Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobbigstein
tag
válasz Zaied #101994 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha type-C kábelt adnának az egérhez, akkor sem kéne az extra átalakító. Az lenne az igazi egyébként, ha egy (C) receiver mellé nem kellene még külön az adaptert is használni, laptopnál ez sokkal macerásabb, mint egy asztali gépnél.
Kipróbáltam az elmúlt pár hétben két pulsar egeret is, és a minőséggel eléggé meg voltam elégedve (a klikkelés érzete különösen tetszett), de a formával kevésbé (talán a bekapcsoló gomb az még, ami lehetne nyomós inkább). Végül maxgaming helyett amazonról rendelve, mert ott könnyebb visszaküldeni.
Az X2H minivel az a gondom, hogy nekem túl alacsony az eleje, nem férnek el rendesen az oldalán az ujjaim (19 cm kéz, vegyes fingertip/mcp claw fogás, bár itt a hump miatt inkább claw lesz mindig).
Kipróbáltam az xlite v3-ból egy mediumot is, ott meg (a számomra szokatlan ergo forma mellett) az volt az érzésem, hogy kicsi nekem az az egér (ami fura, mert ugye nagyobb, mint a másik). Gondoltam rá, hogy az x2v2 minit is kipróbáljam, de az eloshapes alapján attól tartok, hogy az eleje annak sem lesz magasabb, max. 1mm-rel, de talán az ideálisabb lenne nekem.Ha nem használom az adaptert, csak a receiver megy (az átalakítóval) a laptopba, akkor az milyen hátrányt jelent pontosan? A pulsar szoftver akkor is 1kHz-t ír a polling rate-re.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest