Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
Na megjött az Endgame xm1r, ki is próbáltam. Sok sok év g402 használat után kicsit furcsa a formája de meglepően kényelmes számomra. Szerintem nagyon hamar össze fogunk barátkozni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki segített és hogy lebeszéltetek róla hogy vegyek még egy g402-t (vagy 502-t).
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
-
Curtain
senior tag
Utána olvastam még az egérnek és úgy néz ki hogy ez lesz a befutó. Elengedem a logitech vonalat ahogy javasoltad, javasoltátok. Még egy kérdésem lenne hogy az egérnek van belső memóriája? Mikor megvettem a g402-t akkor a szoftverében beállítottam egy saját dpi-t és az rgb-t, azt elmentettem az egér memóriájában. Így pl win újratelepítés után vagy ha másik gépen használtam akkor már nem volt szükség a szoftverre mert minden beállítás az egérben volt.
-
Curtain
senior tag
válasz raaay #102387 üzenetére
Elolvastad egyáltalán az eredeti kérdésem? Segítek: jelenleg is egy g402-t használok amit imádok. De már viseltes szegény. Ezért szeretném lecserélni. Két opció van. Veszek még egy 402-t vagy veszek egy 502-t. Utóbbi fogását ki fogom próbálni a héten. Ha kézre áll akkor utóbbit venném, már ha jobb mint a 402. Pont ezt szeretném megtudni hogy jobb e. Érdemesebb inkább az 502-t venni. Nem kell vezeték nélküli meg egyéb. Csak ennyi lett volna a kérdésem.
-
Curtain
senior tag
válasz Mephike #102383 üzenetére
Ezt aláírom, mármint hogy fejlődött a piac de nem szeretnék vezeték nélküli egeret. Pont. Feltettem egy kérdést abban a naív reményben hogy választ kapok. Konkrétan leírtam hogy melyik két egér jöhet szóba nálam. Vezetékest szeretnék és ennyi. Ha maradi vagyok vagy ódivatú vagy nem is tudom akkor ez van.
-
Curtain
senior tag
válasz FireKeeper #102373 üzenetére
Nekem a g402 tökéletes minden szempontból, imádom, csak bejött a képbe a g502 is. Igaz utóbbival nincs tapasztalatom. Kizárólag vezetékes egér jöhet szóba, a napokban meg tudom tapizni majd a g502-t is. Akkor annyiban változtatok a kérdésemen hogy ha az 502 fogása bejön majd érdemes inkább ezt vennem a 402 helyett? Gondolok itt szenzorra pl. Ha nincs akkora különbség köztük akkor inkább veszek még egy 402-t.
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! Évek óta egy logitech g402-t használok amit imádok de már nagyon ütött kopott szegény. Mi a véleményetek a g502-ről? Érdemes lecserélni rá? Vagy nem jobb annyival és vegyek egy másik g402-t? Leginkább multiplayer fps-ekkel játszok. (bf, cod, pubg..)
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! Imádott Logitech g402 egerem már kicsit leharcolt állapotban van, gondolkozom a cseréjén. A g502 megéri a felárat a 402 vel szemben? Mert ha nem akkor inkább veszek mégegy 402-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest