-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Bdanyy #20616 üzenetére
Ezeket a vasakat mint már mondtam 3 milla alatt istenkísértés megvenni.
Gondolj bele ,annó mi is volt az áruk? Első tulaj megvette használta max 5 évig de addig se , mondjuk neki a szervizelés nem volt gond,talán még a második tulajnak sem. Na most ezután egy új suzuki áráért megvette valaki és szerinted mennyi gondot (persze vannak kivételek,de akiket ismerek és ilyen vasakkal járnak nem ebbe a körbe tatoznak) fordított a járműre? A többségnek tankolni nincs pénze nem ,hogy karban tartani.
Minap találkoztam avval az arccal akinek eladtam a tuareget,nézem a kocsit rommá vannak kopva a gumik. Már nálam sem voltak valami acélosak ,de mostanra mondhatnám tükör ,ráadásul félrekopva az elsők. Mondom neki,nem kéne rá gumi?Meg némi futómű állítás.
Á aszongya nagyon drága. Legyintettem ,otthagytam.
Tapasztalatom szerint ezekből a céges járművek sokkal jobb állapotban vannak különben.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-
Brae
őstag
válasz Bdanyy #20936 üzenetére
Apámnak egy VW Jettája van, ugyanilyen 1.6-os 8 szelepes motorral. Teljesen normálisan lehet vele közlekedni, normálisan gyorsul (hétköznapi használatra), mert nagyon rövid a váltója, ezért autópályán 130-nál 4000-et forog és elég sokat zabál. Ugyanez a motor egy nagyobb, nehezebb kasztniba többet zabálna, mint a 2literes.
-
-
8th
addikt
válasz Bdanyy #20945 üzenetére
Szerintem a 2.0 szívóbenzinessel járnál a legjobban. Nyilvánvaló, hogy egy őskövület cserébe agyonüthetetlen és nem is fogyaszt sokat.
Ez a motor van a fentebb linkelt Passat-ban is csak ott már faragtak rajta, hogy teljesíteni tudja az euro4 normát. Minimális eltérés van köztük teljesítményben meg kb ugyanaz a kettő. Kétezres fordulaton (~40ló @ 138Nm) világból kimegy és egyszerű az egész mint egy faék. Ne szívasd meg magad turbós vackokkal.
...
-
törölt tag
válasz Bdanyy #22389 üzenetére
Akkor már leszünk ketten (ha Laraxior-t megfenyítjük, akkor 3-an ) a rábeszélők közül. Kézi váltóst nem kotróst keressetek, a tizenévesek között is vannak jó darabok és jó minőségű autók. De legjobb, ha elmentek és megnéztek egyet közelebbről
Pl ilyeneket: [link] [link]. Van quatro is ennyiért, csak azokra többet kell költeni, ha tönkre megy egy-két dolog. (nem olcsó a soklengőkar, de cserében télen is csapathatja ) -
SyntaxeError
tag
válasz Bdanyy #22389 üzenetére
De most komolyan, 1 milláért nem érdemes prémium márkát venni? Ő arra gondolt 700-800-ért valami a felsoroltak közül és 2 kiló megmarad szervizelésre, persze nem csili vili autót szeretne amibe levegőt tankol és minden ajtónyitásra kiad a műszerfal 20ezer forintot.
Nem, közel se. Csak a kötelező szervizeken kívül nagyobb hiba költség ne legyen.Ez tényleg Lehetetlen ebben az ár kategóriában?
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Bdanyy #22396 üzenetére
Volvót nézegess .
SyntaxeError
Lehetetlen nincs. Az 5 ös lottó megnyerése is lehetséges csak kúrva kicsi az esélye ,hogy pont te nyerd meg.
De mit izgat téged a nagybácsi autója. Jobb ha nem folysz bele,had vegyen amit akar ,ha baj van akkor nem téged fog okolniMárpedig a baj az lesz[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Bdanyy #22403 üzenetére
Nekem dízelek voltak, azaz kettő Volvóm volt mind 2.5 ös .Nagyon szerettem őket jó volt velük autózni. Az egyik egy V70 es volt a másik egy S80 as.Komolyabb baja egyiknek sem volt ,a kombit imádta az egész pereputty Jó az a moci .
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-
őstag
-
qdak
addikt
válasz Bdanyy #25956 üzenetére
azt irja felujitva, ha azt is leveszed belole, akkor meg meg furabb h ennyire olcso, hiaba h a legjobb PD motor a kolega szerint, en maradnek a 2.5 TD nel
bizti valos keves km van benne
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Zewa
senior tag
válasz Bdanyy #26028 üzenetére
Szerintem ez már sportos.
A 131lovas olajkályha Mk1-es Fabia RS sem rossz, csak ritka.
Nem fapad? Klíma, ABS, Szervó, el. ablak, színre fújt tükör, lökös. Ennyi elég már egy Fabiaba sztem.Bdanyy: Jah, hogy a Siftre gondoltál? fabiát említette--> Sztem kicsit fogalom zavaros, ezért ajánlottam. Neki ez a ~9kg/ló egészen sportos már szerintem. Jó választás.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
_NCT
őstag
válasz Bdanyy #26060 üzenetére
Hogy hogy merre? Hahu-n szoktam általában, ha találok valami jót, megnézem hogy a környéken hol van márkafüggetlen szerviz ahol állapotfelmérést is vállalnak, vagy simán márkaszervizt. Sajnos én is erre vagyok korlátozva, a hétköznapi nyitvatartásra + szombat délelőtt.
moszka: köszönjük Emese.
-
Tökmindegy
senior tag
-
törölt tag
válasz Bdanyy #26239 üzenetére
Nem ajánlom, x@rrá van hajtva,már a rendszámtábla fele is hiányzik, a lehajított kabát is hanyag tulajra utal, a rajta lévő táskáról nem is beszélve Milyen állat az ilyen, amelyik ráteszi a táskáját a kabátjára?? Ráadásul biztos hogy törve volt, ezt azonnal látni, hisz a napfény is kerüli... A motor is gatya, folyik orrán-száján mindenből minden (különben nem takargatná műanyaggal, ócska nepperes trükk).
Egyébként miért is nem nézed meg? -
válasz Bdanyy #27134 üzenetére
És ez hol volt a szövegben? a Gyors nem azt jelenti h demánis, vagy igen?! Mea culpa, megyek és felcsatolom az aszkéta övemet.
neduddki: Persze hogy nem jelent semmit, de ha kiadnak a kezükből vmi hivatalosat, akkor igyekeznek nem számon kérhetőek lenni.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kornel
veterán
válasz Bdanyy #27926 üzenetére
6 év alatt a 3. az nem hangzik túl jól
5 év alatt volt 3
Az elsőt (swift2) el kellett adni, mert nagyot buktam volna, de időben kiszálltam, nem úgy, mint sokan
A második tette a dolgát, de megvannak a maga korlátai (ezres swift)
A mostani (splash) meg azért lett, mert kellett valami kényelmesebb/felszereltebb/biztonságosabb, de a megbízhatóságból se akartam alább adni, viszont több millióm se volt rá, ha lett volna, veszek egy új corollát mondjuk, az bejön
Mondjuk ezt csak 700k-val kellett volna megtoldanom, lehet megérte volna[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Bdanyy #28251 üzenetére
utolsó bekezdésben van a kiskapu és a lehetséges megoldás is, ami sajnos nem működik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
neduddki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest