Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    Látom pár funkcionális analfabéta 1000%-os önérzettel megáldva tiszteletét tette itt.

    Pár dolgot tisztázzunk. Az összefoglaló nem azért lett megírva, mert a készítője unalmában nem tudta mit csináljon, hanem azért, hogy mind a leendő egértulajdonos valamint a topik lakók ne fussanak fölösleges köröket. Tehát nem megsértődni kell gyermekeim, ha erre valaki felhívja a figyelmeteket, hanem megköszönni (bár a mai fiatalok 95%-a nem is ismeri ezt a fogalmat).

    Ha lusta vagy elolvasni a pár soros összefoglalót, akkor ne várj érdemi segítséget. Milyen jogon mered más életének az idejét beosztani a felesleges kérdéseiddel, csak azért mert te lusta vagy elolvasni 5 bekezdést? Nekünk tök mindegy mit veszel, nem mi fogunk vele szívni, hanem te.

    Aztán ha valaki válaszol neked tegyük fel nem éppen mézes-mázos stílusban, ahogy anyucikától azt megszokta a kis érzékeny lelked, akkor nekiállsz itt nagyon öntudatosan, sértett óvodást játszva, burkoltan sírni.

    [OFF az OFF-ban] Köpedelem ez a mai fiatal, elkényeztetett, ecsethajú, tele fosott nadrágos generáció (vagy inkább degeneráció?), akiknél annyiban merült ki a szülő gyerek kapcsolat otthon, hogy bármit megkaptak, amit kiböfögtek a szájukon, mert apucinak/anyucinak nem volt rá idejük, ezért inkább "megvették a saját gyerekük szeretetét". Na ez az a generáció, akinek minden kell azonnal, lehetőleg tegnap előttre és ha nem segítesz nekik vagy nem elégíted ki az igényeiket, akkor te csak egy szar vagy. Hányingerem van tőlük. Akinek nem inge, ne vegye gatyára. [/OFF az OFF-ban]

    Peace & Out.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák