem veszem meg... Bármi mással együtt tudok élni (egy ideig).
-
-
Wolverine
félisten
Izzadás ide vagy oda, végül a Zowie EC1-A lett a nyertes, tegnap át is tudtam venni végre, és egyelőre remeknek tűnik
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #82001 üzenetére
Synthwave már írt egy kissé extrém példát
-
Wolverine
félisten
Köszi. Egy dolgot elfelejtettem említeni, izzadós a tenyerem nem is kicsit, és ahogy láttam, az EC1-B-re írtak olyat, hogy a felülete így nem az igazi...
-
Wolverine
félisten
Valami azt súgja, hogy egeret kell cserélnem, az utóbbi 2 napban a bal klikkelés finoman szólva is hektikussá vált... vagy nem kattint, vagy 2-3-at egyszerre. (forrasztani nem tudok, és Szombathelyen aligha találok olyan embert, aki tudna javítani) A jelenlegi egér a topicban nagyon nem ajánlott (hogy finoman fogalmazzak) Tesoro Gungnir, de mivel ingyen nyertem pár éve a Tesorótól, nem volt okom, hogy ne fogjam be
1. Mennyi a keret? - Jó lenne 20-25k-ba beleférni.
2. Használtpiac játszik? - Elkerülném.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - Európán belül megfontolom, de országhatáron belül preferált.
4. Mire használnád az egeret? - Nagyrészt alap userként használom, de azért játszom is. Olyasmi kéne, ami strapabíró és a gyors, strapás klikkeldéket is túléli, mint mondjuk egy Diablo II volt.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Szigorúan palm. Ami már volt, és kényelmesnek találtam, az a klasszikus MX300, MX518 és a Steelseries WoW MMO Legendary Edition.
6.Mekkora kezed van? - 19 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - Az alappal elégedett szoktam lenni, eddigi egereimnél ez 1200-1800 dpi közti értéket jelentett.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - Minimum 5 gomb kell, a hüvelykujjamnál levő 2 gombhoz hozzászoktam az utóbbi 15 évben De ha ennél is több van, annak még jobban örülök.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz misirulez #79062 üzenetére
Nem irreleváns. Ha szar kéztartással fogod az egeret - mert nem megfelelő méretű a tenyeredhez és az általad preferált fogáshoz -, akkor pont ilyen tünetek fognak jelentkezni. Ha segítséget kérsz, adj infót, erre van a kérdéssor. Ha nem adsz infót, nem lesz segítség sem, és akkor lehet sértődni, hogy ignorál mindenki.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz F-ECT$ #78832 üzenetére
Szerintem itt az Essential pont azt jelentheti, hogy lecsupaszították, vagyis csak az van benne, ami esszenciális a működéséhez
-
Wolverine
félisten
válasz milan07 #78357 üzenetére
Hogy tisztább legyen: azt javasoltad, hogy vegyen egy 20 éves használt Swiftet egy új középkategóriás autó helyett, mert neked az jobban bejött...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest