Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #37199 üzenetére
Az egy dolog, hogy Neked tökéletes. Az egy másik dolog, hogy nem jó egér. Negatív accel, smoothing, stb.
-
izee
őstag
-
ZolkoW
őstag
válasz AAntii #37192 üzenetére
valójában fogalmam sincs, de Unrealben ('99 GOTY ) egy-másfél szinttel jobb botokat kezdtem lenyomni, mint előtte
Mással nem játszom, de régóta nem csinálom, úgyhogy benne van némi alanyi jogú ügyesedés is.
Meg most kezdek odafigyelni, hogy jobb egérpadom legyen, elég sokat állítgattam az érzékenységet, de még mindig alakul, stb..
Tényleg olyan a dolog, ahogy mondják: használom ezt (igen, G100s) , és elkezdett feltűnni, hogy a többi alap egerek milyen hulladékok. nem mértem semmivel, de az eddigi egereimre jellemző volt, hogy a mikromozgásokért felelős (ha van ilyen egyáltalán) izmaim érzem, hogy erőlködnek, miközben oda akarom tolni a nyamvadt kurzort az X-re. Nem akarom túlmisztifikálni, de másodszor is megvenném, meg harmadszor is.OFF egérpad: most egy MM-ban kapható, 1200Ft-os Speedlinket használok, tökéletesen elégedett lennék vele, ha nem lenne ilyen kicsi. Ez valami szintetikus szövet felül, és vékony (másfél mm), kemény gumi alul. Vettem egy szintén olcsó, de jó nagy, 3mm-es textilt is, de megtudtam, hogy a süppedős érzés nem jön be, és a textil sem csúszik olyan jól. mit ajánlotok, ami ehhez hasonló, csak legalább A/4-es méretű? nem kell extra nagy sem.
ON: Jaffától vásárolt talpakkal a Gigabyte egerem most jobban csúszik, mit emez gyárilag..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
törölt tag
válasz AAntii #37192 üzenetére
Pontatlan/sz@r/gagyi egértől nem lesz rutinod, csak elcseszi az "izommemóriádat" (+egyéb készségeidet) hasonlóan ahhoz, mint mikor valaki vesz egy ócska gitárt, hogy jólesz azon is megtanulni és majd ha már pro lesz vesz rá később überkirály gitárt, de odáig nem jut el, mert a sz@r gitár tönkrevágja a (zenei) hallását.
-
AAntii
őstag
A legolcsóbb legalább 5 gombos, normális egér jól gondolom, hogy az ebayes karaste-féle deathadder?
(Amúgy az előző, codos kérdésem csak félig volt komoly. Az nyilvánvaló, hogy egzakt értéket nem lehet mondani, hogy mindenki 10%-kal jobban fog működni valamelyik játékban egy-egy egértől, de kíváncsi voltam ki mit tapasztalt ilyen téren, számít e valamit a "pontosabb egér" vagy inkább az akár gagyi egérrel lejátszott x száz vagy ezer óra rutinja dominál.)
#37190) ZolkoW: Logitech g100s volt a statjavítód?
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
TheProb
veterán
válasz jaffa 2843 #37187 üzenetére
Mi a különbség a sima és az "S" változat között? Simát találtam itthon egyet, 5k-ért. Amúgy érdekes, hogy alig találni itthon egereket, még használtan is...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
jaffa 2843
Ármester
válasz #10691584 #37184 üzenetére
Csak szimplán hülyeség ilyet kérdezni, hogy hány százalékkal lesz jobb valaki egy normális egértől. Mindenhol számít a skill, de ez valóban rossz kérdés volt. Az én hülye génjeimet az ilyen meg elég jól stimulálja.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
TheProb
veterán
Kicsit átfogalmazom akkor kérdésemet az újabb infók fényében:
Nagyon max 5k-s keretig találhatok-e olyan (használt) egeret, ami kapható is és 8.1-en is lehet vele játszani normálisan? Nem akarok tökik lerágatni ezt a csontot senkivel, de eddig a 2 microsoft egér merült fel, eddig 2 találtam, egyiknél szarik válaszolni az eladó, a másik meg olyan áron van amit nem szívesen adnék ki egy 10+ éves alap egérért (bár lehet nálam van a baj).
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
AAntii
őstag
válasz jaffa 2843 #37182 üzenetére
Aha, akkor a magas intelligenciahányadosom miatt nem ajánlott belevágni a dologba, mivel érdemi javulás nem lesz tapasztalható. Ha az analógiát továbbfűzöm, akkor az fog elérni javulást egy húszezres egérrel egy 3 ezres gigabytehoz képest, aki butább, mint egy péklapát nyele.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz #10691584 #37180 üzenetére
Jóhát, akit nem zavar a Kinzu accel sem, azt a winfos-os se fogja. Én rühellem a Kinzu v1 szenzorát és minden accel marhaságot.
Ráadásul a WMO elég kőkeményen elhasal egy-egy 180 fokos forduláson még 500 Hz-en is, de 125-ön számomra használhatatlan.(#37181) AAntii
El kell osztani az egér árát az intelligenciahányadosoddal, majd a kapott eredményt el kell osztani 3-mal. Az így kapott eredményt el kell osztani a játszott COD sorszámával. Ez a hivatalos módszer.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Hány százalékot fog javulni a k/d arányom kódban ha veszek egy 20 ezres egeret a jelenlegi gagyibájt helyett?
Köszi a helpet!
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #37179 üzenetére
Nekem nem. Néha jobbakat lövök vele így, aztán azon gondolkodom van e értelme hackelgetni egyáltalán. Ez olyan, mibnt az accelfix. Széltében-hosszában hirdetik, hogy anélkül nincs semminek semmi értelme, pontatlan lesz a lövés, de nálam épp fordítva van: bármelyik accelfixet próbáltam is, romlott a találati arányom. végül az adta meg a kegyelemdöfést az accelfixezgetéseimnek, hogy 1ee (davat) szintén erre a következtetésre jutott és eltanácsolt tőle, ugyanazon tapasztalatok alapján, amiket már én is sejtettem. Mióta nem használom, sokkal jobb a statom, még akkor is, ha fele időben csak gauntlettel riogatom az ellenfeleket
-
törölt tag
A windows alap driverekkel is menne, bármiféle mókolás nélkül, ha MS. nem korlátozta volna be. A jobbfajta egerek tudják, a 12-14 évesek némelyike is. Alkalomadtán még olyanra is van példa, hogy ugyanazon (amúgy 1000Hz képes) egér "hack"-el feloldva az MS. féle butítást (a gyári 2006-os default) driverben röhögve megy x86-os win7-en, míg átbootolva az x64-es verziójára halál az egész (legalábbis hallottam/olvastam; nekem még egyelőre mindegyik egérrel sikerült azon is) Szóval maga a "hack" általában egyszerűen arról szól, hogy a gyári Ms. limitet feloldják és az egér végre mehessen azon a frekvencián, amit amúgyis tud/tudott/tudna (ha valami hülye nem limitálja le; aminek egyébként már csak azért sem látom értelmét személy szerint, mert ha ugyanarra a "hackelt" USB csatira mást dugna is az ember, nemhogy a nyomtatóknál, kameráknál, háttértárak esetében, hanem még másik fajta egér csatlakoztatásakor is visszaáll 125HZ-re, tehát én speciel alaptalannak látom azt a "félelmet" hogy pusztán ezért limitálják, merthogy húú tönkremegy) Mellesleg, aki pro gémer, az 125HZ-en is pro gamer Ugyanez igaz a grafikusokra is
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz jaffa 2843 #37175 üzenetére
ha tudja az egér, ami a driveren keresztül kommunikál. De igaz, ez csak saját logika, lehet generic driverekkel is mennie kellene.
-
törölt tag
Szerintem így 2015 nyakán már alapértelmezetten tudnia kellene (legalább a komolyabb) alaplapoknak mindenféle hack nélkül. Szerintem F05nak attól, hogy zéróbituser majd rátolja a nyomtatóját és megy reklamálni, de ezt is ki lehetne játszani, monjduk jól megkülönböztethető színű USB aljzattal, pl. UV hupilila alapon UV rózsaszín pöttyökkel alá írva nagybetűkkel, hogy MOUSE PORT ONLY gyökér De hát a kínaiaknak nincs se fantáziájuk, se humorérzékük.. Minden sz@rt lemásolnak innováció helyett, de ez a dedikált USB port móka valahogy kimaradt
-
eami
veterán
válasz jaffa 2843 #37171 üzenetére
Azokat nem is, mert ha minden igaz már annyira régiek hogy nem is készülnek hozzá új driverek. Vagy igen? lehet tévedek
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #37160 üzenetére
Ez miért is jó? (vagy mire)
-
eami
veterán
válasz jaffa 2843 #37125 üzenetére
Win8.1 alatt mondjuk igen Ez játékok alatt feloldja a 200Mhz polling rate limitet, de ha desktopon is magasabban szeretnéd tartani akkor a KB2908279 #4 lépésnél leírtak szerint add hozzá az explorer.exe -t is. Onnantól a szokásos progival is tudod majd mérni
-
Vanir
veterán
válasz _-ORANGE-_ #37166 üzenetére
Mert az egyetlen jó tulajdonsága a fogásának és tapintásának a kényelmessége.
DR|FT3R.: szerintem olvasd el az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #37166 üzenetére
Mert nem jó.
-
Szoszo94
őstag
válasz jaffa 2843 #37160 üzenetére
Decemberben leütöttem egy Aviort, azóta nem kaptam meg, 27-én fogják talán küldeni. Első rendelésem innen, belenyúltam rendesen..
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
jaffa 2843
Ármester
Ninox Aurora ismét a Massdrop-on.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Egerpad topicba beirtam, de latom 2 napja volt utoljara aktivitas, ugyhogy megkerdenem itt is:
-
Xero
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #37156 üzenetére
Sensei meg na… Ne.
-
kosadzki
csendes tag
-
törölt tag
válasz diabolika #37149 üzenetére
Talán ez jobban megvilágítja:
Kinzu v1:
Én 2 dolgot szoktam nézni. Angle Snapping (vonalhúzás korrigálás, persze nem így hívják, überebb neve van) és azt, hogy mennyire pontos, folyamatos a mozgás lekövetése finom mozdulatok, illetve gyors rántások alkalmával. A WMO/IMO kifejezetten pontos. A kinzu is, de abban pl. már van angle snapping (látható is, hogy mennyire szépek a "körök") Mondjuk engem nem nagyon zavar, de azért megnézném AS nélkül is, ha AS-el ennyire pontos
-
kemotox
addikt
válasz csabyka666 #37141 üzenetére
Nem akarom a kolléga elől lenyúlni a lehetőséget, ha már neki lett felajánlva, de ha nem kel el a cucc én szívesen vinném. Ha jól emlékszem IMO-t is emlegettél, azt is
-
csabyka666
veterán
válasz TheProb #37144 üzenetére
Nem szabad elveszni a számokban, de szerintem az összefoglaló is írja ezt.
Nem tudom, mennyire vagy pró gémer, de szerintem 100-ból 99 ember csak beszél ezekről a hertzekről meg a dpi-ről, aztán nem is érzik, mi a különbség. Ja, jó gyorsan mozog az egér, naés, követni sem lehet azt már, nincs olyan user, akinek annyira finoman mozogna a keze.
Egyébként én sem érzem ezeket az értékeket (igazából nem is érdekel), de egy biztos, ezek az őskövület MS egerek fantasztikusak, persze ha a pénz nem számít, akkor ne ilyet vegyél, de írtad, hogy olcsó legyen, jó legyen...ha továbbra is ezen a vonalon akarsz mozogni, sok sikert hozzá.
Nem azt mondom, hogy az enyémet vedd meg, de ezekkel nem nyúlsz mellé! Ha meg hiperszuper prógémer egymillió dépéis kell, akkor tessék többet szánni rá.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
TheProb
veterán
nem ez volt a kérdés, hanem hogy ha 125Hz-ről nem tudom felhúzni 8.1-en, akkor sokra megyek velük...
-
dobragab
addikt
Aprón talán el is tudod adni.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
DR|FT3R.
csendes tag
Üdv!
CS:GO-zni nézegettem egereket, és jelenlet az A4Tech BloodyTL8-on gondolkoztam. A max ár érte 12500 lenne.Üdv!
-
kemotox
addikt
-
TheProb
veterán
válasz kemotox #37137 üzenetére
Megeshet, bár én ott úgy vettem le a posztból, hogy gamer egérnél is szopóág van. No m1.
Visszakanyarodván a MS egerekre, akkor ezek W8.1 esetén kiestek a pikszisből esetemben? :/
-
kemotox
addikt
válasz TheProb #37136 üzenetére
Szerintem arra gondolnak, hogy ha hardveresen nem tud többet az egerentyű, akkor nem lehet többet kierőszakolni belőle. 125-höz képest ez mondjuk javulás, de kb annyit ér, mint szarnak a pofon.
Természetesen ha az egér alapból tud magasabb frissítési rátát, akkor no problem. -
TheProb
veterán
így viszont akkor lenne 2 kérdésem:
1. Ha WMO, IMO-t veszek akkor nem lesz szar játékra? (125Hz)
2. Azt írják neten, hogy 8.1 lekorlátor 200Hz-re akármilyen egerem van, már itthon vagyok és csekkoltam mouse rate checker-rel a G9-et és hozza a beállított értéket (500Hz), akkor most hogy van ez?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Meridius11
aktív tag
Pólus és Árkád MM-ben már Logitechet se nagyon láttam kirakva, csak G100s-t és G602-t.
-
izee
őstag
válasz adatfalo #37129 üzenetére
Én is csak dobozban láttam Debrecenben, de az eladó kiveheti a kedvedért.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
addikt
válasz jaffa 2843 #37127 üzenetére
Ez nyilvánvaló! De az eredmény ugyan az, ezért is írtam!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
addikt
Hacsak nem Fatal1ty lapod van. Nem értem más gyártónál miért nem csinálnak ilyet...
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
izee
őstag
válasz -=Vacsek=- #37123 üzenetére
Szerintem MM-ben.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. tudtok olyan boltot helyet ahol ki van rakva deathadder? érdekelne a fogása mérete stb.
-
TheProb
veterán
válasz atidzsiforc #37118 üzenetére
és ez W8.1-nél is megy ugye?
Valamint most ezt is találtam, magyarul w8.1 mindenképp lekorlátoz 125Hz-re, egérbeállítástül ftlen, legalábbis itt azt írja
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz atidzsiforc #37118 üzenetére
Annyival kiegészíteném,
- itt egy vízjel eltüntető,( a .exe változattal volt egy kis harcom )
- az USB3.0 driver-t egyes esetekben törölni kell
- és amiben nem vagyok teljesen biztos ,de az UAC-ot is lejjebb kell venni egy kis időre mert az aláírás nélküli drivert nem engedi telepíteni ha jól emlékszem
- és nem árt rendszergazdaként futtatni a progit.[ Szerkesztve ]
-
MeszarosB.
tag
Köszönet Sp!t úrnak a fenti linkért, ennyiért beszereztem én is egy Kanát.
Egyelőre meg vagyok vele elégedve.Meglepve tapasztaltam hogy a magas LOD mennyire viszonyítás kérdése, ugyanis az előző A4Techem kétszer olyan magasban is lazán is ellebegett az egérpad felett mint a Kana.
Kábellal még gond van, mert hosszú, az asztal meg rövid, de ezt majd valami kapocs+befőttesgumi megoldja.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
TheProb
veterán
500Hz-re állítást ez alapján cisnáljam?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz TheProb #37108 üzenetére
Nézőpont kérdése és nagyon relatív, hogy kinek mi a "jobb". Pl. nekem jobban kézreáll a kinzu, másnak a logi MX/G formavilág, súly stb. Szerintem alkati és (meg)szokásbeli különbségek miatt is. Ugyanakkor elmondható, hogy én pl. baromi szívesen látnék intellimouse szenzort inkább a kinzumban, mint a sajátját (bár mindkettő stmicro) mert egész egyszerűen pontosabb (a kinzué se rossz!) pedig az intelli sokkal sokkal régebbi (8 évvel öregebb kb, de lehet, hogy 10 is megvan) Ahogy az ajánlóban is áll: az új(abb) nem feltétlen jelenti, hogy jobb/pontosabb illetve hogy a régiek rosszabbak/pontatlanabbak stb lennének. Ma már inkább a csicsára mennek rá, meg arra, hogy 2 év után lecseréld. Nem lennék meglepve pl. ha az én első gen. razer DA-m még akkor is elvirgonckodna az egérpadomon, mikor az ükunokái (2013/14) már rég valami műanyagfeldolgozóban várnák szeretettel a darálást/újrahasznosítást. Az intellimouse-om meg 2001-es darab és köszöni jól van, meg nem mondanád a korát (sem) ha rendesen kifehéríteném a házát (bróm kicsapódás) azt hinnéd zsír újonnan gördült a gyárból Na ezt NE várd egyetlen új egértől sem, se 7 (vagy mennyi volt?) éveket, mint a g9-ed esetén, még akkor se ha 20-30ezres kategória. A lézeresek? Az újabbak között van pár használható, de azoknak meg is kérik az árát rendesen, viszont a lézeres egereknél még mindig nem egyöntetűen eldönthető, vagy inkább úgy mondanám, nem mondható 100% bizonyossággal, hogy pontosabbak lennének, mint az "optikaiak" (led diódásak) Ráadásul lézeresből gyártói szinten nehezebb is ugyanolyan pontos egeret összetákolni, mint optikai szenzorosat. Szerintem csak azért csinálják, mert így ráírhatják a dobozukra, hogy 8-10000 DPI és az olyan b@szottjó epénisz növelő (sosem használod, képtelen lennél valszeg; nekem már a 3200DPI is brutál gyors) Mellesleg ha megnézed a mai pro gamer vonalat, nagyon sokan használnak régi egereket. Én főleg a Quake(Con) vonal versenyzőit ismerem, na hát.. az első 3 évek óta szinte kizárólag MS WMO1.1-val nyomja (az IMO/Intellimouse Optical1.1 "kistesója") ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek jó egerek az újak között, sőt. De nem annyiért és nem biztos, hogy olyan anyagminőségben (pl. az abyssus jó, pontos, szép egér de hajlamos törni a mikrokapcsolót nyomó bigyulánál, legalábbis a régebbi modell, az újat még nem láttam) Ha "cipelős" egeret akarsz, ami bírja a gyűrődést, kellően pontos is, akkor szerintem intellimouse. De a te esetedben amúgy nehéz tanácsot adni, mert jót is akarsz olcsót is, azokból meg nincs sok és főleg régi szériák, amik vagy használtan (ki tudja ki nyúzta őket, lehet asztalhoz verte) vagy külföldről szerezhetők be és korántsem biztos, hogy fekszenek a kezedhez, miközben, éppen a nehéz hozzáférhetőségük miatt kipróbálni sem tudok őket előre. az újak közül meg még némelyik drága is sz@r, nemhogy az "olcsók". A4Tech, Gigabyte, Sharkoon, Trust ezeket hasonló árban (vagy inkább drágábban) megkapod, mint pl. az intellimouse-t, de lemállik a borításukról a "gumi" (sziló valami) behal a mikrokapcsolójuk, pontatlan a szenzoruk meg hasonló disznóságok. Amik már használhatóak (és kellőképp "tartósak") azok meg inkább 10+ árban, pl. a föntebb linkelt kana v2. Na egy olyat jószívvel tudnék ajánlani, de azt írtad minél olcsóbban kell. Nem egyszerű
(#37110) kemotox: a söröskorsóval sokkal kellemesebb bicepszezni, mint egérlóbálással egyébként vicces. Ismertem egy lányt, aki olyan karos narancspréselő cuccal eregette a narancslevet pultnál állva egy plázában. Mikor elkezdte még nem volt semmi, de 2 hónappal később a jobb karja durván "kezdett" különbözni a baltól (mondjuk úgy: nem volt nőiesen kecses, szemben a ballal) ami nem tett túl jót szegényke önértékelésének (de én azért jót röhögtem; tudom szemét vagyok, de akkor is )
[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
válasz TheProb #37109 üzenetére
- DPI: 2000 fölé ne menj semmiképp (pontatlanabbá válik az érzékelés).
- Windowsban az egér sebesség csúszkája középen legyen (6-os értéken)!
- Lézeres vs optikai egerek:
-a lézeresek magasabb DPI-t tudnak (semmi értelme)
-több felületen működőképesek (ez is értelmetlen dolog, mert egy "normális" PCs egérpadot használ)
-optikai szenzoros egerek pontosabbak. A minőségibb optikai szenzoroknál nincs negatív / pozitív gyorsulás, amíg a legjobb lézereseknél még mindig van (igaz nem nagy mértékű, de van).Szinte minden játékban külön is lehet állítani a sensitivity-t.
(Plusz a topik összefoglalóját is erősen érdemes átolvasni.)[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz TheProb #37109 üzenetére
Pedig pont legyezgetni szokás. Gondolj bele, ha gyorsan forogsz akkor finom kis mozdulatokat nem fogsz precízen végrehajtani, a lóbálást viszont meg lehet szokni, sőt, akkora karod lesz, mint az állat. Csak vigyázz nehogy recskagépnek nézzenek, amiért csak az egyik karod nagy
400 DPI-s amúgy a cucc, de játékokban feljebb húzhatod a sens-et. -
TheProb
veterán
válasz #10691584 #37107 üzenetére
Nincs vele bajom, csak nincs kedvem cipelni a koli és otthon között, ezért kéne vmi olcsó cucc.
Amúgy ezen most eléggé csodálkozok, hogy 14éves egérnél még mindig nincs jobb? Gamer/lézeres egerek sincsenek olyan pontosak vagy csak az ilyen olcsó kategóriát nézve mondod?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz TheProb #37105 üzenetére
De most végülis mi van a g9-eddel? Meghalt Intellimouse egyébként ebay-ről rendelhető. Újonnan boltban valszeg azért nem láthatod, mert 2001-es modell. Viszont mai napig az egyik (ha nem a) legpontosabb egér. Nem véletlen, hogy még 14 év után is kereslet van rá (egy legenda konkrétan)
(#37104) izee: Mióta megszülettem. Jámbó Jimmy apja volt a szülészorvosom, az indulásnak jót tett
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz TheProb #37105 üzenetére
Ha mégis meg tudsz barátkozni a 2 gomb + görgő kombóval, akkor vedd meg tőlem a WMO 1.1A-t, ha több gomb kell, akkor pedig IMO 1.1A. Mindkettő mikroszoft, és én se hittem volna, hogy van különbség egér és egér között, de mióta IMO 1.1A-val használom a gépet, még a böngészés is teljesen más.
Ha az IMO 1.1A-t keresed, akkor nézd meg a "hófogás"-on, van fenn egy, ezret kérnek érte, annyiért ajándék.
Nem linkelem be, mert úgy tudom, nem szabad.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
TheProb
veterán
válasz #10691584 #37101 üzenetére
Hát dehogynem, olyan egér kell amin nem csak 2gomb+görgő van (bár az említett microfos is ilyen, tehát akár ez is jó lenne, csak ugye ezt az egeret nem nagyon találom, amúgy miért nem lehet kapni?), jó a fogása és nem gagyi. Ezek szerint akkor a használt G9 jó lehet vagy akár tudtok ajánlani valamit amit még találhatok akár olcsóbban is, netán hasonló árban? Valami normális egér kell, mert jelenleg egy notebook egérrel "kell" BF4-eznem az meg nem begyere...
-
-
csabyka666
veterán
válasz TheProb #37093 üzenetére
Üdv!
Nekem lesz egy eladó Microsoft WheelMouse Optical egerem, ha érdekel. Nézz utána, ennél jobb ár/érték arányút szerintem nem találsz. Ja, és nem gyári mikrokapcsoló van benne, hanem japán Omron!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz daveoff #37094 üzenetére
Nem, dehogyis. Én úgy vagyok vele, hogy még mindig jobb, mint olyan sárgásfehéren, amilyen volt... Ízlések és pofonok.
-
törölt tag
válasz TheProb #37100 üzenetére
Akkor neked egyik ajánlás sem lenne jó business (szerintem) Nem nagyon látnál különbséget, maximum elrendezésben/anyaghasználatban meg ilyesmikben. Ráadásul a régi logi egerek összeszerelési minőségre/anyaghasználatra nézve gyakran klasszisokkal verik az új 10-15e+ egereket. az A4techet ezzel együtt nem javasolnám.. gagyibálytot sem. Nem valami tartós képződmények, hamar halnak és addig is szenvedsz, mint a kutya
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
- HP T630 Thin Client / AMD Gx 420GI / 8GB DDR4 / 128GB SSD M.2 / Radeon / Win10
- Fujitsu Esprimo P410 / i5-3330 / 8GB DDR3 / 128GB SSD / DVD / Win10
- Denon cara 5bd
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Fujitsu Esprimo P700 / i5-2400 / 8GB DDR3 / 120GB SSD / DVD / Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest