-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tresh #132876 üzenetére
"Akkor autót kell venni motorral nem ilyen f*sztalicska tsi,ecoboost és társai kis cm3-is szarokat... tök jó tök szép de ezek a motorok egy értelmes kaszniba arra jók hogy kiállj a kertből meg vissza..."
Barokkos túlzás ez kéremszépen A VW TSI 1.4-től ajánlott részemről, egy 1.8 szívót röhögve körbeautóz vele. A Ford 1.5 turbója már cinkes, az döglött lónak tűnt (lehet fostalicskában ültem). A franciák meg az Opel kisturbósai is nagyon jók. Szóval ne akarjunk már neki 10+ litert zabáló 2.0 és afölötti szívót adni, mert kiesik a haja...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Mike81
senior tag
válasz tresh #132876 üzenetére
Köszi a választ! Elhiheted hogy én is vennék mondjuk egy Mondeo MK4 vagy S-max 1.8 vagy 2.0 benzinest, csak speciel nincs. Van egy Focus MK1 1.6 benzines kombink, ami kb pont elég a kasznihoz. A kocsit megvettük 124000 km-el 4 évesen. Most 12 múlt és van benne 184 vagy 186 000 nem emlékszem rá pontosan. Szóval nekem aztán rohadtul megérné a disel. Tudom hogy megy mint a meszes de mivel kisvárosban élünk és gyakorlatilag nem pályázunk csak főúton közlekedünk így elég hamar bedöglene a dpf. Nem azért nézegetem a benzineseket mert utálom a diselt. Csak egyszerűen nem nagyon találni középkategóriás autót ami nem gázolajos. Amit eddig találtam benzines kivitelű középkategóriás márkákat a következők; Hyundai I40 cw 1.6 szívó benzines meghal ezzel a motorral 4 ember plusz csomaggal. Bár alföldi vagyok ezért még jó is lehetne csak ne menjek pl a gödöllői dombság felé sem ugye Akkor van a Mondeo MK4 ebből 1.6 ecoboost van. Ja sz@r mert 1.6 és turbós. Akkor van Mazda 6 1.8 2.0 ez még jó is lehetne csak ez meg rohad akár mit is csinál vele az ember.Van az Insignia 1.6 - 1.8 benzines. De ez meg kb akkora hellyel van megáldva hogy majdnem ugyan ott vagyok ahol a part szakad Akkor van még a Toyota vagy Honda benzinesei. Amikről sokat nem tudok de nem olcsó hozzájuk az alkatrész az biztos. Na akkor szóval melyiket is válasszam a rengeteg lehetőség közül? Ezért jött szóba másik lehetőségként az hogy maradni a kompakt kategóriában csak erősebb motorral. Csak ugye hátra megint nem ül be senki a 2 gyerekülés miatt.
Esküszöm már azt látom megoldásnak, hogy veszek egy 2.0 disel Mondeot aztán a szűrőt kicsapom a fenébe
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Gumi és felni topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...