Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Sziasztok, egy barátom visszaküldte gariba az alzának a Viper V2-t, mert a görgője elkezdett összevissza érzékelni.
30 napot írtak rá, hogy válaszolnak, mi ennek a megszokott menete kb? Valószínűleg újat küldenek ugye?
Ilyenkor amúgy csak annak lehet visszaküldeni, akitől vetted, magának a Razernek nem?
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz 0xmilan #100818 üzenetére
Pont az egér magassága hiányzik az M4nek, ha megnézed azért ennyire erőltetett neked a kéztartásod, mert alacsony az egér.
Felfelé hajlanak az ujjaid, nincs egy szintben a kézfejeddel, mert az érintkezési pontod túl alacsony.
Most ha böngészek én se mindig így tartom az egeret, ez játék közben van főleg, de ahhoz nekem eléggé bevált.
Tényleg van egy kis fingertipes érzésed is, de mellé stabilitásod is.
De sok év meló volt ide eljutni azért, rengeteg egér meg jàték után jött a megvilágosodás, hogy ez kell nekem. Legutolsónak egy DA v2 Miniről váltottam erre.
Eddig nem is volt semmilyen más alternatívám új egérhez, de ez a Nitrite Labs Carbon XT1 jónak fest el kell ismerni.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz juuzer #100618 üzenetére
Én emiatt nem vennék új egeret munkára.
Munkára több mint jó az a Rival 3 Wireless. Annyi, hogy vedd lejjebb a polling ratet, munkára bőven elég a 250 hz, de még a 125 is, sokkal később fog lemerülni az elem.Elem témára meg venni kell tölthető elemeket, így olyan mintha csak akksit cserélnél benne, mindig van kéznél másik kettő, amit rakhatsz is a tölteni ha lemerülnek ezek.
Van az Ikeában elemtöltő ami nagyon jó minőségű.
Meg van tölthető elem is, ez 2450 mAh, sokáig bírja.
De van az oldalon egybe pakk is ezekből.
Nekem meg elég sok embernek is ez vált be, ezzel kétlem olyan hamar lemerülne.
Persze vannak könnyebb opciók, de azokat sűrűbben kell tölteni ugye ha kisebb a kapacitása.
Ha nagyon akarsz egeret váltani én már elemes egeret biztosan nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz kiralytom #100609 üzenetére
egyáltalán nem olyan alacsony az, sőt
én sensim az a te dpi beállításodon az 0.45 lenne és próbálkoztam ennél alacsonyabban isamúgy tedd fel 1600 DPI-re és rakd be 0.37-re, az a mostanidon 0.555t jelent
az egy jó sens, de ha nem érzed a kontrollt én még lejjebb vinném....lehet ennél is lejjebb vinni a senst szépen fokozatosan, én tudom ajánlani, én is fokozatosan vittem mindig lejjebb és tanultam meg vele játszani, egyszerűen konzisztensebb az aimod minél lejjebb mész, ez egy szimpla tény, persze itt is van egy határ mikor túlzás már, mert pl nehezebb már tisztázni a pozikat, ezt a határt ajánlott megtalálni
lehet az is bajod, hogy csuklóból játszol, ami a DA v3hoz nem a legjobb megoldás, próbáld a csuklódat fixálni és többet dolgozni karból és a tényleg csak a mikrokorrekciókat megoldani ujjakból, csuklóból stb
persze van akinek a nagyobb sens fekszik, de az a kivétel, átlag játékosnak általában segítség ha lejjebb hozza a sensit CS2ben, Valorantban
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz kiralytom #100577 üzenetére
Lejjebb vetted már a sensit annyira hogy érzed a kontrollt újra?
Lehet sokat kell levenni, de meg kell jönnie az érzésnek.
Én Tigér ICE talpakon használtam a DA v2 Mini-met, kicsit túlgondolod ezt az egértalp dolgot szerintem.
Milyen DPI-n és mekkora sensivel CSzel?
Nincs az egérpadod agyonhasználva?
Minél könnyebb az egér annál kevésbé lassítja le egy egérpad vagy egy egértalp.
Hidd el hogy a sensi a megoldás nagyobb százaléka. Addig felesleges is továbblépni.
Egérpad a következő ami tud segíteni, az egértalp az ilyen nagyon finomhangolásra való, mikor tudod mit keresel, de te ettől nagyon messze vagy még, az az utolsó dolog amihez nyúlnod kéne kb.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz FireKeeper #100448 üzenetére
de viszont ezek top minőségek, a létező legjobb és leggyorsabb wireless technológiával
van mire elkérni, de ezeket egy átlag felhasználó tényleg nem érzi és nekik lehet felesleges ennyit költeni rá
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #100429 üzenetére
Engedjétek már el ezt az Artisan mániát CSre.
Az a baja, hogy túl gyors a dolog azt Artisant ajánlunk neki, ami minden csak nem lassabb.
Fog jönni végre kontroll padja az Artisannak is, de addig nem írjunk már hülyeségeket neki, mert Artisan.Egyelőre vegye lejjebb a sensit azt kész, ha úgyse oldódik meg majd lehet lassabb egérpadot venni.
-
ferni
őstag
válasz kiralytom #100413 üzenetére
Igazából tudom miről beszélsz, ismerem ezt az érzést amit leírsz, de hidd el hogy a sensit kell lejjebb venned. El fogod érni azt a sensit mikor érzed újra a kontrollt.
Örülj neki hogy még alacsonyabb sensivel tudsz játszani, az általában jó dolog a CSben.Razer egértalppal sincs semmi gond meg az egérpadod se gyors.
48 cm/360° meg egyáltalán nem számít lassúnak.
A leglassabb sensi, amivel játszottam pl Valorantot több ideig az 86,85 cm/360°, de a CS2ben se játszok 80 cm-nél többel.
Ez kb 1600 DPI, 0.3 sens.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz kiralytom #100408 üzenetére
Először is ez természetes, idő kell amíg megszokja az ember a könnyebb súlyt, de utána elmondhatatlanul jobb.
Másodjára meg nyugodtan vedd lejjebb a sensit, én is nagyon alacsony sensivel játszottam alapból is, aztán egy 60 grammos egér után lett egy 40 grammos és lejjebb vettem a sensit, mert úgy volt jó. Nyugodtan lejjebb veheted amíg nem érzed újra stabilnak a dolgot.
Illetve vegyél lassabb egérpadot.
Jelenleg milyen egérpadot használsz illetve mekkora az egérpad és milyen FPS játékokkal játszol?
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Megjött a legújabb fingertipes egér.
G-WOLVES HTR 8K WIRELESS MOUSE
Méretben olyan HSK Plus körülbelül csak keskenyebb a vége jóval, érdekes forma lett.
10$ kedvezmény az ELO kóddal ha valaki előrendelné.
[ Szerkesztve ]
-
-
ferni
őstag
válasz gyuribácsi88 #99501 üzenetére
Ezek közül nem is kérdés, hogy a leírtak alapján a Cobrát választanám.
Többi felejtős szerintem. Ez is kisebb azért.De én már nem vennék ennyiért vezetékes egeret.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz gyuribácsi88 #99499 üzenetére
Milyen egeret használtál? Kényelmes volt?
-
ferni
őstag
Hát a G-Wolvesnak van a Razer mellett az egyik legjobb Wirelesss technológiája.
Nekem HSK Plus van és nagyon rendben van.
Persze anyaghasználatban gondolom fasorban sincs, de jók ezek az egerek nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz nfsu17 #99192 üzenetére
Nekem egy alapból 170-180 dolláros egerem van, amit 1, max 2 hónapot használt más és úgy vettem meg, én használtam 1 hónapot és elkezdett rakoncátlankodni benne a görgő... TTC Gold encoder.
Sajnos ez benne van a pakliban, nem tudsz mit csinálni.
Szerencsére meg lehet csináltatni, forrasztattni kell bele egy újat azt kész. -
ferni
őstag
válasz Evil Snowman #99174 üzenetére
"Viper V3-ból jelenleg csak a Hyperspeed van, ami az adott modell család olcsósított változata. V3 Pro-ról még semmi hír jelenleg."
Hogyne lenne.
Profi CS2 versenyzők élesben használták már az év egyik legnagyobb versenyén meg egy előtte lévőn is. 3 profiról fix tudok, akik használják.[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
"Miért ilyen negatív a megítélése?
Utodnak egy R.A.T. 8+ van kiszemelve.
Változott-e a közvélemény?""annyira elvakultan és értelmetlenül tolja mindenki az anti-madcatz vallási dogmákat, hogy senkinek sem tűnik fel mit kérdeztem - talán végig se olvasta senki vagy olvasta csak nem értelmezte..."
Le van írva miért rossz, mert meg lett kérdezve miért negatív a megítélése, majd le van cseszve mindenki, mert leírták
Amúgy meg rendeld meg, ha nem tetszik vissza lehet küldeni.
Ha te már eldöntötted a dolgot, akkor mindegy ki mit ír. -
ferni
őstag
Zowie EC2 Wireless az alany a lenti videóban.
Overtime már, 16 nyert körig megy, komoly versenyre kijutás a tét, ugye itt a görgőn van a jump sok embernél és véletlen valahogy ugrott egyet Ő se érti hogy...
Ritka az ilyen hogy ennyire éles helyzetben ne viselkedjen az egér.
Szerencséjére megnyerték a meccset végül.[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Viper V2 Pro az egy nagyon top kategóriás egér, legjobb és leggyorsabb a wireless technológia rajta meg alapból is nagyon jó.
Szerintem jó lehet neki, mert alacsony egér a Viper az átlaghoz képest és az sokat tud segíteni.Próbálja ki azt majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
[link]
Egy tök szép egérmod. -
ferni
őstag
válasz Komplikato #98559 üzenetére
Ez az újabb PCB változat, örülj neki, hogy ilyet kaptál.
Papíron lehet feketének kellett volna belekerülnie, de lehet ilyet gyártattak éppen, fekete nem volt, azt jó pár darab így lett legyártva.
G-Wolves egerembe nekem pl lila
-
ferni
őstag
-
ferni
őstag
válasz Komplikato #98554 üzenetére
most az egértalp fehér akkor?
vagy az egér belsejére gondolsz?Itt van ilyesmikről szó:
[link]Találtam egy ilyet a kommentekben, fehér PCBs.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Matgabka #98546 üzenetére
Súly sokat számít, 60 gramm egy mostani egérnél a minimum, de vannak már 40-50 grammosaknál is opciók.
Wireless is rengeteg dob a dolgon, sokkal jobb vele játszani.
Illetve a latency is javult sokat azóta, gyorsabban reagál ma már egy wireless egér, mint egy régebbi vezetékes.
Ha nagyon-nagyon szereted magad, akkor beszerzel egy Viper v2 Pro-t
Vezetékes egeret már fix nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz smallmer #98532 üzenetére
Miért félsz ennyire a forrasztástól?
170 dolláros egerem is volt forrasztáson, aki ért hozzá szinte kizárt, hogy elrontsa.
Hardveraprón is találsz embert aki megcsinálja.Konkrétan még a postaköltséget is megúszod oda-vissza ha közel laksz ahhoz aki megcsinálja, ami elég nagy része árban egy ilyen switch cserének.
-
ferni
őstag
Zowie U2
-
ferni
őstag
240hz monitoron teszteltem Valoranttal, éreztem a különbséget mikor wirelessen ment meg mikor rádugtam kábelre.
Wirelessen éreztem, hogy itt valami bibi van, click latencyt állítólag rendberakták, de ahogy mozgattam, érezhetően lassabban reagált.Ahogy rádugtam a kábelre rendbe is jött és nagyon jó volt a teljesítménye.
Alakja sztem nagyon jó, ha valaki szereti a kemény klikkeket, én a vezetékes Prime Minit tudom ajánlani, annak a súlya is okés.
-
ferni
őstag
válasz FireKeeper #97603 üzenetére
persze
sokkal többért tudják eladni
-
ferni
őstag
válasz 4nick8 #97507 üzenetére
Van sok ilyen “kínai” amit már rengeteg ember letesztelt pl redditen és annyiért teljesen jók.
Itt van ez a Zaopin Z1 Pro is például, mindenki csak dicséri, maxgaming is árulja, minden reviewban kb benne van hogy jelenleg ez a legjobb tojás alakú egér magasan.
Én se azt mondom mindenki rendeljen Darmosharkot meg Dragonflyt, de ezek is már egész jók, de tény jobban jár az ember ha hozzátesz egy picit.
-
ferni
őstag
TenZ készíti a saját egerét, gyártó még nincs bejelentve meg semmi se róla, 20.000 darab előrendelhető lesz majd holnapután, gondolom az olyan 1 perc alatt el is fogy majd
-
ferni
őstag
Ha már fingertip egerek, miről maradtunk le bakker
Keychron M4 Wireless, 4k verzió és 1000hz verzió.
Sold Out is lett.
Elég apróka.
Ez ha rendben van, akkor ennyiért ajándék (volt ).
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #97454 üzenetére
Azért az általa kényelmesnek tartott Superlighttól ezek kicsit messze vannak méretban, jóval kisebbek
Lehet ajánlott lenne egy tapicskoló körút BP-n a Pixelbe, hogy mennyire feküdnek a kisebb egerek.
18 cm-es kézzel az a Superlight fingertip is érdekes, igaz az csak megfogva volt.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Evil Snowman #97449 üzenetére
Én meg se szólalok inkább a 64 GB RAM mellett...
Van még egy ugyanilyen 2x32GB Kit is, összehozhatnám a 128 GB RAMot, de ez is már túl sok....
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz FireKeeper #97330 üzenetére
De itt lehet egyszerre használni a két oldal gombjait?
Általában választani kell melyik oldalt használod, másik meg le van tiltva.
-
ferni
őstag
Ha van minimum 240hz-es monitorod, minimum 240 FPS-ed és a fő játékok amikkel játszol az a CS2, Valorant stb, akkor igen.
Amúgy túl sok értelme nincs, mert max az egér merül gyorsabban.
Ha nagyon kompetitíven játszol valamit lehet értelme, mert jobb, mint az 1000hz, de észrevenni különbséget fix nem fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Ezt a finalmouse dolgot még régen megértettem, mikor tényleg a piac előtt jártak dolgokban, de most már komédia az egész.
-
ferni
őstag
Konkrétan ez az egy opciód van, amit FireKeeper is írt, nincs más értelmes, tényleg csak a Pulsar X2A. Van belőle egy X2A Mini verzió is, de az már fix kicsi lenne, ez az X2A is azért kisebb, mint a GPW.
Meg könnyebb is jóval, ami még fontosabb.
Én próbáltam nem rég GPW-t, nagyon jó egér még mindig, wireless technológia mai napig megállja a helyét.Sajnos a súly az ami kérdésessé teszi, mert a 80 gramm már nehéznek számít, de azt leszámítva korrekt teljesítményt nyújt ha nem dupla klikkel.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Én egerem hivatalosan 169$ plusz szállítás.
Itt hardveraprón vettem meg a G-Wolves HSK Plus 4k-t 40ezerért.
Igazából ha volt már elég egered és tudod mire van szükséged és nem havonta veszel egeret, annyira nem vészes dolgok ezek, főleg ha leosztod egy hét alatt mennyit van a kezeid közt.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Prime Mini-n fehér van, lehet a sima Prime az amire feketét raktak.
Én se ajánlanám alapból, de maga a forma jó, azt eltalálták, minőségi az egér, vezetékes verzióban a Prime Mini könnyű is, annyi amennyinek lennie kell.
Ha a klikkek megfelelnek az embernek ennyiért ez egy jó egér.
Wireless az amit kerülni kell, nem értem azt hogy gondolták, nálam az nagyon rossz volt.
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #97152 üzenetére
Semmi baja nincs a gyári egértalpnak emlékeim szerint.
Én Prime Mini Wirelesst teszteltem, szerintem jó egér volt kábelen használva, wireless nálam gyenge volt, éreztem a delayt a wireless meg mikor vezetékes mód között. Kábeles verziókat belőle tudom ajánlani, updatelni kell rajta a firmwaret, azt nem szabad elfelejteni.
Ezt leszámítva én szerettem, mondjuk én Zowie klikkek miatt hozzászoktam a heavy klikkekhez.
Vezetékesen a Prime Mini 61 gramm.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Razer v2 Mini kicsi/rövid nagyon, esélytelen full palmolni.
Nagyon-nagyon-nagyon jó egér, árához képest ingyen van, de a formája keveseknek jó.
Én még a 20cm-es tenyeremmel nagyon aggresszív claw grippel, úgy hogy a hátulját palmoltam még elértem pont a klikkek legtetejét.
Nagyon sokat fejlődött az aimon Valorantban ezen az egéren, de ez elég egyedi eset és ezt a fogást csak játék közben használtam, mert azért nem a legkomfortosabb.
Prime nem egy rossz egér, vezetéknélkülit senkinek nem ajánlom, de vezetékesen nem rossz ötlet. A kattintások kicsit kemények, de sok ember meg azt szereti. A többi része nagyon rendben van.
Én a vezetékes Prime Minit venném, már csak a súlykülönbség miatt is.
Minél kisebb az egér, annál jobbÉn szerettem a Prime Mini alakját nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
My dream gaming mouse is complete by optimum
Azt mondja ez a zeromouse jobb, mint a M2K.
Ez egy ModKit a Viper v2 Pro-hoz, annak a belsejét használja, tehát nem árt ha van hozzá....
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Trailblazer #97116 üzenetére
Azt, hogy én csak az egérkábelekről beszélek, mert az a téma, a többi nem érdekel egy egér topikban
Amúgy összességében persze hogy igaz.
-
ferni
őstag
válasz Trailblazer #97113 üzenetére
Phúú veled beszélgetni...
-
ferni
őstag
válasz Trailblazer #97104 üzenetére
Nem silányul semmi, ha nem merev kábelt akarsz, akkor nem is tudod úgy védeni a benne futó szálakat.
De simán megéri cserébe, mert ritkán lesz baja, viszont a kábel olyan szintekkel kevésbé zavaró, hogy arra szavak nincsenek.
-
ferni
őstag
válasz Trailblazer #97101 üzenetére
Rendes, jó minőségű szövetkábeleknél ahol tényleg az van már hogy alig érzed hogy kábeles, ez a hátránya hogy picit sérülékenyebb és bizony nagy ritkán tönkre tud menni.
-
ferni
őstag
válasz Trailblazer #97096 üzenetére
dehogynem jellemző, nekem is nem egy kábelem ment tönkre
rengeteg ember kidobja az egerét vagy vesz újat, mert rossz az egér, miközben csak kábelt kéne cserélnie
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz PR0JECTNR56 #97090 üzenetére
Tojás alakban a Zaopin Z1 Pro amit kb mindenki dicsér meg ajánl most, de a G303 elég egyedi, az nem ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
-
ferni
őstag
Bocsi de ezek értelmetlen kritikák, kezdj el használni egy wirelesst és majd rájössz te is.
Fogd fel úgy, hogy a wireless is egy vezetékes egér, amit néha lehúzhatsz róla.
Máris összedől minden érved, amit ellene hoztál.Ugyanúgy ott lehet az asztalodon, mint a vezetékes egered kábel,, ha mutatja az egér, hogy merül meg rádugod.
A telefon is wireless, ha így nézzük, ha nem viszel töltőkábelt lemerül, mégse az a megoldás, hogy csak konnektor mellől telefonozol.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Én nem értem, aki ki van akadva a wirelesstől, hogy töltögetni kell az egeret...
Választhatsz hogy hetente pár órát töltöd az egeret vagy 0-24be minden nap.És valaki szerint az utóbbi a jobb...
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Hoppá-hoppá
Kidobtak egy Logi irodai egeret.
78 gramm, jó szenzor, top switch, wireless.
Infinity Scroll és Tilt Wheel.
Külön Side Scroll.Ez igen. Engem nem érint, de végre egy normális opció ilyen egerekre nagyon jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
És meg lehet tudni, hogy mit ajánlottak neked privátba? Milyen fajta egér lesz a megoldás?
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #96950 üzenetére
"–elvileg egy toldóadapter, de az enyémben nem volt, most járok utána, bár meglehet, hogy csak a 4K verzióhoz jár, ahogy a második, rövidebb PVC kábel is (egyelőre úgy fest, hogy egen)"
A rövidebb kábellel kapcsolatban ki is hangsúlyozták, hogy azon kell használni a 4k adaptert, mert jobb az adatátvitel rajta, rövidebb stb.
Mondjuk én használtam a paracord kábellel is, nem éreztem különbséget.
Szóval papíron azt a 4k-hoz adták.
-
ferni
őstag
Razer 4k dongle firmware update után tudja már a 8k-t.
-
ferni
őstag
válasz smallmer #96838 üzenetére
hardveraprón fix találsz vkit aki megcsinálja
jelenleg nincs értelmes hot swapos megoldás, ami megérnéendgame op1 lesz az első ha kijön a wireless belőle
vagy keresni kell egy kínai csodát vagy vegyél egy asust, pl ezt apróról [link]
ezek nem jó megoldások, de megoldásokSilent switch meg szerintem fix lesz valakinél aprón, aki moddinggal foglalkozik
akit én keresnék ez ügyben, hátha van náluk
Legjobb opciód az lenne ha vennél egy normális wireless egeret és a fent linkelt emberektől megkérdezni, hogy van-e idejük beleforrasztani egy silentet.
Én nem költenék már pénzt vezetékes egérre.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Nem szabad elfelejteni, hogy a 240hz monitorhoz kell is a 240 FPS egy játékban.
Ezek max régi játékokban van meg, vagy esport címekben mint a CS, Valorant stb.100 FPS mellett a 240hz-es monitor olyan mintha 100hz-es monitor lenne (G-Sync/FreeSync támogatottság is kell ilyenkor ha kevesebb az FPSed, mint a monitor képfrissítése, mert ha nincs akkor beszaggat a kép és szétcsúszik pillanatokra [screeen tearing]).
Tudni kéne mikkel játszol és mennyi FPSed van ezekben.
Ha nem ilyenekkel játszol és nincs ennyi FPSed, nincs értelme a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Jön a Superlight 2-re leakek szerint a 4k hz támogatottság.
-
ferni
őstag
válasz Champipi #96722 üzenetére
Én szeretem a Pixelt, csak mikor nekem lett ecsetelve, hogy de jó az üveg egértalp CSGOra és pont van is nekik… Érted remélem na.
Kattintgattam már jó pár egérrel, annyit nem számít a dolog, a lényeg neked feleljen meg.
Minimum minőségi szintet hozza, amit már kb mindegyik hoz.[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
G-Wolves hoz ki egy 8k receivert az egereihez, négyzet alakú lesz, 20%kal erősebb jelerősség és USB-C.
Viszont még mindig azt mondják, hogy a mostani 4k receiver is tudni fogja a 8k-t.
HTS+ 4K megkapja végre a 3395 szenzort, illetve jön nem sokára egy új Hati-S Pro verzió is.
Jó látni, hogy a hibáik ellenére is ők legalább próbálnak fejlődni, nem pedig visszafelé haladnak, mint a Logitech
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz FireKeeper #96686 üzenetére
240hz-es Monitoron CS2zök, nekem használ és jól is jön, főleg hogy egy G-Wolves HSK Plus 4k-t tologatok épp.
Most azokkal akik hülyék nem lehet mit kezdeni.
Én örülök nagyon is, hogy ilyen updatet akarnak kihozni, ez nagyon is nem megszokott. Persze először ki kell derülni, hogy tényleg meg tudják csinálni, de ha már ennyire beharangozták csak kell jönnie.
Kíváncsi lennék, hogy a Razer 4k dongle tudna-e 8k-t kisajtolni magából.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
Fura, hogy csak simán szoftveresen kapunk majd 8k-t, nem kell hozzá venni semmit.
Szerencsére a G-Wolves wireless elég jó, most még jobb lesz
Marketing is persze, mert most már mindenki is 4k hz-en tolja, de hát ártani nem árthat a dolog.
-
ferni
őstag
Van jó pár egér aminek hasonló alakja van mint az Abysuss, mind 30-40 között van.
Persze itt a kérdés milyen formát akarsz.
Mondjuk az fix nem árt ha bemész a Pixelbe próbálgatni.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
-
ferni
őstag
Azt tudom, csak értelmét nem látom miért azon kellett tesztelni.
"Amit mondok, az az, hogy 100 emberből kb. 3-nak (legyen 5) hoz marginális előnyt, ha a csillagok együttállása (értsd hardver/szoftver) is megfelelő. Ez annak fényében szerintem kimeríti az overrated fogalmát, hogy még a csapból is ez folyik."
Átlag userek értékelik túl, mert nem értik mi is ez.
A rétegnek, akiknek ezt fejlesztették nagyon nem overrated, de a legtöbb embernek tényleg az.Főleg, hogy most CS2ben kell a combos masina a 240 FPShez, nem fut el már egy mikrón is ilyen jól. Még kevesebb ember fogja ezt kihasználni emiatt.
Nekem se esett jól új videókártyát venni, de hát nem volt más választásomOlyan dolgokról meg már ne is beszéljünk, hogy van aki érzékenyek ezekre, hogy hány hz monitor meg megérzi ha input lag van, +10 ms is zavarja már a megszokotthoz képest, de a legtöbb embernek ezek fel se tűnnek és többségben ők vannak és semmivel nem lesznek beljebb a 2k hz-es Superlighttal, csak jobban hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #96633 üzenetére
Nem overrated egyáltalán csak már mindenki mindenhez 4k-t akar használni.
Ez az esport címekre való főleg, mint CS meg Valorant minimum 240hz-es monitor mellé, ahol ugye meg kell lennie a 240 FPSnek is.
Ez a videó meg egy vicc, Overwatchon tesztel az előbbi 2 helyett.
Gyanúsan le volt vágva a kép teteje mikor OW2 gameplayt mutatott...
De egyefene, elhiszem, hogy egy paksi atomerőmű van neki otthon, mert nagy csatorna és kifuttatja a 540 FPSt full grafon...
Ja hogy a videóban is volt screen tearing, szóval mégse sikerült neki stabilan és ezért vágta le az FPS countert a tetejéről meg szóbahozta ő is a dolgot csak máshogy...4k meg 8k hznek semmi értelme kb, ahhoz hogy ezt kihasználd kell a min. 240hz monitor meg hogy ilyen játékokkal is játsszál.
Az hogy már SIMSet is 4k hz-en akar mindenki játszani arról nem ez a technológia tehet, de meg van ennek is a felhasználása ahol működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest