Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Szerintetek a Logitech G604 Lightspeed Wireless vezeték nélküli gamer egérrel szerintetek jól járnék?
A méret lenne a domináns először is. másik a tudás fogyasztás stb stb
Használt valaki ilyet itt? Meg volt vele elégedve?
Vagy amit korábban is kérdeztem tudnátok ajánlani nekem L-XL méretű wireless egeret?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mayton
újonc
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy milyen egér lenne a megfelelő ezek az információk alapján előre is köszönöm a válaszokat 1. Mennyi a keret? 20k
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret?fps játékokhoz
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 16cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) legyen a bal oldalán 2db gomb -
SunMount3r
nagyúr
Gamer egér NEM = mindennapos, vagy irodai egér és fordítva. A plusz pár gombok lehagyása, kispórolásának csak ezt a begyöpösödött marketing-es hozzáállást tükrözik ami pont, hogy egy effektíve marketinges FAIL. 4 max 6 gombosból van vagy ezer fajta, mérteben, formában és árkategóriában, amit csak akarsz és csak szaporodnak, a 7/netalán 7+ gombosokat meg továbbra is csak várja az ember, ami sose jön és ha van is, attól is min. 20K-tól kezdődően remélhet valami jót.
-
mayton
újonc
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy milyen egér lenne a megfelelő ezek a kérdések alapján előre is köszönöm a válaszokat 1. Mennyi a keret? 20k
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
mayton
újonc
rosszul írtam itt 3. eBay, külföldi rendelés játszik? külföld igen, ebay nem (nem szeretnék külföldről vásárolni egeret) bocsi a félre értésért
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Megjött a Lexip kerémia talp. MM710-re 4 v. 6 db-ot érdemes feltenni? Aki rakott már fel erre a típusra, az milyen elhelyezésben?
A Kalih GM 8 is belépett az országba.
[ Szerkesztve ]
-
mayton
újonc
Értem köszi, tudsz valami olyan egeret is amit lehet kapni magyarországon?
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
Steelseries AEROX 3 [link]
-
mayton
újonc
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy milyen egér lenne a megfelelő ezek a kérdések alapján előre is köszönöm a válaszokat 1. Mennyi a keret? 20k
3. eBay, külföldi rendelés játszik? külföld igen, ebay nem
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #81478 üzenetére
Amúgy se kellene már ilyenre pénzt pazarolni...
-
SunMount3r
nagyúr
A G402 már nincs fent a Logi Gamin Mice oldalán, lehet leálltak a gyártással?
-
-
SokiGergo
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdett rendetlenkedni az egerem, ezért úgy döntöttem, beszerzek egy újat! A mostani egerem egy Sharkoon FireGlider, tetszik benne hogy jó az anyaghasználat, az oldalán kényelmes a gumírozás, szépen ráfeküdt a tenyerem és több óra használat után is kényelmes volt.
1. Mennyi a keret? Kb 20ezer
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Főleg FPS (Escape from Tarkov)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 20cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Általában 1200 vagy 1600
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) 1-2 plusz gomb nem árt :-)Legyetek szívesek ajánlani valamit, a válaszokat előre is köszönöm!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Angel2014 #81466 üzenetére
Igazából a G-Shock DW-5000C / DW-5600E meg a Data Bank szériák a kedvenceim (a DBC-611E-1EF-vel az élen – és persze az A168-asok), de látom, hogy alapvetően you are a man of culture.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Angel2014 #81460 üzenetére
Jóvanaz. Már úgyis kezdett unalmassá válni a sok cincogó sz@r.
Bár ha valami digitális, vintage CASIO-t löktél volna be a közösbe, több tavaszt éreztem volna.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Ez a két egér közül melyik az ajánlottabb ajánlott?
Logitech G402 Hyperion Fury
Logitech G502 Hero[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
sNk77
aktív tag
válasz copass #81447 üzenetére
Ha azok a gombok laposabbak lennének több hely maradna. Az rgb csík is kell természetesen, ami szerintem csak csalóka, olyan hatást kelt, hogy ott nincs már hely a hüvelyknek. Élesben kiderül mennyire is zavaró az a csík. Ahogy nézem a rival 3-on sincs sokkal több hely, és az nekem jó volt ebből a szempontból, most nem tudom megfogdosni mert elvittem az irodába. Játékra nem vált be.
nádpálca
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, irodai munkára keresek laptop mellé bluetooth egeret, amin van legalább előre-vissza gomb a szokásos jobb-bal gombon felül. És nem ártana, ha kicsit nagyobb lenne a mostani [link] designer mouse-nál.
-
copass
veterán
az még annyira nem is lenne vészes, ~ 2 mm beszélünk . hanem az oldalsó gombok alacsonyabban vannak. úgy nézem hogy a profil domborúbb lett, ezért csökkent az oldalsó gombok magassága jelentősen. ez meg elég nagy gond, mert pont elfér a hüvelykujjam.
tippre azért lett ilyen, hogy a hátsó elem cserélhető legyen alacsonyra és magasra.
ha magasabb maradt volna, akkor nem tudsz belőle alacsonyt csinálni.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
sNk77
aktív tag
Hati-s micro usb kábelcsatlakozásnak már van haszna, nem sok, csak kényelmi. Két gép között csak az egeret kell hurcibálni, két kábel járt mellé, egy fekete és egy kék. Nem tudom, hogy csak a special vagy special limited kiadás micro usb-s megoldású-e, esetleg ez a kicsivel jött be? Ahogy nézem a sima Hati fix kábeles, meg a nagy méretű Stardust is, de már ezekhez is két kábel jár. Eddig jó a motyesz.
nádpálca
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Keresgélek egereket, és ide irányítottak. Csendes egér kellene elsődlegesen. Másodlagosan jó lenne hozzá autoclick funkció. Fogalmam sincs, létezik-e olyan emberi áron. Usb kábeles kellene, nincs kedvem folyton elemeket vásárolni egy design-elcseszett wifis egérhez, merthogy még az akkuk sem jók hozzá az 1.2v miatt. Tippeknek & linkekenek örülnék, mit kellene megnéznem. Köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Vismajor01 #81442 üzenetére
Logi G703 esetleg, de nálam már 2db meghalt görgő hibával.
szerk: A g603 ugyanez.
Esetleg:
Razer Mamba wireless (bár ez már régi tipus)
ASUS ROG Gladius II WirelessPicivel feljebb árban, viszont ezek kisebbek méretre (anno én is mx518/g5-t is használtam):
40k körül.
Viper ultimate (nekem ez van)
G pro wireless. (Sogorom elégedetten használja próbáltam és tök jó egér)[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
15 évet 3 egérre tudok osztani:
Mx 518
Logitech G5
Razer Deathadder.Úgy döntöttem, vezetéknélkülit szeretnék. Van olyan ami vezetéknélküli, max 30 ezer, és ezekhez nagyon hasonló?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
sNk77
aktív tag
válasz copass #81440 üzenetére
A második (képen a jobb oldali) házzal tetszik, már kezd hasonlítani az aby14-re így, hogy hátulra csúszik a púp. Plusz a méretek is 1mm-rel térnek el, aby14 117x64x38. Most vettem egy Hati-s special limitedet mert képről nekem úgy tűnt ennek is hátulra csúszik a pukli, de nem, olyan mint ez a bal oldali héjjal. Meg ez 113x40x61, gondoltam a 61 még nem vészes, de kézbe fogva érezhetően keskenyebb. Majd később csinálok pár képet, hátha valaki még rajtam kívül aby14-et akar már cserélni évek óta . Azt mondom szokható a hati-s aby14 után, de még bőven kell idő meg a szenzora jobb, ezzel már bármilyen egérpad szóba jöhet.
Szerk.: ami aggasztó az xtrfy-n, hogy az oldalsó gombok eléggé lentre kerültek.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
copass
veterán
Xrfy M42
jónak tűnik ez a cserélhető hátsórész"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
moma
őstag
Rapoo egerekhez honnan kell a szoftvert letölteni? én a rapoo.com ról szedtem, kicsit kínai volt a telepítő de utána rendben van, viszont láttam egy videóban egy szoftvert ami tök másképp néz ki. ez hogy lehet, honnan szedhette?
we all deserve a bit of luck.
-
F-ECT$
titán
válasz Blackhole13 #81431 üzenetére
Népszerű, szerintem hamisítják. Várj rá akciót ha sok, jön a BF.
Dive ever, work never.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A forma szeretete/kényelme 105 százalékig szubjektív tényező.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ribi
nagyúr
válasz Blackhole13 #81424 üzenetére
Nekem régóta van 518 és vettem G102-t és eleinte nem tetszett, de sajna jobb.
Lehet csak nekem, de az 518 nagyon bumszli. Amíg nem próbálsz más egeret tartósan sajnos nem jösz rá, hogy miért is nem annyira jó az alakja. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Blackhole13 #81431 üzenetére
10k-ért új Legendary? Nem hangzik túl bíztatóan..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csakis a Legendary.
Vagy gubázol valahonnan egy MX500-at.
-
Jostee
tag
válasz Jostee #81413 üzenetére
Na megérkezett az ASUS ROG Gladius II Origin egerem, ezért gondoltam írok egy rövid beszámolót.
Logitech G502 után nagyon érezhető a különbség, sokkal jobban kitölti a tenyeremet, sokkal jobban kézre áll, pedig látszólag nem igazán nagyobb. Az érzékelője is jóval pontosabb szerintem, a Logival azért fps játékokban volt, hogy nagy rántás esetén meggajdult és nem tudta lekövetni, ezzel még nem fordult elő.Köszi a tanácsokat mindenkinek, úgy érzem jó választás volt az egér!
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Sziasztok tudnátok nekem segíteni két kérdésben.
Az egyik hogy vettem ideiglenesen egy trust sura vezeték nélküli egeret a nagysága miatt de oldalt van ez a két lapozó gomb ezt ki lehet valahogy kapcsolni? Még így is bele ér az újaim és mindig elnyomom az oldalakat.
A másik tudnátok ajánlani nagy méretű wireless egeret ami tölthető olyan 20k körül.
A mostani 113x53x37mm ettől sokkal nagyobb és szélesebb kellene.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
SunMount3r
nagyúr
A Legendary. Valaki írta itt nemrég, hogy a a G400s valamivel gyengébb anyagokból készült. Mondjuk én ezt nem érzem, nekem teljesen jónak tűnik ilyen szempontból legalábbis, de az új MX518-ban a szenzor is jobb. De G400s-t árulnak még egyáltalán?
-
F-ECT$
titán
Én is régi mx518-asként váltottam az újra, nem bántam meg.
Dive ever, work never.
-
Blackhole13
senior tag
Sziasztok,
10 ev utan kezdi megadni magat az mx518 gorgoje. Mas format nem szeretnek, szoval a kerdes, hogy elsosorban fps jatekra g400s vagy uj mx518 a jobb valasztas? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Barátságtalan mondatszerkezeteidből arra következtetek, hogy nem igazán áll szándékodban megválni tőle. ()
-
F-ECT$
titán
-
Sziasztok!
Van egy Lenovo laptopom gyárilag kékfog 4.1 el.
Ez működne 5 ös kékfogas patkánnyal?
Előre is köszi
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az csak a hab a tortán (el is gondolkodtam rajta, hogy ez maradhatna véglegesre ), főleg a forma miatt. Mondjuk a gombok holtjátéka és a szenzor miatt első batch-es, de nagyon kényelmes és stabil.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Amerigo57
őstag
válasz Jostee #81413 üzenetére
Joste .
Az ASUS ROG Gladius II Origin egér , - két féle változatban kapható ,
csak szín eltérések vannak , de teljesen egyforma - méret DPI , szenzor
ASUS ROG Gladius II Origin (90MP00U1-B0UA00)
Link:
ASUS ROG Gladius II Origin Call of Duty - Limited kiadás
Link:
Link:[ Szerkesztve ]
-
Beni2331
csendes tag
p1. Mennyi a keret? Maximum 30.000 Ft
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Talán
4. Mire használnád az egeret? FPS játék
5. Hogyan fogod az egeret? Palm grip
6. Mekkora kezed van? 16,5 Cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 400 DPI
8. Egyéb igények? Legyen kettő oldalsó gomb, szoftveres vezérlés, és ne legyen Glorious (mert azzal már szívtam), erény, ha vezeték nélküli.[ Szerkesztve ]
Korrekt, olcsó, gyors! Ha kérdésed van bátran jelezd Tel.:06301208255
-
Beni2331
csendes tag
Sziasztok! Majd tervezek nemsoká egeret vásárolni, amit nézegettem az a Logitech G703 volt, mert nagyon jó szenzorral rendelkezik, vezeték nélküli (Egy Model O-val már szívtam), kényelmes, csak egy kicsit borsos árú. Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e az árát? Vagy milyen más alternatíva van? Még a G-Wolves Hati-ra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Korrekt, olcsó, gyors! Ha kérdésed van bátran jelezd Tel.:06301208255
-
Solymi81
aktív tag
válasz Jostee #81396 üzenetére
Ahogy copass javasolta, ha az Intellimouse kézreállt, akkor vedd meg a Pro-t.
Én is azt használom, írtam is róla véleményt nemrég.Igaz, ennek az RGB-je a hátulsó világító testben kimerül.
Tudom, hogy nálad nem opció, de érdemes megnézni és megfontolni Amazon.de-t és a használtat is, általában annyit jelent csak, hogy kibontották, megnézték, visszaküldték.
2 egeret vettem már így onnan, egyiken se volt még csak egy karc se.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz lionshamlet #81400 üzenetére
Csak a sajátjával működik. Ha csak azt akarod, hogy egy USB portól menyjenek akkor veszel egy két portos USB osztót és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest