- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- YouTube
- Netflix
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
FirstTripla #104737 üzenetére
Na végül nem vártam és szétszedtem, csak óvatosan kellett a szalagkábelek miatt. Szerencsére a kupakokat nem kell leszedni, csak a hangerő szabályzó tekerőt, és utána nagy nehezen sikerült valahonnan kiráznom egy kis arany színű csavart, amit mellékelnek is 10 perc keresés után meglett, hogy honnan esett ki. A szalagkábel mögött az PCB lapot a műanyaghoz fogó szélső kis csavar helye volt üres. Betekertem de átnéztem a többit is. Még a szélén 6db ilyen laza csavar volt, amit kb semmi se fogott, és ujjal is meg tudtam húzni... A szivacsok a műanyag ház szélén meg hát nem igazán sikerült a neki való lyukakba belerakni rendesen, 3 szivacs ferdén volt merőleges helyett. De így végre megjavult, bár ilyen hibákra nem számítottam, még jó hogy gyártó engedi a szétszedést és nem jár gari vesztéssel, már csak firmware update kell és kész is mindem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest