-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
válasz
kem001 #27913 üzenetére
Persze személyes preferencia, meg miegymás, de ha abból indulunk ki, hogy a monitor gyártók szemkimélő technológiái közt szerepel olyan ami a kék színt csökkenti, - ami engem kifejezetten zavar - akkor a kék színű páldául már nem feltétlen jó választás esetemben. Irhatnám azt is, kék kivételével szinte bármelyik megfelelő lehet számomra..... na meg a betűtipusok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kem001 #27913 üzenetére
Meg kell nézni, ez szubjektív. Nekem a fehér és a vörös jön be, kék zavar. Másnak meg más a jó... Olvashatóság inkább betűtípus függő sztem, mai ledesek már nem gagyik, de lehet azt is szarul szerelni/tervezni és egy nem megfelelő betűtípussal a legjobb ledest sem látni jól.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest